Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alelingen

Arkadaşlar ics 5.0 dan sonra up 21 daha sonra hangi kerneli yüklemeyi önerirsiniz. Yada gerek varmı?
    Yada up 20 nin üzerinemi kernel kurmak daha dogru yardımcı olursanız sevinirim.
    Bide partition işlemine gerek var mı?

aurora 5 exp+up21 iyidir kernellerde gözle görülür bir iyileştirme görmedim ben ayrıca aurora için partisyon yapılması gerekmez
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • Teşekür ederim :)
  • 5.0 Up 20 ye touchwiz kurmak istiyorum aşağıdaki linktekiler 5.0 ile uyumlu mu ? yada hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1682697

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende şu anda aurora 5 update 20 yüklü. Ben ics aurorayi yüklediğimden beri yazılar bazen karışıyor. Sebebini yada çözümünü bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekin33 -- 9 Mart 2013; 19:34:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

5.0 Up 20 ye touchwiz kurmak istiyorum aşağıdaki linktekiler 5.0 ile uyumlu mu ? yada hangisini kurmamı tavsiye edersiniz ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1682697

Evet hocam ben kullanıyorum guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekin33

Arkadaşlar bende şu anda aurora 5 update 20 yüklü. Ben ics aurorayi yüklediğimden beri yazılar bazen karışıyor. Sebebini yada çözümünü bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

Bende de oluyor play store da ve facebook messenger da yazılar kayıyor bazende ekranın bir kısmı sol üst köşede donuyor kalıyor

@sile teşekkürler hocam konu içinde kayboldum.bulursam indirme linkini indireceğim

• bu romda google play deki gameloft oyunlarının çoğu görünmüyor bunun için herhangi birşey yapabilirmiyiz acaba
  • 5.0 up20 nin ustune onereceginiz extra paketler varmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Crasy1

bu romda google play deki gameloft oyunlarının çoğu görünmüyor bunun için herhangi birşey yapabilirmiyiz acaba

Build.prop editlemek ya da alternatif marketler

---------------------

Hocam touchwiz kurdum fakat ayarlar, açılır pencereler ve statusbar değişmedi launcher ve hesap makinesi değişti çözümü var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 10 Mart 2013; 22:33:22 >
  • Bende şuan up21 yüklü. ezet kernele dönmek için ne yapmam lazım veya forumberin kerneli olabilir. Hangisini önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperrkilicc -- 11 Mart 2013; 18:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: éscapéé

quote:

Orijinalden alıntı: alelingen

Arkadaşlar ics 5.0 dan sonra up 21 daha sonra hangi kerneli yüklemeyi önerirsiniz. Yada gerek varmı?
    Yada up 20 nin üzerinemi kernel kurmak daha dogru yardımcı olursanız sevinirim.
    Bide partition işlemine gerek var mı?

aurora 5 exp+up21 iyidir kernellerde gözle görülür bir iyileştirme görmedim ben ayrıca aurora için partisyon yapılması gerekmez

update 21 i nereden indirdiniz?
  • Arkadaslar kendi cektigim resimleri tek sayfada tam ekran nasil tema yapa bilirim kirpmadan ?

• Merhba;

Aurora 5.0 U21 kurdum, bellek olarak toplam 360 mb görünüyor, bu normalmidir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charsiyakali

Arkadaslar kendi cektigim resimleri tek sayfada tam ekran nasil tema yapa bilirim kirpmadan ?

Wallpaper Wizardrii uygulamasını kullanın

360 Mb normaldir

• Benimki wireless açıp kaparken bazen resetliyor. Başka yaşayan var mı bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Benimki wireless açıp kaparken bazen resetliyor. Başka yaşayan var mı bu sorunu

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: celatx

quote:

Orijinalden alıntı: charsiyakali

Arkadaslar kendi cektigim resimleri tek sayfada tam ekran nasil tema yapa bilirim kirpmadan ?

Wallpaper Wizardrii uygulamasını kullanın

360 Mb normaldir

Eyw saol :)

• Arkadaşlar şu an Ezet'in çıkardığı updateyi kullanıyorum , 1.5 haftadır restart sorunum olmadı.Pil ömrü mükemmel...Lakin Aurora'ya geçtiğimden beri , uzun (2-3 cümle üstünde) SMS yollayamıyorum.Geri bildirim geliyor "Gönderilemedi " diye , bir de kırmızı ünlem işareti çıkıyor .Bu sorunu nasıl çözebilirim , çok kötü bir durum ya vallahi sırf bu yüzden bıktım.Uzun mesaj dediğim de öyle fazla değil...Herkese çok teşekkürler katkılarından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

Arkadaşlar şu an Ezet'in çıkardığı updateyi kullanıyorum , 1.5 haftadır restart sorunum olmadı.Pil ömrü mükemmel...Lakin Aurora'ya geçtiğimden beri , uzun (2-3 cümle üstünde) SMS yollayamıyorum.Geri bildirim geliyor "Gönderilemedi " diye , bir de kırmızı ünlem işareti çıkıyor .Bu sorunu nasıl çözebilirim , çok kötü bir durum ya vallahi sırf bu yüzden bıktım.Uzun mesaj dediğim de öyle fazla değil...Herkese çok teşekkürler katkılarından dolayı.

ben o sorunu go sms pro kurup gönderim ayarlarından uzun mesajları böl seçerek hallettim mesajı bölük bölük göndersede gönderilmeme sorunundan kurtulmuş oldum gerçekten büyük bir sorundu

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.