Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McJoe

arkadaşlar v5 up20 de her şey çok iyi fakat bir sorunum var arada bir 3g bağlantı gidiyor restart yapana kadar da gelmiyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?

Nasil tespit ettiniz 3g nin gittigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar v5 up20 de her şey çok iyi fakat bir sorunum var arada bir 3g bağlantı gidiyor restart yapana kadar da gelmiyor bu sorunun bir çözümü var mıdır?

"Ayarlar --> Diğer --> Mobil Ağlar --> Ağ modu --> Yalnızca WCDMA"

Bu adımları yaparsanız 3G aktif olacaktır.
  • Hocam cm10.1den ics ye gecmek istiyorum yardim edebilirmisin

• arkadaşlar kardeşimin telefon bugün kapanmış bi ve açılmıyor şarja takınca sadece kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor telefon açılmıyor fakat bataryayı çıkartıp şarj kablosunu takınca telefon açılıyor ne oldu da bu kafayı yedi böyle çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

"Ayarlar --> Diğer --> Mobil Ağlar --> Ağ modu --> Yalnızca WCDMA"

Bu adımları yaparsanız 3G aktif olacaktır.

Hocam sayende oldu. Çok teşekkür ederim
  • maniac_ea kullanıcısına yanıt
    Batarya ile ilgili bir probleminiz var sanırım. Bir elektronikçiye bataryanın voltunu amperini ölçtürün.

yanlış hatırlamıyorsam volt 3.6'dan aşağı olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seho88

quote:

Orijinalden alıntı: rsmshn

Radio kurulumu için öncelikle sistemde yüklü radio kaldırılmalı arkadaşım. Root Exploler ile -system dosyasına girip -app dosyasını açın, R/W yazan yeri R/O yapın,FM.apk üzerinde uzun süre basılı tutup açılan seçenelerden Permissions' u seçin buradaki bütün alanları işaretleyin... Bu işlem bitince Ayarlardan Uygulamaları kaldıracağınız menüde FM.apk programını kaldırıp, arkadaşın verdiği FM.apk uygulamasını kurabilirsiniz... Kolay gelsin...

Evet rsmshn arkadaşımız anlatmış eskisini silip yerine koyun bu kadar.
    Eğer gözükmezse:
    eski fm.apk yı system/app dizininden silin
    telefonu yeniden başlatın
    eski apk yı yeniden program yükler gibi yükleyin
    tekrar programı program kaldırır gibi kaldırın ayarllar, uygulamalardan
    son olarak verdiğim programı kurun kesin çalışacaktır.

Hocam Merhabalar. ben daha önce arkadaşın verdiği yeni fm.apkyi kurdum ve bilindiği üzere aynı apk var diyip yüklemedi sonra root explorerdan eski apkyi sildim. sonra yenisini yükledim yüklendi(sistem-app klasöründe görünüyor) ama menüde görünmüyor kullanamıyorum. ne yapmalıyım? ayrıca eski olanı nerden bulabilirim? :/ Radyosuz Kaldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: djmcoolb

Dzo update 20 çıkardı update 21 forumberin çıkardığı

hayır,dzo update 21 çıkardı,bende ezet in optimus kernelini alıp,kendimdende birkaç şey ekleyip update 21 in üzerine kurulabilir yaptım.

Hocam baya bi zamandır upt21 kullanıyordum. artık kasmaya başladı tekrar kurayım telefonu dedim, telefon bi kendine gelsin. Sizin kerneli kurayım dedim. önce 5.0 i kurdum sonra upt21 sonrada sizin çıkardığınızı kurdum ama daha aurora yazısında donup reset atıyor kısır döngüye giriyor. sıkıntı ne olabilir acaba? bu arada 21 in üstüne wipe işlemlerini yapmadan direk kurdum. yardımcı olursanız sevinirim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Batarya ile ilgili bir probleminiz var sanırım. Bir elektronikçiye bataryanın voltunu amperini ölçtürün.

yanlış hatırlamıyorsam volt 3.6'dan aşağı olmamalı.

Elimde yedek 2 batarya var onlarla da denedim sonuç ayni

• Şu an 2.3.5teyim, bataryı iyi götüren hangi roma geçmemi önerirsiniz?
  • Arkadaslar bu romu kullaniyorum batarya azaldiginda 30 kere uyari veriyor bu uyariyi kapama sansimiz varmi

• arkadaslar kolaygelsın

aurora ics 4.0.4 update 20 yükledım hersey stabıl suana kadar cihazda sorun yok fakat windows 7 64 bit drıverlerını bulamadım gitti ne yaparsam yapayım cihazı hı sute tanımıyor drıverlerınıde bulamıyor pc ye bağlayamıyorum dırek telefondan bağlanıyor dahili ve harıcı hafızayı görüyor ama drıverlerı eksık oldugundan pc tanımıyor daha oncekı surumde bağlanıyordu rehberı duzenlemem gerek cihazla ugrasamıyorum tek tek sılmek baya kasıyor hısuıte olsa anında halledıcem yardımcı olursanız sevınrım
  • 5.0 Update 20 yükleyeceğim bu en stabil sürümü mü? Arama tuşuyla uyutma dosyaları var mı? Bir de içindeki işimize yaramayan uygulamaları ROM dosyasını .zip'ten çıkarıp silip yeniden ziplesek olur mu? Movie Studio, Videolar tarzı uygulamaları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odoner

arkadaslar kolaygelsın

aurora ics 4.0.4 update 20 yükledım hersey stabıl suana kadar cihazda sorun yok fakat windows 7 64 bit drıverlerını bulamadım gitti ne yaparsam yapayım cihazı hı sute tanımıyor drıverlerınıde bulamıyor pc ye bağlayamıyorum dırek telefondan bağlanıyor dahili ve harıcı hafızayı görüyor ama drıverlerı eksık oldugundan pc tanımıyor daha oncekı surumde bağlanıyordu rehberı duzenlemem gerek cihazla ugrasamıyorum tek tek sılmek baya kasıyor hısuıte olsa anında halledıcem yardımcı olursanız sevınrım

hocam wireless ile baglandiginda telefon rehberini gmail ile esitleyip , yine bilgisayar ustunden duzenleyebilirsin rehberi
    ben 3g ile surekli, senkronize sekilde kullanıyorum
    cektigim resimleride dropboxa senkronize ediyorum boylece rom atarken yedeklemem gereken birsey olmuyor pek

