Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxyzff09

Arkadaşlar bunu yüklememe yardımcı olabilecek bir hayır sever var mıdır ? :D Hangisini indireceğimi bile bulamadım, o derece.

bu romu kurmak mı ıstıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: odoner

quote:

Orijinalden alıntı: xxyzff09

Arkadaşlar bunu yüklememe yardımcı olabilecek bir hayır sever var mıdır ? :D Hangisini indireceğimi bile bulamadım, o derece.

bu romu kurmak mı ıstıyorsunuz

Telefonu satılığa çıkarttım model yükseltmek için, şimdilik gerek kalmadı galiba. Teşekkürler.
  • Hocam şimdi linkte bir sürü dosya var ben hangisini kuracam. Bir tanesini kurunca ( Direkt 5.0 mesela ) oluyor mu yoksa 1.8a dan başlayıp 5.0 a kadar hepsini indirip teker teker kuracak mıyım ?
  • Beyler ven bu ics kaldırıp orjinal rom yukleyeyım derken baya bir sacmaladım.ics 4.0.4 pembe ekran gelınce image klasoru cıkıyor ya bana o klasör lazım onu nerden bulabılırım yada yardımcı olabilecek arkadaslar varmı suan telefon mavi ekran verıyor acılmıyor o image dosyasını bulabılırsen problem cozulekcek gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyseSakinim

Beyler ven bu ics kaldırıp orjinal rom yukleyeyım derken baya bir sacmaladım.ics 4.0.4 pembe ekran gelınce image klasoru cıkıyor ya bana o klasör lazım onu nerden bulabılırım yada yardımcı olabilecek arkadaslar varmı suan telefon mavi ekran verıyor acılmıyor o image dosyasını bulabılırsen problem cozulekcek gıbı

http://goo.gl/jkEa9
    buradan indir bir dene. Bir de üstteki mesajda belirttim rom u kurarken hangisini kuracam. hepsini sırasıyla mı kuracam yoksa bir tanesinimi . Son bir soru rom u kaldırmanın sebebini öğrenebilir miyim ne gibi sıkıntıları var. Şuan 2.3.5 kurdum daha yeni. Bunu kurmamı önerir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail abinin ataları

quote:

Beyler ven bu ics kaldırıp orjinal rom yukleyeyım derken baya bir sacmaladım.ics 4.0.4 pembe ekran gelınce image klasoru cıkıyor ya bana o klasör lazım onu nerden bulabılırım yada yardımcı olabilecek arkadaslar varmı suan telefon mavi ekran verıyor acılmıyor o image dosyasını bulabılırsen problem cozulekcek gıbı

buradan indir bir dene. Bir de üstteki mesajda belirttim rom u kurarken hangisini kuracam. hepsini sırasıyla mı kuracam yoksa bir tanesinimi . Son bir soru rom u kaldırmanın sebebini öğrenebilir miyim ne gibi sıkıntıları var. Şuan 2.3.5 kurdum daha yeni. Bunu kurmamı önerir misin ?

İlk baslarda guzelde rom ama suan telefon acayip kasmaya basladı belki benım kullanıs bıcımımdendır ama artık dayanamadım orjinale geceyım dedım ama onuda unutmusum beceremedık elıme yuzume bulastırdım.
    Bu image dosyasını da denedım bundada mavi eklran gelmıyor ama huawei yazısında takılıyor sureklı resim gıdıp gelıyor.Birinin bana ics 4.0.4 image klasörünü atması lazım yoksa acamıyacagım telefonu:S

• NeyseSakinim N kullanıcısına yanıt
    Birazda nasıl yüklendiği konusunda yardımcı olsan Telefonu yedekledim beklemedeyim şuan :)
  • Valla biri bana ics 4.0.4 image dosyasını atarsa duacısı olacam telefonu acamıyorum :SS
  • quote:

Hocam şimdi linkte bir sürü dosya var ben hangisini kuracam. Bir tanesini kurunca ( Direkt 5.0 mesela ) oluyor mu yoksa 1.8a dan başlayıp 5.0 a kadar hepsini indirip teker teker kuracak mıyım ?

5.0 dan başlayıp 20 ye kadar tek tek kurmanız gerekmektedır (21. update sıze kalmıs 20 sorunsuz calısıyor dilerseniz 21 ide yukleyebılırsınız
  • quote:

Valla biri bana ics 4.0.4 image dosyasını atarsa duacısı olacam telefonu acamıyorum :SS

http://ics-aurora.googlecode.com/files/aurora_4.1.zip
  • quote:

quote:

quote:

İlk baslarda guzelde rom ama suan telefon acayip kasmaya basladı belki benım kullanıs bıcımımdendır ama artık dayanamadım orjinale geceyım dedım ama onuda unutmusum beceremedık elıme yuzume bulastırdım.
    Bu image dosyasını da denedım bundada mavi eklran gelmıyor ama huawei yazısında takılıyor sureklı resim gıdıp gelıyor.Birinin bana ics 4.0.4 image klasörünü atması lazım yoksa acamıyacagım telefonu:S

