Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Orijinalden alıntı: sibersavasci

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Ben yukluyorum Aurora 4.1 ve 5 i. Huawei resminde takili kaldi. Ne yapmam gerekiyor cwm de kurarken? Telefonu acinca boot animasyonu gelmiyor bir turlu

Wipe işlemlerini yapın

tam olarak sirasiyla Tum islemleri yaparsaniz minnetar olacagim

Wipe data
    Wipr cache
    advanced menüsünden wipe dalvik cache yapın daha sonra
    İnstall zip from sd card'dan romu seçip kurun

aynı şeyleri yapıyorum ama olmuyor offf. indirdiğim romda sorun olabilirmi? ama kurarken hata vermiyor cwm.

Tekrar indirin hocam sadece 5.0 ve up.21 indirip sırayla kurun

o zaman açılırmı acaba

Evet problem olmaması gerek

hocam ben up 21 göremedim?http://sourceforge.net/projects/icsaurora/files/ lütfen yardımcı olun.

Buyrun

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1709354&d=1360182480

Edit: sadece 2.3 üzerne kurun

hocam illa 2.3.5 in üstünemi kurmalıyız ? kafam rahat olsun diye önce 5.0 upt1 i sonra upt20 yi sonra ezetin kernelini. sonrada wipe işlemlerini yapmadan upt21 i kurmayı düşünüyordum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkaşlar ben b 163 ün üzerine kurdum dokunmatik çalışmıyor
    geride yükleyemiyorum stock romu yardım
    2.3.xx hepsine yükleniyo biliyodum
    destek__
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmaxeg

ya arkaşlar ben b 163 ün üzerine kurdum dokunmatik çalışmıyor
    geride yükleyemiyorum stock romu yardım
    2.3.xx hepsine yükleniyo biliyodum
    destek__

Üstüne update kur düzelir.
  • dahili depolama birimi 591 MB
    SD kart 7,40 GB
    USB depolama 2,00 GB fakat ben bunu nasıl kullanıma açacağım?

play store'dan hiç bişey yükleyemiyorum SD kartımda yer var fakat yüklemiyor dahili depolama birimi de dolu nerdeyse
  • arkadaşlar bu aurora nın 4.0 mı 4.1 mi yoksa son sürüm olan 5.0 daha stabil
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

dahili depolama birimi 591 MB
    SD kart 7,40 GB
    USB depolama 2,00 GB fakat ben bunu nasıl kullanıma açacağım?

play store'dan hiç bişey yükleyemiyorum SD kartımda yer var fakat yüklemiyor dahili depolama birimi de dolu nerdeyse

http://birhelkedolusubilgi.blogspot.com/2012/03/huawei-ideos-x5-u8800-ics-ice-cream.html

burada yazıyor nasıl yapılacağı ben yaptım çalıştı çok güzel oldu :)

benim ise son zamanlarda başlayan bir sorunum var, Viber ve Gtalk ile eskiden çok rahat konuşurken şimdi karşı tarafa iğrenç bir ses gidiyor bağlantı sağlandığında, aramayı kapatıp normal telefonla aramaya çalıştığımda ise telefon resetleniyor?? İşin ilginci kardeşimin telefonunda oturum açtığımda da aynı şeyler oldu(Telefonu X5 ve Aurora 5.0 update 18 yüklü)

Bu sorunu yaşayan ya da yaşayıp çözmüş olan varsa yardımlarını bekliyorum. İyi günler herkese.

• arkadaşlar sd kart cıkarıldı uyarısı almamak için en temiz şekilde nasıl kurarım?
  • ben upt20 kurdum sonra ezet kerneli kurdum iyi hoş.da sonra forumber hocamın kernelini kurdum ve tel ya açılırken yada pin girerken felan o sıralarda reset atıyo. bi türlü açılmadı tam anlamıyla. nerde yanlış yapıyorum.? sadece up20 nin üstünemi kurmam lazım? yoksa hiç uraşmim up20 sonra dzo up21 kurayım gitsin diyorum? :)
  • auro 5.0 u16 dayım son çıkanı direk kursam olurmu birşey kurmaya gerek varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

auro 5.0 u16 dayım son çıkanı direk kursam olurmu birşey kurmaya gerek varmıdır ?

