Şimdi Ara

[ROM] iptal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

Türkçemi %100 ?

Hayır

hacam özellik ve kalite bakımından bir de dil olarak sx ayarındamıdır sx akıcılıkta çok ağırdı kullanılan ram miktarıda çok fazlaydı çok donup duruyosu teli
  • radoyougur hocam verdiğin linkten indirilen dosya bozuk çalışmıyor. xda nin sitesindeki mediafire bağlantısında dosya silinmiş görünüyor. yeniden link vermeniz mümkünmü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyougur

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

radoyougur hocam verdiğin linkten indirilen dosya bozuk çalışmıyor. xda nin sitesindeki mediafire bağlantısında dosya silinmiş görünüyor. yeniden link vermeniz mümkünmü acaba

http://www.mediafire.com/?c4t9059gkk1z0do
    Bu link çalışıyor.Şimdi denedim.Telefonla girmeyi deniyorsanız problem çıkabilir.Bilgisayardan deneyin.

tamam hocam romu indirdim teşekkürler.
    b528 uzerine cwm 5.0.2.7 ile bir türlü kuramadım. kurulumun başlangıcında zip dosya hatası veriyor. sende hangi cwm yüklü merak ettim. radyo var diye kurmak istiyorum eğer radyo yoksa boşuna uğraşmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 15 Mayıs 2012; 22:20:22 >

• % kaçı türkçe ?
  • quote:

% kaçı türkçe ?

%0
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

% kaçı türkçe ?

%0

:S
  • dzo nun ics romunda yuaşadığım ağ bağlantısı sorunlarını bu romda yaşarmıyım aceba ??
    boşuna yüklemeyelim
  • türkçeyi bırak ingilizcesi bile yok. rom genelde çince, işe yaramaz şimdilik. miui r6 tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android te download helper benzeri video indirme programı varmıdır ben bulamadım olanlar aynı işi görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

türkçeyi bırak ingilizcesi bile yok. rom genelde çince, işe yaramaz şimdilik. miui r6 tavsiye ederim.

yapmayın bunu ,denemeden kurcalamadan yorum yapıyorsunuz.ROM full ingilizcedir ve %6-7 lik bir oranda da türkçe desteği mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %6lık türkçeye türkçe mi diyorsun yani? denemeden nerden bileceğim ve nasıl yazacağım o yorumu o zaman? Şimdilik işe yaramadığı için de iptal edildi işte.
  • ben iki gündür bu romu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok
    ingilizce kullanmam dersen başka ama rom iyi
  • morelocale 2 pro'yu indirin uğraşmayın dil derdiydi falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daveygrohl

%6lık türkçeye türkçe mi diyorsun yani? denemeden nerden bileceğim ve nasıl yazacağım o yorumu o zaman? Şimdilik işe yaramadığı için de iptal edildi işte.

Evet diyorum.Sonuçta fonksiyonel olarak seçilebiliyor ve bazı yerler türkçe.Ayrıca ben ROM da türkçe şıkkı var diye Türkçe desteğinin olduğunu söylemedim.%6 lık bir Türkçesi,kullanmak isteyenlerin böyle kullanması gerektiğini söyledim.

Ayrıca sen;ROM'un ingilizcesinin bile olmadığını söyledin.ROM tamamı ile ingilizce destekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: caki101

morelocale 2 pro'yu indirin uğraşmayın dil derdiydi falan.

bu dediginiz uygulama bütün rom larda çalışır mı?

özellikle lewa OS da?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.