Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir soru için yeni konu açmak istediğim için buraya yazıyorum.

http://www.miui.com/download-41.html buradaki miui ne kadar eski bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

bir soru için yeni konu açmak istediğim için buraya yazıyorum.

http://www.miui.com/download-41.html buradaki miui ne kadar eski bilen var mı?

Çok eski 2-1.5 yıllık var o rom ben uzun zaman önce kurmak isteyip vazgeçmiştim 2.3.5 beta yoktu daha miui istiyorsanız forumberin miui wajkui romunu tavsiye ederim

Edit: linke bakmamıştım 1.5 yıl önce baktığım rom sandım galiba bu değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 7 Mayıs 2013; 17:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://pan.baidu.com/share/link?shareid=205989&uk=3791923799

download linkine tıklayınca sağda adres görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 8 Mayıs 2013; 10:50:48 >
  • burada ve xda da update 21 ile ilgili birşeyler yazanlar var ben bulamadım linkini acaba nerede?
  • Kilit ekranını açarken kasma oluyo sizdede varmı böyle bi sorun

• arkadaşlar selam, benim telefonun kilit açma - kapama tuşu sorun çıkartmaya başladı. çok sert basmam gerekiyor tuşa, acaba ses acma-kapama tuşu ile cihazı uyandırabilirmiyiz?
  • burada belirtilen partition dosyalarını yükledim ama sd kart gözükmüyor.
    http://birhelkedolusubilgi.blogspot.com/2012/03/huawei-ideos-x5-u8800-ics-ice-cream.html
  • Arkadaşlar ben bu romu kurdum 4 gün oldu ve yeni 2050 mah batarya aldım ama hala şarjı çok hızlı bitiyor neden olabilir 4 gün önce kalibrasyonda yaptım sizce hangi kalibrasyon yöntemi işe yarar veya sorun ondan mı kaynaklanıyor ve --son guncellemeden sonra kamera açilmiyor nedendir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdemirtt -- 11 Mayıs 2013; 8:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac_ea

burada belirtilen partition dosyalarını yükledim ama sd kart gözükmüyor.
    http://birhelkedolusubilgi.blogspot.com/2012/03/huawei-ideos-x5-u8800-ics-ice-cream.html

Advanced-reboot recovery yapın Cwm'de görmüyorsa.
    İcs'de görmüyorsa çıkartıp yeniden takın ya da yeniden başlatın

• quote:

Orijinalden alıntı: ForBlack

arkadaşlar selam, benim telefonun kilit açma - kapama tuşu sorun çıkartmaya başladı. çok sert basmam gerekiyor tuşa, acaba ses acma-kapama tuşu ile cihazı uyandırabilirmiyiz?

Uyandırılabiliyor,biraz bakarsanız ne yapmanız gerektiğini bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cHt19

Kilit ekranını açarken kasma oluyo sizdede varmı böyle bi sorun

Ayni sorun bendede var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cHt19

Kilit ekranını açarken kasma oluyo sizdede varmı böyle bi sorun

Ben onu yıllardır çözemedim. En uyuz olduğum şey.
  • Arkadaşlar bugün aurorayı kurmadan önce wipe işlemlerini yaptım. Advandecdeki wipe yi yaptıgımda "E:format_Volume unkown gibi bi hata aldım. Aurorayı kurdum sorun falan yok ama bu ileride bi sorun olustururmu? Yoksa normalde de böylemi oluyor?
  • SD kart'ı görmuyor derken telefonun kendi sd'yi görmüyor harici sd takınca gözüküyor bu işlemi daha önce yapmıştım sorun olmamıştı... galiba yüklemeyi yaptıktan sonra root explorer aracılığıyla bir dosyada değişim yapıyorduk öyle bişeyler hatırlıyorum harici ile iç sdnin yerlerini değiştiriyorduk fakat hangi dosya o onu hatırlamıyorum =)
  • /etc/fstab

olması gerek
  • Arkadaşlar telefonda Aurora v5 up 20 kuruluydu.85 mb civarında Touchwizz 5 tema kurmustum auroranın üstüne.Kasmaya basladı bende tekrardan Aurora kurmaya karar verdim. Wipe data, Wipe cache yaptım daha sonra Advanced deki Wipe Dalvik Cache yi actıgımda E:unkown volume for path [/sd-ext] hatası alıyorum.Şuanda romu kurdum kullanıyorum.Acaba bunun nedeni b518 in üzerine kurmadıgımdan mı ?

Not:Twitter daha öncesinde kasmıyordu artık kasmaya basladı acaba bu işlem gerçekleşmediginden dolayımı?

ARkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longdok58 -- 12 Mayıs 2013; 0:23:02 >
  • Telefonu pazarliksiz 225 tl ye satiyorum ugrasamam telefonculari gezmeye felan acil paraya ihtiyacim var.

Yeni telefona geçiş sebebiyle eski X5 imi satıyorum . ciddi alıcılar iletişime geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mayıs 2013; 19:55:38 >
  • Arkadaşlar merhaba. ben gecen hafta bu romu yükledim. fakat wifi açınca restart atıyor telefon . her zaman yapmıyor ama günde 1 kez yapıyor. bunu nasıl çözebiliriz ?
  • Arkadaşlar merhaba gecen hafta bu romu yükledim fakat wifi baglanınca reset atıyor telefon.her zaman olmasa da günde bir kez yapıyor.nasıl çözebiliriz bu sorunu ? (yanlıslıkla 2 kez yazmısım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman11 -- 19 Mayıs 2013; 11:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman11

Arkadaşlar merhaba gecen hafta bu romu yükledim fakat wifi baglanınca reset atıyor telefon.her zaman olmasa da günde bir kez yapıyor.nasıl çözebiliriz bu sorunu ? (yanlıslıkla 2 kez yazmısım )

aynısını bende yaşıyorum. özellikle şebeke internetinden wifi ye geçince oluyor. günde 1 en fazla iki kez oluyor. ben çözüm bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.