Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

ben çıktıgı gunden , geçen haftaya kadar kullandım
    bir kac gunde bir kendi kendine yeniden başlaıyordu telefon başka sıkıntım olmadı
    geçtiğimiz hafta coldblue_ isimli arkadaşın hazırladığı jelly bean tabanlı CM10 portunu kullanıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_75007570/tm.htm

2 yıllık telefonun şarj konusuna romlardan çözüm ummak ise hayalcilik olur bence sadece

4.2.2 nin oyun performansı aurora kadar iyimi yani sıkıntısı varmı telin
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    oyun ve ben , siyahla beyaz gibi bişey

ama telefonda 3g surekli acık facebook google+ linkledin twitter acoountları senkronizleri açık şekilde çalışıyor
  • Arkadaşlar ben bu romu dun kurdum. Auroa 5 20 yi şu ana kadar neredeyse hıcbir sorunu çıkmadı.sadece bazen olur olmadık yerde kasıp kendi kendine reset atıyor. Bu gune yaklaşık 10 kereye yakın oluyor bu sorunu yasayan ya da cozen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

v5 up21 kurulu. Günde 3-4 kere yeniden başlatıyorum...
    Şu anda eski 2.3.5'te kullandığım hatta daha az uygulamayı kurdum o zaman kullanılan ram 150mb iken şu an 300mb görüyor ve anlam veremiyorum. 50mb boş ram diyor. Çok kasmaya başlıyor, kasıyorsa apex launcher kurun demişler o da kurulu.

Tamam iyi hoş ICS de ram dolup taşıyor sebebini de anlamadım gitti...

Sanırım başka bir rom'a geçeceğim, kulaklık ses kalitesi 2.3.5'ten daha kötü. wow ses efekti çok kaliteli ses almamı sağlıyordu kulaklık ile. şu anda 20-30 tl'ye satılan mp3 çalar kalitesinde kulaklık.

Benim paket bitmiyor ve whatsapp çok kullandığım için 7/24 3g internet açık oluyor. Kullanılmıyor da ama şarj dayanmıyor. 15-20saat arasında geziyor. Dün bitti paket, yapmayacağım bir süre sanırım şarj uzun dayanabilir. İlk kurdugumda 2günü görüyordu. Şimdi wifi 3g açık nette dolaşır, play storeda gezinirsem 4 saatte %75 şarj bitiyor...

Neye geçmeyi düşünüyorsun?

Ben de aurora v20 yüklü şimdi .Şarj çabuk gidiyor wifi açıkken. AÇarken telefonu zortlanıyorum bayağı. Işık çalışmıyor.

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    2.2 ve 2.3.5 batarya veri dosyasını sildim, ful şarj edip çıkardım, daha bitmedi 3g kapalı arada bi wifi bağlandım 1gün 20saat diyor sanırım sabaha çıkar, 2gün 5saat filan yazacak.

JB'li rom fena değilse geçebilirim, bana arada usb internet baglantısını dagıtma işime yarıyor. ona göre. Şu an biraz daha götürsün beni ama ram olayı yüzünden değiştireceğim. Kardeşimin sola da 512mb ama kasmıyor donmuyor, onda da benzer uygulamalar var ve ICS var...
  • quote:

2.2 ve 2.3.5 batarya veri dosyasını sildim, ful şarj edip çıkardım, daha bitmedi 3g kapalı arada bi wifi bağlandım 1gün 20saat diyor sanırım sabaha çıkar, 2gün 5saat filan yazacak.

JB'li rom fena değilse geçebilirim, bana arada usb internet baglantısını dagıtma işime yarıyor. ona göre. Şu an biraz daha götürsün beni ama ram olayı yüzünden değiştireceğim. Kardeşimin sola da 512mb ama kasmıyor donmuyor, onda da benzer uygulamalar var ve ICS var...

Rame nasıl bakabilyorsun, ayrı birprogramla mı?

