Şimdi Ara

[ROM] MIUI 2.4.20 ProjectX V1.1 'Kernel32' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

bu rom cok iyi fakat bayadır guncelleme gelmiyor cok eskidi bu surumu

Sbasil tatilde, güncelleme yok bu yüzden.
    Miui v3 zaten geliştirilmesi zaten durdu, v3 romlar artık eski. Zaten ortalıkta v3 için bir yenilikte yok kaldı ki rom 32 kernel. Var olanla da bir yere kadar gidiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 23 Haziran 2012; 22:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Miui v3 zaten geliştirilmesi zaten durdu, v3 romlar artık eski. Zaten ortalıkta v3 için bir yenilikte yok kaldı ki rom 32 kernel. Var olanla da bir yere kadar gidiliyor.

en son surum ne suan
  • quote:

quote:

quote:

en son surum ne suan

Miui v3 için 2.4.20 zaten sbasil de bunu kullanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

en son surum ne suan

Miui v3 için 2.4.20 zaten sbasil de bunu kullanıyor.

35. kerneldeyım performans olarak fark edermı 32. versiyonuyla yanı farkı varmı suan miui xj kullanıyorum temple run takıla takıla oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 23 Haziran 2012; 22:59:16 >

• quote:

35. kerneldeyım performans olarak fark edermı 32. versiyonuyla yanı farkı varmı suan miui xj kullanıyorum temple run takıla takıla oynuyor.

Şu sıralar hiç 32 kernel rom kullanmadığım için farkı bilemiyorum. Ama 35 kernelin sürücüleri daha performanslı deniyordu. Başka bir 35 kernel rom deneyebilirsiniz, 32 kernele dönmek istemiyorsanız.
  • quote:

quote:

Şu sıralar hiç 32 kernel rom kullanmadığım için farkı bilemiyorum. Ama 35 kernelin sürücüleri daha performanslı deniyordu. Başka bir 35 kernel rom deneyebilirsiniz, 32 kernele dönmek istemiyorsanız.

Temple runı telefonu kapatıp açıp yeniden dener misin? Kasılma ram düşmesinden dolayıdır muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan bu romu kullanıyorum temple run da falan sorun yokta bi .35 kernel kadar akıcı degil ozelliklede tarayıcı ve internet performansı ics yi aratıyo sarz suresine bisey diyemiyecegim daha 1 gun oldu kuralı sabah sarjdan aldım 1 saat 3g arada kurcalama 30 dakka arama falan %56 kaldı tabii kalibre etmek lazım ama sunu cok rahatlıkla soylebilirim ki .35 kernel kadar performans beklemeyin ozelliklede internet icin birde miuiden sıkıldıgımı hissetdim artık ama stabil bir rom arayanlar icin ideal gelrn giden seste sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia temasını yükler misin kardeşim Prestige romun konusunu bulamadım da
  • halen bu romu kullanıyorum diyecek bise yok süper birsey herkese tavsiye ederim ;)
  • @ osbournee aynı sorunu bende yaşıyordum ve bu rom olayı çözdü. bu roma alternatif başka rom ya da romlar var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.