Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: All Is Well

Arkadaşar şimdi aurora_5.0_experimantal.zip'i indirdim kuruyorum. Kurduktan sonra direk aurora_5.0_update20.zip'i kursam olur mu yoksa sırayla mı gitmeliyim ? Birde bu sonradan kurulan updaterin rom yüklerken kurduğumuz gibi mi kuruyoruz ? Telefondaki uygulamalar silinir mi ?

sıraya gerek yok son 5.0 experimantal + up 20 yeter.rom kurar gibi kurun ama wipe işlemlerine gerekyok.
  • Benim telefon şu an 2.3.7 deydi ben aurora_5.0_update20.zip indirdim kuruyorum şu an inşallah yanlış yapmamışımdır.

Önce aurora_5.0_update20.zip bu mu kurulmalıydı acaba...
  • Şu an telefon açılmıyor. Yüklemeyi yaptım. yeniden başlattığımda ekran da açılış ekranı var. orada kaldı ne yapmam lazım acaba..
  • Yardımcı olabilecek varmı? telefon gitti. Ses acma kapama ile beraber power tuşuna basıyorum pembe ekran geliyor ama orada da hiç bir şey olmuyor. Şimdi eski duruma nasıl getirebilirim. en son sağlıklı sürüm 2.3.7 sürümü vardı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Benim telefon şu an 2.3.7 deydi ben aurora_5.0_update20.zip indirdim kuruyorum şu an inşallah yanlış yapmamışımdır.

2.3.7 diye bir stock ROM sürümü yok yalnız. Siz önceden Custom ROM damıydınız?
  • forumber hocam merhaba geriye dönük birçok sayfayı okudum şu anda bende v5 up9 var hangisini kurayım hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Benim telefon şu an 2.3.7 deydi ben aurora_5.0_update20.zip indirdim kuruyorum şu an inşallah yanlış yapmamışımdır.

Hocam AYARLAR a girip telefon hakkında ya basınca orada Android sürümü 2.3.7 yazıyordu. sonra aurora_5.0_update20.zip indirdim kurdum telefon açılmadı.

Sonra kendim okurken filan buldum bir şeyler dload klasorune attım o dosyayı sonra yükledim şimdi telefon açıldı çok şükür çalışıyor.

Bu sefer android sürümü 2.3.5 olmuş. Ben yine de bu yukarıda verilen ıcecream olan ı yüklemek istiyorum ama tekrar açılmaz diye korkuyorum. neden olmadı acaba benim telefona. bir yerde yanlış mı yaptım teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Hocam AYARLAR a girip telefon hakkında ya basınca orada Android sürümü 2.3.7 yazıyordu. sonra aurora_5.0_update20.zip indirdim kurdum telefon açılmadı.

Sonra kendim okurken filan buldum bir şeyler dload klasorune attım o dosyayı sonra yükledim şimdi telefon açıldı çok şükür çalışıyor.

Bu sefer android sürümü 2.3.5 olmuş. Ben yine de bu yukarıda verilen ıcecream olan ı yüklemek istiyorum ama tekrar açılmaz diye korkuyorum. neden olmadı acaba benim telefona. bir yerde yanlış mı yaptım teşekkürler

Hocam PM den sırasıyla neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam PM den sırasıyla neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.

Pm den dediklerini yaptım. Ama android sürümü 4.0.4 olmadı. Ben yanlış m ı anlıyorum acaba. Bu işlemleri yapınca androis sürümü değişecekmi ?

• Sonunda sorunlarımı hallettim. Sorunlar benden kaynaklanıyormuş.

Birincisi yukarıda da yazmıştım aurora_5.0_update20.zip dosyasını kuruyordum ondan telefon açılmamış. öncelikle aurora_5.0_experimantal.zip bunu kurup sonra uptade kurmak lazım. teşekkürler. şimdi Android 4.0.4 oldu artık...
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    fazla kullanmadım bluetooth açılmıyordu.Ekrana güvenlik için kaydırma şekil koydum bir kaç aç kapadan sonra dondu pin şeklinde bir sorun çıkartırmı bilemem bu 2 nedenle direk sildim ama wifi konusunda gerçekten iyiydi en azından bana öyle geldi.
    o sürümde fazla durmadan karma touchwizze geçtim gayet hızlı geldi artık onu kullanıyorum,wifi 4.0.4 dzoyla aynı.
    karma touchwizzde 4.2.2 ve 4.0.4 dzo ya göre antutu test değeri düşük çıktı nedendir bilmem :D
  • bu surumde uyandirma tusu olarak ses tusunu nasil ayarlayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dosyayi indirdim telefona ama kurulmuyor ne yapmam lazim

• quote:

bu dosyayi indirdim telefona ama kurulmuyor ne yapmam lazim

CWM ile rom yukler gibi wipe işlemlerini yapmadan kurmanız geekiyor.
  • arkadaşlar selamlar dzo nun romu bende çok fazla şarz harcıyor (güncelleme 20 de yüklü) ne tavsiye olunur?.ayrıca kapasitif tuşlar(home, geri ve arama tuşları) bastığımda titreme yapiyor bunu nasıl engellerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gncl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuksagbas

arkadaşlar selamlar dzo nun romu bende çok fazla şarz harcıyor (güncelleme 20 de yüklü) ne tavsiye olunur?.ayrıca kapasitif tuşlar(home, geri ve arama tuşları) bastığımda titreme yapiyor bunu nasıl engellerim

Merhabalar , kapasitif tuş titreşimini huawei setting 1.1 ile çözebilirsiniz , şarj konusu ise herkeste aynı sanırsam.

• bende bir sey sormak istiyorm arkadaslar. Bu romu kurdum. SD kartı kullanıyordum. Simdi telefonu birine verecegim SD kartı çıkartınca kamera yı çalıştırınca sd kartı takın uyarısı veriyor. Ve uygulamalarda hep SD üzerinden çalışmak istiyor. Bunu nasıl halledebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 24 Ekim 2013; 20:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

quote:

Orijinalden alıntı: selcuksagbas

arkadaşlar selamlar dzo nun romu bende çok fazla şarz harcıyor (güncelleme 20 de yüklü) ne tavsiye olunur?.ayrıca kapasitif tuşlar(home, geri ve arama tuşları) bastığımda titreme yapiyor bunu nasıl engellerim

Merhabalar , kapasitif tuş titreşimini huawei setting 1.1 ile çözebilirsiniz , şarj konusu ise herkeste aynı sanırsam.

Huawei setting 1.1 nedir google da arattım hiçbir sonuca ulaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.