2.3.5 e donmek istiyorsanız once uygun recovery.img dosyasını cıhaza kurun ardından b5* sürümlerinden her hangi birtanesini cihazın dahılı hafızasına kopyalayıp sd cardı cıkarttıktan sonra ses acma*kısma*power tuslarını aynı anda entegre edınız ımeı yedegınız vardır umarım bılıyorsunuz bu kullandıgınız rom root oldugu ıcın artı surum dusurdugunuz için imei gitme gibi bir olayla karsılasabılırsınız kesın olmamakla beraber tabi.

artı cihazın kasma sebeplerınden bir tanesi dahılı hafızayı fazla doldurmanızdan kaynaklanıyor appmgrIII programı ıle gereksız apkları sd karta tasırsanız cıhazınız bıraz rahatlayabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odoner -- 23 Ağustos 2013; 1:29:44 >

• odoner O kullanıcısına yanıt
    Benim dahili hafıza boş, fazla uygulama yok, oyun bile yok telefonda. ama çok fazla kasıyor, iyi güzel 2.3.5ten iyi ama kasma olayı bezdiriyor insanı, ram yetersiz geldiği için oluyor sanırım...
  • quote:

quote:

Valla biri bana ics 4.0.4 image dosyasını atarsa duacısı olacam telefonu acamıyorum :SS

istedigim bu degil ya pembe ekran varken usb takınca image diye bir dosya var onu yedeklemıstım ne olur ne olmaz dıye o dosyayı sildim yanlıslıkla ustundede oynayınca suan telefonu acamıyorum telefonun hafızasına ulasamadıgım ıcın cwm den root ta yapamıyorum zip dosyası yok hafızada.
    image dosyası olmadan acamıyacagım gıbı telefonu:(

• quote:

quote:

quote:

istedigim bu degil ya pembe ekran varken usb takınca image diye bir dosya var onu yedeklemıstım ne olur ne olmaz dıye o dosyayı sildim yanlıslıkla ustundede oynayınca suan telefonu acamıyorum telefonun hafızasına ulasamadıgım ıcın cwm den root ta yapamıyorum zip dosyası yok hafızada.
    image dosyası olmadan acamıyacagım gıbı telefonu:(

yanlış anlamadıysam recovery.img dosyasını istiyorsunuz Buyrun

http://www.mediafire.com/?od4iym44ladqhng

fakat bu dosya ne işinize yarayacak onu anlayamadım zaten aynısı cihazınızın içinde mevcut bu dosya cwm yi kullanmak için gereklı olan dosyadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odoner -- 23 Ağustos 2013; 23:59:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Benim dahili hafıza boş, fazla uygulama yok, oyun bile yok telefonda. ama çok fazla kasıyor, iyi güzel 2.3.5ten iyi ama kasma olayı bezdiriyor insanı, ram yetersiz geldiği için oluyor sanırım...

fazla uygulama kullanmıyorsanız kasmaya basladıgı anda fabrıka ayarlarına donun hiç ugrasmadan bir ay götürür şahsen oyle yapıyorum
  • quote:

fazla uygulama kullanmıyorsanız kasmaya basladıgı anda fabrıka ayarlarına donun hiç ugrasmadan bir ay götürür şahsen oyle yapıyorum

eski telefonumda yapıyordum ama sıkmaya başlamıştı, uğraşamam öyle.

Eşek niyetine kullanıyorum, bozulacağı günü bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

eski telefonumda yapıyordum ama sıkmaya başlamıştı, uğraşamam öyle.

Eşek niyetine kullanıyorum, bozulacağı günü bekliyorum

dostum sende benım gibisin bozulsada yenısını alsam diyenlerden oyle bır huyum var hayatta ıkıncı el telefon almam elimdeki telefonuda satmam parcalanana kadar kullanırım sanırım 2 sene daha gider bu cihaz pazar gunu hanıma htc adım 4.3 ekranlardan sımdı benımkı essek gibi yavas kaldı :)

• odoner O kullanıcısına yanıt
    kardeşimde sola var, üzülmeyeyim diye kullanmıyorum en azından wifi donmuyor
  • Merhaba bende Aurora ICS 4.0 kurdum fakat telefon kendi belleğini kullanmıyor benim sd kartım üzerinden işlem yapıyor bir çaresi var mı bunu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Merhaba bende Aurora ICS 4.0 kurdum fakat telefon kendi belleğini kullanmıyor benim sd kartım üzerinden işlem yapıyor bir çaresi var mı bunu ???

var dostum otjınal ayarlarda dahili bellek kapalı ufak bir ayarla dahili belleği acabılırsın

ayarlar/depolama/menü tuşu(cihazın alttakı soldan ıkıncı tusu/usb bilgisayar bağlantısı/medya cihazı nı aktif hale getırmen yeterlı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.