2.2. bataryayı nasıl sildin, wipe battery statstan mı?
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    2.2 üzerine 2.3.5 kurdum, o zaman belki silinmiş olabilir ama 2.3.5 üstüne ICS kurdum. Silinmemiş sanırım çok fena sapıtıyor telefon batarya konusunda, Direkt %15 iniyor, %60 ise birden %45 birden %30 oluyor ve o konumda bazen uzun süre kalıyor, batarya dolu diye çıkıyorum, 3-4saat sonra %50lere iniyor az internette gezme ile. BatteryCalibration uygulamasını kullandım, %100 şarj olduktan sonra uygulama batarya verilerini siliyor, ardından fişi çekip batarya bitene kadar kullanıp, tek seferde şarj edin diyor.
  • quote:

2.2 üzerine 2.3.5 kurdum, o zaman belki silinmiş olabilir ama 2.3.5 üstüne ICS kurdum. Silinmemiş sanırım çok fena sapıtıyor telefon batarya konusunda, Direkt %15 iniyor, %60 ise birden %45 birden %30 oluyor ve o konumda bazen uzun süre kalıyor, batarya dolu diye çıkıyorum, 3-4saat sonra %50lere iniyor az internette gezme ile. BatteryCalibration uygulamasını kullandım, %100 şarj olduktan sonra uygulama batarya verilerini siliyor, ardından fişi çekip batarya bitene kadar kullanıp, tek seferde şarj edin diyor.

yani 1 kereliğine mi kullanılıyor uygulama?
  • evet. dosyayi silince telefon yeni batarya bilgisi olusturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: odoner

quote:

quote:

arkadaslar kolaygelsın

aurora ics 4.0.4 update 20 yükledım hersey stabıl suana kadar cihazda sorun yok fakat windows 7 64 bit drıverlerını bulamadım gitti ne yaparsam yapayım cihazı hı sute tanımıyor drıverlerınıde bulamıyor pc ye bağlayamıyorum dırek telefondan bağlanıyor dahili ve harıcı hafızayı görüyor ama drıverlerı eksık oldugundan pc tanımıyor daha oncekı surumde bağlanıyordu rehberı duzenlemem gerek cihazla ugrasamıyorum tek tek sılmek baya kasıyor hısuıte olsa anında halledıcem yardımcı olursanız sevınrım

hocam wireless ile baglandiginda telefon rehberini gmail ile esitleyip , yine bilgisayar ustunden duzenleyebilirsin rehberi
    ben 3g ile surekli, senkronize sekilde kullanıyorum
    cektigim resimleride dropboxa senkronize ediyorum boylece rom atarken yedeklemem gereken birsey olmuyor pek

tesekkur ederım gecenın ılerleyen saatlerınde problemı cözdüm

ideos x5 adb interface dosyalarını ındırıyoruz
    ardından android aygıtını cıkar dıyoruz ve cıhazı tekrar bağlıyoruz butun drıverler (5 adet android ) soru işareti seklınde cıkıyor

bilgisayarım/aygıt yonetıcısınden surucuyu guncellestır/sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara/adb interface driverini 5 aygıt ıcın ayrı ayrı tanıttım pc yi restart ettım bu esnada cihazı kapatım usb den ayırdım pc acıldıktan sonra cıhaz kapalı ıken usb ye bağladım ve wındows dosyaları sonunda yukledı cihazı actım ve hısute programına bağlandım daemon yuklemesını yaptıktan sonra sorunsuz bir sekılde bağlandı

hocam daha net anlatırmısın bende yapıcamda eksiksiz uygulamam lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

quote:

quote:

arkadaslar kolaygelsın

aurora ics 4.0.4 update 20 yükledım hersey stabıl suana kadar cihazda sorun yok fakat windows 7 64 bit drıverlerını bulamadım gitti ne yaparsam yapayım cihazı hı sute tanımıyor drıverlerınıde bulamıyor pc ye bağlayamıyorum dırek telefondan bağlanıyor dahili ve harıcı hafızayı görüyor ama drıverlerı eksık oldugundan pc tanımıyor daha oncekı surumde bağlanıyordu rehberı duzenlemem gerek cihazla ugrasamıyorum tek tek sılmek baya kasıyor hısuıte olsa anında halledıcem yardımcı olursanız sevınrım

hocam wireless ile baglandiginda telefon rehberini gmail ile esitleyip , yine bilgisayar ustunden duzenleyebilirsin rehberi
    cektigim resimleride dropboxa senkronize ediyorum boylece rom atarken yedeklemem gereken birsey olmuyor pek

