Şimdi Ara

[ROM] Huawei IDEOS X5 | Ice Cream Sandwich 4.0.4 (dzo) v5.0 up.20 (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.480
Cevap
41
Favori
377.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendede şarj problemi var fakat birşey daha fark ettim telefon da dokunmatik tuşlara basarken titreşim sesinin yanında tık tık kum gibi ses çıkıyor titreşimi kapatmak çağre oluyordu diger romlarda fakat bunda nasıl kapatacagımı bilmiyorum yardım edermisiniz SES bölümünde dokunsal geri bildirimi kapattım ama yinede titreşimi devam ediyor
  • arkadaşlar ve eski rehberimi yükledim yanlışlıkla rehberi nasıl sıfırlayabiliriz ?
  • Arkadaşlar bende şirket telefonu olarak devam ediyorum x5 kullanmaya. Bataryada inanılmaz dalgalanma yaşıyorum. Koyduğum fotoda gözüken süre boyunca hiç şarja takılmamıştır. Telefon görüşmesi yaparken çat düşüyor. Sonra yine çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Arkadaşlar bende şirket telefonu olarak devam ediyorum x5 kullanmaya. Bataryada inanılmaz dalgalanma yaşıyorum. Koyduğum fotoda gözüken süre boyunca hiç şarja takılmamıştır. Telefon görüşmesi yaparken çat düşüyor. Sonra yine çıkıyor.

3.5 gün inanılmaz ben 3 saat şarj ediyorum %14 gösteriyor reset atıyorum %70 oluyor oda kullanımda 30 dk dayanır dayanmaz internet paketi var kullanaımyorum açtığım an şarj %7 diye uyarı veriyor kapanıyor daha sonrada telefon 2 yılda nasıl bu hale geldi anlamıyorum

• Telefonu kullanmıyorum diyebilirim ama. internet ve 3G belki 15-20 dk kullanmışımdır. Onun dışında hep 2g ve internet kapalı. Wifi da kapalı. 1-1.5 saat civarı da konuşma sürem vardır. Konuşma harici günde 3 kere saate bakmak için elime alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 15 Aralık 2013; 21:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Arkadaşlar bende şirket telefonu olarak devam ediyorum x5 kullanmaya. Bataryada inanılmaz dalgalanma yaşıyorum. Koyduğum fotoda gözüken süre boyunca hiç şarja takılmamıştır. Telefon görüşmesi yaparken çat düşüyor. Sonra yine çıkıyor.

3.5 gün inanılmaz ben 3 saat şarj ediyorum %14 gösteriyor reset atıyorum %70 oluyor oda kullanımda 30 dk dayanır dayanmaz internet paketi var kullanaımyorum açtığım an şarj %7 diye uyarı veriyor kapanıyor daha sonrada telefon 2 yılda nasıl bu hale geldi anlamıyorum

aynı sorunu bende yaşıyorum yeni bataryamı almak gerekli ?

• Gunde e az bir kere wifi acinca reset atiyor bunu sebebi ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur82

v5 up 21 sürümü yüklü telefonumda ortak sıkıntı olan şarjın kısa gitmesinin haricinde anlamsız şekilde şarj olurken bir anda şarj değerinin yükselmesiyle birlikte kullanımda da ani düşüşler oluyor mesela şarj ederken %4 den bir anda %56 ya çıkıyor, şarjdan çıkarır çıkarmaz da %100 den %94 e düşebiliyor ve her seferinde de bu böyle oluyor kalibrasyon da yaptım ama bu sorunu düzeltemedim sorunun tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum eski de olsa sorunu çok daha az, play store'u kullanabileceğim en uygun rom nedir yardımlarınızı bekliyorum

yaşadığım sorun birebir aynı.
    cevap veren olursa şimdiden teşekkürler.

kendi sorunuma kendim çözüm buldum telefonu fabrika ayarlarına getirdim şarj iyi gidiyor diyemem yine ama saçma salak dalgalanmalar olmuyor dalgalanma ortadan kalktı

• Telefonun kulaklığı bozuldu yeni kulaklık arayışına girdim. Bizim X5'e hangi mikrofonlu kulaklık uyumlu?
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Nokiaların kulaklığı çalışıyor ama kulaklık üzerindeki tuş ile cağrı cevaplayamadım .
  • ya arkadslar ne kadar zamandir ugrasiyorum bi turlu facebook senk yapmıyor. facebook uygulamasini kaldirdim yukledim ayarlarina 100 defa girdim ciktim sonuc yok. bu sebepten rehberimdeki kişilerin fotograflari da cikmiyor nedir bu işin çözümü durum bu..

• dzo neden son update'i eklemiyor? Bir de bunu kurduktan sonra tamamen 4.0'a mı sahip oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

up.21 linki varmı ? nereden indirebilirim

+1 hep indirip,kaybediyorum bende ne hikmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

http://www.mediafire.com/download/6fo3921t2dr4nq3/aurora_5.0_update21.zip

Elimde vardım upload ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperrkilicc

quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

http://www.mediafire.com/download/6fo3921t2dr4nq3/aurora_5.0_update21.zip

Elimde vardım upload ettim

Çok teşekkürler

• Selam arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.

Huawei ideos x 5 telefonumun dokunmatiğini ebaydan getirttim ve seri numaraları aynı olmasına rağmen telefonumla uyuşmadı, bunun yanında takmakla uğraşırken telefonun açma kapama filmi yırtıldı, filmin resmini yükledim bu filmi ebaydan hangi isimle aratabilirim açma kapama filmi yazınca ekran filmleri filan çıkıyor internette, ve telefonuma uyuşan dokunmatiği nasıl anlarım, bu konularda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TARHAN1982

Selam arkadaşlar forumda yeniyim yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.

Huawei ideos x 5 telefonumun dokunmatiğini ebaydan getirttim ve seri numaraları aynı olmasına rağmen telefonumla uyuşmadı, bunun yanında takmakla uğraşırken telefonun açma kapama filmi yırtıldı, filmin resmini yükledim bu filmi ebaydan hangi isimle aratabilirim açma kapama filmi yazınca ekran filmleri filan çıkıyor internette, ve telefonuma uyuşan dokunmatiği nasıl anlarım, bu konularda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

Power flexi;

http://www.ebay.com/itm/New-Power-Flash-Flex-Cable-Ribbon-Repair-For-Huawei-U8800-IDEOS-X5-As-picture-/271333430667?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f2cbb958b

Digitizer olarak hopörlör boşluğunun büyüklüğü önemli. Bide satıcıya sormanız lazım.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, flah flex diye arattım internette, uçmuş bunlar dokunmatiğini ebaydan kapağıyla beraber, 15 dolara almıştım, telefonun açılmasını kapanmasını sağlayan ufak bir parçaya 15 dolar istiyorlar işin garibi Türkiye de 23 tl ye buldum ürünü, en iyisi bu telefonu parça olarak satmak lazım parçaları iyi para ediyor :)
  • Benim telefonda belli bir bolgede dokunmatik çalışmiyor. Tamiri ne kadar gibi tutar acaba. Nerede yaptirabilirim. Başina gelen oldu mu? Şu anda yazarken bile çok zor.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Benim telefonda belli bir bolgede dokunmatik çalışmiyor. Tamiri ne kadar gibi tutar acaba. Nerede yaptirabilirim. Başina gelen oldu mu? Şu anda yazarken bile çok zor.
    Teşekkürler.

KVK ya verebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.