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: odoner

arkadaslar kolaygelsın

hocam wireless ile baglandiginda telefon rehberini gmail ile esitleyip , yine bilgisayar ustunden duzenleyebilirsin rehberi
    ben 3g ile surekli, senkronize sekilde kullanıyorum
    cektigim resimleride dropboxa senkronize ediyorum boylece rom atarken yedeklemem gereken birsey olmuyor pek

tesekkur ederım gecenın ılerleyen saatlerınde problemı cözdüm

ideos x5 adb interface dosyalarını ındırıyoruz
    ardından android aygıtını cıkar dıyoruz ve cıhazı tekrar bağlıyoruz butun drıverler (5 adet android ) soru işareti seklınde cıkıyor

bilgisayarım/aygıt yonetıcısınden surucuyu guncellestır/sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara/adb interface driverini 5 aygıt ıcın ayrı ayrı tanıttım pc yi restart ettım bu esnada cihazı kapatım usb den ayırdım pc acıldıktan sonra cıhaz kapalı ıken usb ye bağladım ve wındows dosyaları sonunda yukledı cihazı actım ve hısute programına bağlandım daemon yuklemesını yaptıktan sonra sorunsuz bir sekılde bağlandı

• quote:

uçak moduna alip çikarin duzelecektir.

• Arkadaşlar başka bir rom kurmak istiyorum ([T]he [M]ost [C]lean CyanogenMod 7.2.0 19.05.2013)
    Bunun için de önce CWM ile B518 romunu kurmam gerekiyormuş.
    Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    v5 up21 kurulu. Günde 3-4 kere yeniden başlatıyorum...
    Şu anda eski 2.3.5'te kullandığım hatta daha az uygulamayı kurdum o zaman kullanılan ram 150mb iken şu an 300mb görüyor ve anlam veremiyorum. 50mb boş ram diyor. Çok kasmaya başlıyor, kasıyorsa apex launcher kurun demişler o da kurulu.

Tamam iyi hoş ICS de ram dolup taşıyor sebebini de anlamadım gitti...

Sanırım başka bir rom'a geçeceğim, kulaklık ses kalitesi 2.3.5'ten daha kötü. wow ses efekti çok kaliteli ses almamı sağlıyordu kulaklık ile. şu anda 20-30 tl'ye satılan mp3 çalar kalitesinde kulaklık.

Benim paket bitmiyor ve whatsapp çok kullandığım için 7/24 3g internet açık oluyor. Kullanılmıyor da ama şarj dayanmıyor. 15-20saat arasında geziyor. Dün bitti paket, yapmayacağım bir süre sanırım şarj uzun dayanabilir. İlk kurdugumda 2günü görüyordu. Şimdi wifi 3g açık nette dolaşır, play storeda gezinirsem 4 saatte %75 şarj bitiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

v5 up21 kurulu. Günde 3-4 kere yeniden başlatıyorum...
    Şu anda eski 2.3.5'te kullandığım hatta daha az uygulamayı kurdum o zaman kullanılan ram 150mb iken şu an 300mb görüyor ve anlam veremiyorum. 50mb boş ram diyor. Çok kasmaya başlıyor, kasıyorsa apex launcher kurun demişler o da kurulu.

Tamam iyi hoş ICS de ram dolup taşıyor sebebini de anlamadım gitti...

Sanırım başka bir rom'a geçeceğim, kulaklık ses kalitesi 2.3.5'ten daha kötü. wow ses efekti çok kaliteli ses almamı sağlıyordu kulaklık ile. şu anda 20-30 tl'ye satılan mp3 çalar kalitesinde kulaklık.

Benim paket bitmiyor ve whatsapp çok kullandığım için 7/24 3g internet açık oluyor. Kullanılmıyor da ama şarj dayanmıyor. 15-20saat arasında geziyor. Dün bitti paket, yapmayacağım bir süre sanırım şarj uzun dayanabilir. İlk kurdugumda 2günü görüyordu. Şimdi wifi 3g açık nette dolaşır, play storeda gezinirsem 4 saatte %75 şarj bitiyor...

aynen üstadım bu rom ideos x5 e 2 gömlek fazla geldı sanırım v20 21 kurmaya korkuyorum ama yınede cok yavas ve takılmalar halt safhada hata hiç vermedı o yonde styabıl bır rom ama demekkı işlemci ve dahılı hafıza yetmıyor sanıyorum 15 gun daha kullanırım baktım olmuyor terramino ustadın romlarından bırıne dönerım 1 yıldır ıyı kullanıyordum 9.7 yi

• odoner O kullanıcısına yanıt
    ben çıktıgı gunden , geçen haftaya kadar kullandım
    bir kac gunde bir kendi kendine yeniden başlaıyordu telefon başka sıkıntım olmadı
    geçtiğimiz hafta coldblue_ isimli arkadaşın hazırladığı jelly bean tabanlı CM10 portunu kullanıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_75007570/tm.htm

2 yıllık telefonun şarj konusuna romlardan çözüm ummak ise hayalcilik olur bence sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 19 Temmuz 2013; 17:28:12 >
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.