Bir problem olmaz hocam kurabilirsiniz

• ya önceden 2.2 de sorunsuz olarak bu rehberdeki isimlerin resimlerini facebooktan alıp güncelliyordu kaç gündür uğraşıyorum telefonun ayarlar senkronizayon olsun kişiler bölümünden olsun gmailin ayarlarınıdan olsun ne yaptıysam olmadı siz nasıl halleetiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emasu83

ya önceden 2.2 de sorunsuz olarak bu rehberdeki isimlerin resimlerini facebooktan alıp güncelliyordu kaç gündür uğraşıyorum telefonun ayarlar senkronizayon olsun kişiler bölümünden olsun gmailin ayarlarınıdan olsun ne yaptıysam olmadı siz nasıl halleetiniz

Haxsync ile hallettim ben.
    Senkronizasyon için en kullanışlı uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

ben upt20 kurdum sonra ezet kerneli kurdum iyi hoş.da sonra forumber hocamın kernelini kurdum ve tel ya açılırken yada pin girerken felan o sıralarda reset atıyo. bi türlü açılmadı tam anlamıyla. nerde yanlış yapıyorum.? sadece up20 nin üstünemi kurmam lazım? yoksa hiç uraşmim up20 sonra dzo up21 kurayım gitsin diyorum? :)

Up21 üzerine forumber kernel yükleyeceksiniz

• Beyler bu 2.3 e amtel fix yüklemeden önceki hassaslığı aurorada sağlayabilirmiyiz ? Sırf onun için b528 yükleyeceğim sanırım bıçakla fruit ninja oynamıştım b528 de

• ice cream çok ilerleme kaydetti.
    suan forumber miui xj kullaniyorum
    memnunum :)
    bağlanamadigi wifi yok ve wireless ile internette 20 mbs hiz gordum.
    4-5 gunde bir yeniden başlatiyorum. sisiyo oda her romda olan birsey

• Arkadaşlar ben aurora_5.0_experimantal.zip dosyasını yükledim.Telefon açılıyor "welcome" yazıyor,dil seçme ekranı geliyor.Start butonu gözüküyor ama dokunmatik çalışmıyor,ilerleyemiyorum.Napabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernestitoo

Arkadaşlar ben aurora_5.0_experimantal.zip dosyasını yükledim.Telefon açılıyor "welcome" yazıyor,dil seçme ekranı geliyor.Start butonu gözüküyor ama dokunmatik çalışmıyor,ilerleyemiyorum.Napabilirim ?

Update 20'yi de yükleyin. Rom kurar gibi kurun.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben aurora_5.0_experimantal.zip dosyasını yükledim.Telefon açılıyor "welcome" yazıyor,dil seçme ekranı geliyor.Start butonu gözüküyor ama dokunmatik çalışmıyor,ilerleyemiyorum.Napabilirim ?

Teşekkür ederim ama pc ile bağlantı kurup hafıza kartına atamıyorum update 20 yi,onu nasıl yapabilriz ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ama pc ile bağlantı kurup hafıza kartına atamıyorum update 20 yi,onu nasıl yapabilriz ?

Telefonu cwm ile açın.

Mount & storage menüsünden mount usb yapın. SD kartın bilgisayarda görünmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

quote:

Telefonu cwm ile açın.

Mount & storage menüsünden mount usb yapın. SD kartın bilgisayarda görünmesi lazım.

Teşekkür ederim Allah razı olsun. sonunda hallettim ama bu seferde hi suite ile bağalntı kuramıyorum :) yedeğini tekrardan yüklücemde :)

• 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.