ardından android aygıtını cıkar dıyoruz ve cıhazı tekrar bağlıyoruz butun drıverler (5 adet android ) soru işareti seklınde cıkıyor

bilgisayarım/aygıt yonetıcısınden surucuyu guncellestır/sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara/adb interface driverini 5 aygıt ıcın ayrı ayrı tanıttım pc yi restart ettım bu esnada cihazı kapatım usb den ayırdım pc acıldıktan sonra cıhaz kapalı ıken usb ye bağladım ve wındows dosyaları sonunda yukledı cihazı actım ve hısute programına bağlandım daemon yuklemesını yaptıktan sonra sorunsuz bir sekılde bağlandı

*öncekle altta vermiş oldugum linkten driverleri pc ye indiriniz
    http://www.mediafire.com/?mtpphdjjz2a6u3q

*indirdiğiniz rar dosyasını masaüstüne acınız

Cihazınız Pc ye Bağlı konumdayken Başlat / Aygıt ve Yazıcılar sekmesıne gidiniz Aygıtlarda Android isimli bir uygulama göreceksınız muhtemelen Sarı ünlem veya Soru işareti cıkacaktır Android in üstünde sağ tuş özellıkler yapıp Yüklü driverleri varsa hepsini kaldırınız ve Pc den cihazı ayırarak Pc yi yenıden başlatınız

* cihazı kapatıp bataryayı cıkarınız

* Pc acıldıktan sonra rarın içindekı googledevsetup64.exe yi çalıştırınız ardından Cihazı acmadan Pcye bağlayınız ve bekleyınız Pc den aygıt taktıgınızda gelen sesı duyacaksınız ve driver yüklemeye calısacak ve aygıt surucusu başarılı olamadı diye hata gelecek
    *cihazı açmadan Bilgiyarayımda Sağ tuş Özellıkler / Aygıt yöneticisi Tıklayın Usb modlarında 5 veya 6 tane android sürücüsünü soru işaretli şekilde göreceksınız
    *hepsıne tek tek tıklayarak sürücüyü güncelleştir./ sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / Bilgisayarımdaki sürücüleri Listeden secmeme izin ver / Disketi var / tıklayın gözat menüsü gelecek masaüstüne kopyaladıgımız driver klasorü içine gelelım ve androidwinusba64.inf sürücüsünü secelim tamam diyelim bu uygulamayı tümü için uygulamanız gerekır yanı 5-6 defa aynı işlemi aynı pencerede acılan sürücülere uygulayacaksınız sonuc olarak aygıt yonetıcısınde soru işaretli bir android driveri kalmaması gerekır bu calısmazsa androidwinusb.inf yide kurabılırsınız ama x64 veritabanlı bir işletim sisteminiz varsa öncelıkle x64u deneyın

*ardından halı hazırda kapalı olan cihazımızı usbden cıkaralım bataryayı tekrar cıkartıp 10 sn. bekleyip takalım

*ne olur ne olmaz pc ye tekrar restart atın

ardından yıne cıhazı açmadan usb yolu ıle pcye bağlayıp driverleri kurmasını bekleyelım %99 aygıt surucusu yuklendı yazısını almanız gerekır olmazsa ıkı uc defa arka arkaya cıhaz kapalı ıken usb bağlama sıstemını uygulayınız

yine olmazsa cihazı usb bağlıyken acın ben kapalı konumda yaptım

aygıt sürücüleri yuklendi yazısını alırsanız cıhazı acın cıhaz hazır konuma gelınce hisuite yi pc den calıstırın driverlerini ındırecek ve cihaza daemon uygulamasını kuracak

• Arkadaslar update 21 kullanan arkadas varmı aramızda 20 ile gidiyorum memnunum wifi acıkken cok sarz yıyor okadar wifi kapalı ıken batarya durumu ıyı 21 yuklesemmı yuklemesemmi kararsız kaldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

quote:

quote:

quote:

arkadaslar kolaygelsın

*öncekle altta vermiş oldugum linkten driverleri pc ye indiriniz
    http://www.mediafire.com/?mtpphdjjz2a6u3q

