Şimdi Ara

[ROM] MIUI 2.4.20 ProjectX V1.1 'Kernel32' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Orijinalden alıntı: MaximisT

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum cok saol ya su an oyle bisey kalmadi gibi (minmax modunda) ama sanki bos ram miktari dustu eskiden 200 220lerdeydi simdi 180 190 larda

hocam o kadarını bilemicem :) belki restart yapınca alttan hereksiz uygulamalar acılmıstır ama islemciyle ilgili ise bmmde hicbir fikrim yok malesef

http://img233.imageshack.us/img233/4509/20120604182902.jpg
    http://img713.imageshack.us/img713/8591/20120604182911.jpg

Dostum seninkiler de boyleyse o zaman minmax dusrmustur.yoksa sende boyle degil mi ?..

kardesim suan ics kullanıyorum ben :)

Oyle mi kolay gelsin o zaman sana..ben dun kurdum bikac sorun yasadim . Sonra buna geldim

bunuda cok merak ediyorum ama useniyorum gecmeye 3 kere kur falan sıkıldın rom kurmaktan hastalık oldu artık :))

Valla bu romu deniycem biraz baktim stabil ve duzgun calisiyor, bunda kalirim heralde..(gercegi super stabil de olsa aliskanlik olmus iste yeni yeni :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi ciddi mesajlarım iletilmiyor, geç gidiyor falan. Var mı bunun bir çözümü?
  • Harbiden kamerası iğrençmiş ya..Obur turlu fazla bi eksigi yok.. Acaba bunun aynısının b518 veya b528 uzerine olani yok mudur ya?.. olsa super olurdu gercekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximisT -- 5 Haziran 2012; 19:51:54 >
  • quote:

Harbiden kamerası iğrençmiş ya..Obur turlu fazla bi eksigi yok.. Acaba bunun aynısının b518 veya b528 uzerine olani yok mudur ya?.. olsa super olurdu gercekten...

Var. xda'daki konuyu incelersen orada mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eddαrd Stαrk

quote:

Harbiden kamerası iğrençmiş ya..Obur turlu fazla bi eksigi yok.. Acaba bunun aynısının b518 veya b528 uzerine olani yok mudur ya?.. olsa super olurdu gercekten...

Mumkunse adını alabilir miyim? .. Baya bi konu var orda gercekten..

İlk mesajda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajda var.

TerraMino nun X ve SX inden mi bahsediyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajda var.

Aşağıdaki linkte 35Kernel için olanı var. Giden sesde sorunun yoksa onu da kurabilirsin. (32 kernel olan daha stabil)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481168

• quote:

Orijinalden alıntı: soykeane

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlk mesajda var.

Aşağıdaki linkte 35Kernel için olanı var. Giden sesde sorunun yoksa onu da kurabilirsin. (32 kernel olan daha stabil)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481168

Sensor sorunu varmis ve .32 olani daha stabil daha hizliymis.Acaba geçmeye deger mi ki... sbasil daha iyisini cikarana kadar bekliyim o zaman

• arkadaşım ben bu programı kurmak istedim sizin dediklerinizi aynen uyguladım.fakat açılmıyor . huawei yazısında kalıyor.nerede yanlış yaptım.yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaslar su iphone temasini yukledim ama asagidaki simgelerin boyutu biraz buyuk bunlarin boyutunu dusurme imkanimiz var mi? Bilen varsa soyleyebilir mi lutfen...

[ROM] MIUI 2.4.20 ProjectX V1.1 'Kernel32'

• quote:

Arkadaslar su iphone temasini yukledim ama asagidaki simgelerin boyutu biraz buyuk bunlarin boyutunu dusurme imkanimiz var mi? Bilen varsa soyleyebilir mi lutfen...

Herhangi istediğin bi uygulamayı o bölgeye taşı max 6 uygulama oluyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

quote:

Arkadaslar su iphone temasini yukledim ama asagidaki simgelerin boyutu biraz buyuk bunlarin boyutunu dusurme imkanimiz var mi? Bilen varsa soyleyebilir mi lutfen...

Herhangi istediğin bi uygulamayı o bölgeye taşı max 6 uygulama oluyor orda

Yok ben onu demek istemedim yanlis anladin galiba ben o dordunun boyutunu nasil kucultebiliriz dedim cunku dikkat edersen altinda yazi var onun icin altta kaliyor simgeleri biraz daha kucultursem o yazilar da gorunur diye dusunuyorum.Eger biliyorsan cevabini bekliyorum...

• Sanirim oyle bi imkanin yok.en azindan bende cok aramistim onu sadece oradaki kisayollari cogaltarak boyutlarini degistirebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

Sanirim oyle bi imkanin yok.en azindan bende cok aramistim onu sadece oradaki kisayollari cogaltarak boyutlarini degistirebildim.

Yapma ya koskoca miui'de boyutu degistiremyoruz.. Olmasi gerek cunku o temayi idirdgim sitede tam olarak boyutu yetiyor.. Belki de miui nin baska bir sürümünü kullandığı icindr bilmyrm.neyse iyi geceler simdlik..

• arama yaparken kilitlenmeler oluyor ve telefonu yeniden başlatmak gerekiyor
  • Dün sabah 08:00 de şarjdan aldığım telefon bugün saat 16:25 itibariyle %45 şarj ile rekora koşuyor. Herhangi bir battery saver falan da kullanmıyorum.

Günlük normal kullanımım neyse o şekilde kullanıyorum, daha önceden gün sonunda bitiyordu bu arada.

Bu ROM da sorun yaşayan arkadaşlar, B16X fabrika yazılımını 3 kere kurun ve üstüne bu ROM u kurun, son olarak da v1.4 update i kurun üzerine.
  • Up

• @osburnee nin konuyu guncellemesi gerek yahu v1.4 update cıktı ama sadece governoru minmax da kullananlar icin imis.

• arkadaşlar bir de birşey sorcam ben bu zaman kadar kurduğum romların hiçbirimde mms gönderemedim ve de alamadım sorun neden kaynaklanıor acaba
    .32 ve .35 karnellerde denedim ama olmadı nedense yapılması gerekn özel bi ayarmı yoksa kurulması gereken bir programmı var

vodafone hattındada aynı türkcel de de

acaba MIUI 2.4.20 ProjectX V1.1 "Kernel32" romundada bu sorun varmıdır yada benim yAnlış veya yapmadığım birşeymi var ayar olarak falan vodafone ve türkcel telin desteklediği ayar bulunmamaktadır diyor sms lerde

yardımcı olcak biri varsa sevinirim

teşekkürler...
  • bu rom cok iyi fakat bayadır guncelleme gelmiyor cok eskidi bu surumu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.