Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

bende bir sey sormak istiyorm arkadaslar. Bu romu kurdum. SD kartı kullanıyordum. Simdi telefonu birine verecegim SD kartı çıkartınca kamera yı çalıştırınca sd kartı takın uyarısı veriyor. Ve uygulamalarda hep SD üzerinden çalışmak istiyor. Bunu nasıl halledebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
    sil... yanlış yere yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Ekim 2013; 13:07:16 >
  • rehber den nasıl kiş siliniyor? Yardımcı olun lütfen?
  • hi suite ile bağlandım hepsini sildim. Hi suite ile zor bağlandı sürücüleri bulup yüklemek gerekiyor. sürücüleri lazm olur diye ekliyorum.. Ancak dosya eklenmedi lazım olursa aratın ismi: ...........Huawei U8800 ICS ADB & MTP Drivers.........

birde kişi düzenlemeyi bulamıyordum onuda buldum ne zor yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 30 Ekim 2013; 2:13:48 >
  • cm10.1 jb'den sp aurora'ya döndüm telefonda. Şarj derdi vs, huawei için en iyisi aurora.
    Artık bu telefonun eziyetini çekmemek lazım dedim ve telefonu değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 7 Kasım 2013; 19:58:19 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    dün konuyu tam okumadan v5.0 kurmuş bulundum fakat cihaz açıldığında dokunmatiğin çalışmadığını gördüm.
    windows cihazı cd sürücüsü olarak görüyor bu yüzden ne dahili nede harici sd card a erişemiyorum. Cwm de ise dahiliyi görüyor ama harici sd yi görmediği için yine işlem yapamıyorum.

Bunun üzerine okuduklarımdan yola çıkarak Linux altında ulaşabileciğimi düşündüm ve ubuntu yu indirdim fakat o da işe yaramadı, görüyor ama açmıyor. Ubuntu ilk kullanışım belki yapmam gereken başka bir işlem vardır.

Bunların dışında yapabileceğim birşey varsa her türlü öneriye açığım yoksa sapasağlam telefon çöpe gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

Arkadaşlar merhaba,
    dün konuyu tam okumadan v5.0 kurmuş bulundum fakat cihaz açıldığında dokunmatiğin çalışmadığını gördüm.
    windows cihazı cd sürücüsü olarak görüyor bu yüzden ne dahili nede harici sd card a erişemiyorum. Cwm de ise dahiliyi görüyor ama harici sd yi görmediği için yine işlem yapamıyorum.

Bunun üzerine okuduklarımdan yola çıkarak Linux altında ulaşabileciğimi düşündüm ve ubuntu yu indirdim fakat o da işe yaramadı, görüyor ama açmıyor. Ubuntu ilk kullanışım belki yapmam gereken başka bir işlem vardır.

Bunların dışında yapabileceğim birşey varsa her türlü öneriye açığım yoksa sapasağlam telefon çöpe gidecek.

Bende v5.0ı kurduğumda dokunmatik çalışmadı güncellemelere devam ettim sıkıntı ortadan kalktı
    Sd ye kart okuyucuyla güncellemeleri at kur

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail abinin ataları

Bende v5.0ı kurduğumda dokunmatik çalışmadı güncellemelere devam ettim sıkıntı ortadan kalktı

İşte sorunda orda CWM de sadece dahili kartı görüyor hariciyi görmüyor, dahiliye ulaşamdığım içinde güncellemeyi atamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

quote:

Orijinalden alıntı: ismail abinin ataları

İşte sorunda orda CWM de sadece dahili kartı görüyor hariciyi görmüyor, dahiliye ulaşamdığım içinde güncellemeyi atamıyorum.

Cwm nin hangi sürümünü attın 5.5.0.4?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorun çözüldü. Moborobo ile geceden beri en az 10 defa denedim olmamıştı, konuyu açtıktan sonra birdaha denedim ve bu sefer dahili belleğe güncellemeyi atmama izin verdi ve sorun ortadan kalktı.
  • Ses tuslari ile uyandirma ve search tusunu screen off yapmam gerek power tusunu kaybettim acil yardimlariniz lazim :(

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Ses tuşlarıyla uyandırmayı bilmiyorum ama ekranı kapatmak için bir widget önerebilirim. Ekranı kapatmak hep bunu kullanıyorum hem pratik hem de açma-kapama tuşu daha az yıpranıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Ses tuslari ile uyandirma ve search tusunu screen off yapmam gerek power tusunu kaybettim acil yardimlariniz lazim :(

ses tuşları ile uyandırma modu:
    http://www.mediafire.com/download/zp36t383a4yp8y4/wake_+up_with_volume_rocker.zip

bildirim çekmesinde uyku moduna geç butonu var ayarlardan ayarlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin288 -- 18 Kasım 2013; 23:38:28 >
  • wakeup tuşları 4.1 ve öncesinde olduğu gibi telefon açıkken belirsiz bir süre sonra kendiliğinden bozuluyor mu yine 5 ve üstü versiyonlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

wakeup tuşları 4.1 ve öncesinde olduğu gibi telefon açıkken belirsiz bir süre sonra kendiliğinden bozuluyor mu yine 5 ve üstü versiyonlarda?

bende uzun süredir bozulmamıştı
  • akin288 A kullanıcısına yanıt
    inmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

inmiyor malesef.

düzelttim şimdi iniyor enterasan ilk verdiğim link dün çalışıyordu
  • v5 up 21 sürümü yüklü telefonumda ortak sıkıntı olan şarjın kısa gitmesinin haricinde anlamsız şekilde şarj olurken bir anda şarj değerinin yükselmesiyle birlikte kullanımda da ani düşüşler oluyor mesela şarj ederken %4 den bir anda %56 ya çıkıyor, şarjdan çıkarır çıkarmaz da %100 den %94 e düşebiliyor ve her seferinde de bu böyle oluyor kalibrasyon da yaptım ama bu sorunu düzeltemedim sorunun tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum eski de olsa sorunu çok daha az, play store'u kullanabileceğim en uygun rom nedir yardımlarınızı bekliyorum
  • up.21 linki varmı ? nereden indirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur82

v5 up 21 sürümü yüklü telefonumda ortak sıkıntı olan şarjın kısa gitmesinin haricinde anlamsız şekilde şarj olurken bir anda şarj değerinin yükselmesiyle birlikte kullanımda da ani düşüşler oluyor mesela şarj ederken %4 den bir anda %56 ya çıkıyor, şarjdan çıkarır çıkarmaz da %100 den %94 e düşebiliyor ve her seferinde de bu böyle oluyor kalibrasyon da yaptım ama bu sorunu düzeltemedim sorunun tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum eski de olsa sorunu çok daha az, play store'u kullanabileceğim en uygun rom nedir yardımlarınızı bekliyorum

yaşadığım sorun birebir aynı.
    cevap veren olursa şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.