*indirdiğiniz rar dosyasını masaüstüne acınız

Cihazınız Pc ye Bağlı konumdayken Başlat / Aygıt ve Yazıcılar sekmesıne gidiniz Aygıtlarda Android isimli bir uygulama göreceksınız muhtemelen Sarı ünlem veya Soru işareti cıkacaktır Android in üstünde sağ tuş özellıkler yapıp Yüklü driverleri varsa hepsini kaldırınız ve Pc den cihazı ayırarak Pc yi yenıden başlatınız

* cihazı kapatıp bataryayı cıkarınız

* Pc acıldıktan sonra rarın içindekı googledevsetup64.exe yi çalıştırınız ardından Cihazı acmadan Pcye bağlayınız ve bekleyınız Pc den aygıt taktıgınızda gelen sesı duyacaksınız ve driver yüklemeye calısacak ve aygıt surucusu başarılı olamadı diye hata gelecek
    *cihazı açmadan Bilgiyarayımda Sağ tuş Özellıkler / Aygıt yöneticisi Tıklayın Usb modlarında 5 veya 6 tane android sürücüsünü soru işaretli şekilde göreceksınız
    *hepsıne tek tek tıklayarak sürücüyü güncelleştir./ sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara / Bilgisayarımdaki sürücüleri Listeden secmeme izin ver / Disketi var / tıklayın gözat menüsü gelecek masaüstüne kopyaladıgımız driver klasorü içine gelelım ve androidwinusba64.inf sürücüsünü secelim tamam diyelim bu uygulamayı tümü için uygulamanız gerekır yanı 5-6 defa aynı işlemi aynı pencerede acılan sürücülere uygulayacaksınız sonuc olarak aygıt yonetıcısınde soru işaretli bir android driveri kalmaması gerekır bu calısmazsa androidwinusb.inf yide kurabılırsınız ama x64 veritabanlı bir işletim sisteminiz varsa öncelıkle x64u deneyın

*ardından halı hazırda kapalı olan cihazımızı usbden cıkaralım bataryayı tekrar cıkartıp 10 sn. bekleyip takalım

*ne olur ne olmaz pc ye tekrar restart atın

ardından yıne cıhazı açmadan usb yolu ıle pcye bağlayıp driverleri kurmasını bekleyelım %99 aygıt surucusu yuklendı yazısını almanız gerekır olmazsa ıkı uc defa arka arkaya cıhaz kapalı ıken usb bağlama sıstemını uygulayınız

yine olmazsa cihazı usb bağlıyken acın ben kapalı konumda yaptım

aygıt sürücüleri yuklendi yazısını alırsanız cıhazı acın cıhaz hazır konuma gelınce hisuite yi pc den calıstırın driverlerini ındırecek ve cihaza daemon uygulamasını kuracak

yalnız hocam googledevsetup64.exe ye elli kere tıkladım çalışmadı. ? bide pcyi yeniden başlatın cihazı kapatın bataryayı çıkarın demişsiniz. sonra tekrar programı çalıştırıp cihazı pcye bağlayın demişsiniz batarya takıptamı bağlicaz yoksa takılı olmadan mı? çünkü googledevsetup64.exe çalışmadığı için bundanda emin olamadım :) ?

• merhaba arkadaşlar custom rom yükleidm bu benim ilk denemem oldu, titanium backup ile yedeğini aldım 2.3.5 (Gingerbread-.35 Kernel) official romu yükledim ama son anda farkettim bazı yerlerde imei numarasının silinebildiği yazıyor şu anda telefon arama yapıyor imei numarası silinmiş olabilir mi veya silindiğini nasıl anlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacaran -- 27 Temmuz 2013; 20:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacaran

merhaba arkadaşlar custom rom yükleidm bu benim ilk denemem oldu, titanium backup ile yedeğini aldım 2.3.5 (Gingerbread-.35 Kernel) official romu yükledim ama son anda farkettim bazı yerlerde imei numarasının silinebildiği yazıyor şu anda telefon arama yapıyor imei numarası silinmiş olabilir mi veya silindiğini nasıl anlayabilirim?

arama yapabiliyorsanız imei numaranız gitmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 27 Temmuz 2013; 21:12:08 >
  • quote:

v5 up21 kurulu. Günde 3-4 kere yeniden başlatıyorum...
    Şu anda eski 2.3.5'te kullandığım hatta daha az uygulamayı kurdum o zaman kullanılan ram 150mb iken şu an 300mb görüyor ve anlam veremiyorum. 50mb boş ram diyor. Çok kasmaya başlıyor, kasıyorsa apex launcher kurun demişler o da kurulu.

