Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Bir sorum olacak?

v5 up21 kurulu, wifi yüzünden hiç reset atmadı ama gece yatarken wifi'yı açık unuttum. telefon sabah ateş gibiydi ve şarjı bitmişti?
    Niye böyle bir şey yapıyor olabilr?

Arkaplanda bir program çalışıyordur sürekli,veya wifi uyku politikası devre dışıdır.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Arkaplanda bir uygulama yoktu, daha yeni kurdum, şarjı filan güzel gidiyor bataryanın %10 bozuk olsa da 2gün gitti. Sanırım uyku politikasında bir problem olabilir.

Uyku durumunda kablosuz baglantıyı açık tut;

-Her zaman(seçili olan bu)
    -Yalnızca prize takıldıgında
    -hiçbir zaman(veri kullanımını arttırır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 15 Haziran 2013; 14:30:52 >
  • quote:

Arkaplanda bir uygulama yoktu, daha yeni kurdum, şarjı filan güzel gidiyor bataryanın %10 bozuk olsa da 2gün gitti. Sanırım uyku politikasında bir problem olabilir.

Hiçbir zaman ı seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hiçbir zaman ı seçin.

Teşekkürler, anlamadım nokta ise, real racing 3 oynarken elimde bile bu kadar ısınmamıştı telefon, açınca bakayım pil durumundan niye böyle oldu diye. ama pil durumu sıfırlanmış, açınca neyin ne kadar kullandıgına erişemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

gençler uygulamarda bazen tüm yazılar uçuyor
    resimdeki gibi
    nasıl çözeriz bunu

o sorun var hocam zaten,çözülmüyor o.

sendemi bu sayfaya üyesin hocam :)

• arkadaşlar ses tuşu ile ekranı uyandırmak için bir eklenti vardı aradım sayfaları ama bir türlü bulamadım link verebilecek var mıdır ?
  • Bilgisayara bağlayınca telefon hafızasını nasıl görücez arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar durup dururken facebook yanıt vermiyor diyor bekle bildir kapat seçenekleri geliyor. Önceden çok olmuyordu ama bu ara sıklaştı ve sadece facebook değil diğer uygulamalarda da yapmaya başladı o yüzden de yavaşlatı telefon. Bu neden oluyordur biliyor musunuz?
    Biir de son olarak dzo yeni güncelleme çıkarcak mı?
  • Uygun fiyatlı Huawei İdeos X5 batarya. Ben aldım kullanıyorum, tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyo...arya-hb4f1-orj-87507664
  • Arkadaşlar x5 için aldığım ama 2 defa kullandığım yedek pili ve şarj ünitesini satıyorum ilgilenen olursa

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-huawei-ideos-x5-icin-yedek-batarya-ve-sarj-unitesi-129333970/detay/

ilan getlidir buradan havale ve kart ile de alabilirsiniz burdan alırsanız 30 tl iade garantisi de var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PinHim

Screen lag sorununun donanımsal olduğunu öğrendim ve telefondan iyice soğudum.

Hocam screen lag sorunu tamamen yazılımsal bir sorun. Sanırım dokunduktan bir süre sonra veya hemen takıla takıla ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Ben bu sorunu çözdüm kendi ROMumda (MIUI-WajkUI,forumda konusu mevcut)

hocam şimdi nasıl Rom yorumlara baktımda oyun açmıyormuş. bazı hafıza kartlarıyla sorun yaşıyormuş resimleri silme falan. o günden bu güne üzerinde çalıştınızmı hiç? uygunsa yükleyeceğim :) Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

quote:

Hocam screen lag sorunu tamamen yazılımsal bir sorun. Sanırım dokunduktan bir süre sonra veya hemen takıla takıla ilerlemesinden bahsediyorsunuz. Ben bu sorunu çözdüm kendi ROMumda (MIUI-WajkUI,forumda konusu mevcut)

hocam şimdi nasıl Rom yorumlara baktımda oyun açmıyormuş. bazı hafıza kartlarıyla sorun yaşıyormuş resimleri silme falan. o günden bu güne üzerinde çalıştınızmı hiç? uygunsa yükleyeceğim :) Teşekkürler :)

Hangi ROM dan bahsediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

quote:

Hangi ROM dan bahsediyorsunuz?

sizin miui?

• sorun çözüld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diricans_RM -- 28 Haziran 2013; 9:57:49 >
  • Ara ara çok yavaşlıyor, menüler çok geç geliyor, bir süre sonra düzeliyor bunun sebebi nedir?

Telefonu sık sık yeniden başlatırım, bellek temizleyici tarzında şeyler de var aslında... v5 up21 kurulu...
  • Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 bunu yükledikten sonra sd kart görmüyor telefon.
    B518 de görüyor. Çözümü varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 bunu yükledikten sonra sd kart görmüyor telefon.
    B518 de görüyor. Çözümü varmıdır.

Cihaz açıldıktan sonra yeniden başlatın.

• Ağ problemini çözdüm, orijinal launcher biraz kasıyordu, play store'dan apex launcher kurdum telefon rahatladı.

Rom'u kurduğumdan beri şöyle bir problemim var;
    Herhangi bir uygulamada böyle oluyor, yeniden başlatınca düzeliyor.

wifi üzerinden uygulama dosya indiriyordu;

telefonun şarjı dayanmıyor artık, telefon ıslanmıştı, bir de batarya iyi değil sanırım şarj olduktan 15dk sonra sökünce 5dk içinde %90a düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 10 Temmuz 2013; 17:48:51 >

• Aurora 5 Update 20 için hangi sr21'in hangi Touchwizini yüklemem gerekiyor?
  • arkadaşlar v5 up20 de her şey çok iyi fakat bir sorunum var arada bir 3g bağlantı gidiyor restart yapana kadar da gelmiyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.