Tamam iyi hoş ICS de ram dolup taşıyor sebebini de anlamadım gitti...

Sanırım başka bir rom'a geçeceğim, kulaklık ses kalitesi 2.3.5'ten daha kötü. wow ses efekti çok kaliteli ses almamı sağlıyordu kulaklık ile. şu anda 20-30 tl'ye satılan mp3 çalar kalitesinde kulaklık.

Benim paket bitmiyor ve whatsapp çok kullandığım için 7/24 3g internet açık oluyor. Kullanılmıyor da ama şarj dayanmıyor. 15-20saat arasında geziyor. Dün bitti paket, yapmayacağım bir süre sanırım şarj uzun dayanabilir. İlk kurdugumda 2günü görüyordu. Şimdi wifi 3g açık nette dolaşır, play storeda gezinirsem 4 saatte %75 şarj bitiyor...

Wow ses efektini nasıl ayarladınız,hangi programla?

• ses kalite sorunu "Google Play Müzik" uygulamasının rezilliği artık kullanmıyorum. Telefon menüsündeki "Müzik" uygulamasının ekolayzırı fena değil ama huawei'in orijinal rom'u 2.3.5 b518'de müzik uygulamasında ayarlarda veya ekolayzırda wow modu gibi bir şey vardı cidden çok iyi ses veriyor. Büyük ihtimal paraya kıyıp power amp alacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

merhaba arkadaşlar custom rom yükleidm bu benim ilk denemem oldu, titanium backup ile yedeğini aldım 2.3.5 (Gingerbread-.35 Kernel) official romu yükledim ama son anda farkettim bazı yerlerde imei numarasının silinebildiği yazıyor şu anda telefon arama yapıyor imei numarası silinmiş olabilir mi veya silindiğini nasıl anlayabilirim?

arama yapabiliyorsanız imei numaranız gitmemiştir.

teşekkürler
  • şu anda 2.3.5 oldukça güzel geldi gözüme froyadan sonra vaha gibi :) Root işlemi biraz sıkıntılıymış 528'in ama sonunda yaptım ice cream'e geçmemi tavsiye edermisiniz ne gibi ekstraları var?
  • quote:

şu anda 2.3.5 oldukça güzel geldi gözüme froyadan sonra vaha gibi :) Root işlemi biraz sıkıntılıymış 528'in ama sonunda yaptım ice cream'e geçmemi tavsiye edermisiniz ne gibi ekstraları var?

en azından kullandıgınız rom beta yanı bır cok fonksıyon kapalı ics de yüzde yüz calısma ımkanı var
    fm radyo calısıyor
    ses kalıtesı
    panaroma kamera
    telefon görüşmelerindekı sıkıntı giderildi
    daha akıskan bir rom boyle bır cıhaz ıcın bu sekılde stabıl calısan bır rom yoktur bence 3 hafta oldu daha ne resetledi nede kılıtlendı mesela diğer romlarda muzık dınlerken cıhaz kılıtlenıyordu bazen bır daha acılmıyordu bataryayı sokene kadar bunda bellı bir sure uygulama yanıt vermezse programı kapatmak ıcın senden onay alıyor ben şahsen beğendım kesınlıkle 2.3.5 e dönmem dahılı hafızayı bıraz yoruyor halıyle facebook gıbı yuksek mb apk uygulamalarını kullanmıyorum browser uzerınden giriyorum faceye ve twittere cıhaz o zaman kasmıyor

muhhakkak kernel 32 den daha guzeldır kernel 35 en azından ust menudekı grı tema siyaha dönünce gözünüze 1-0 galıp sekılde baslıyor 2.3.5 :)

• 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.