Şimdi Ara

[ROM][MIUIv5][3.8.16][TR]General Mobile Discovery [Geliştirme durduruldu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
13
Favori
8.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: militanjoe

quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

Evet arkadaşlar romu tamamladım paylaşıyorum;Kırmızı yazılan yerleri kesinlikle okuyun.

GİRİŞ
    Nexus edition [BASE] & Amoi n828 & Lenovo s820 üzerine kurulu sistem.
    Türkçe ROM
    Nexus edition Kamera (@burakgon teşekkürler)
    Tüm sürücüler Nexus editiondan alınma.
    MIUIv5 3.8.16 (Yayınlanma tarihi; 16.08.2013) (Dosyalar için MiCode Patchrom kullanıldı)
    Romda Light version Google Apps var.(Yani Google hizmetleri , Playstore gibi)
    Donanım haber'li logo ekranı(Ekleyesim geldi)

RESİMLER

EKSİLER
    Video araması yok(Şebeke üzerinden)(bildiğim kadarı ile MIUI de böyle birşey yok)
    Sim2 de 3g yok (Nexus editiondaki gibi aslında olması gereken bu)
    Ram kullanımı biraz fazla(Bana göre aslında hata değil bu) (MIUI görsel bir yazılımdır ram kullanımı sürümden dolayı(3.8.16 En son çıkan MIUI) biraz fazla)
    Galeri giriş ekranında kamera resimleri görünmüyor ama yerel resimler sekmesinde görünüyor(çeviriden dolayı) Kamera galeriye geçiyor orda bir sorun yok.
    Her kapatıp açmada veri bağlantısı açılıyor(düzeltilecek)

KURULUM

quote:

1- İndirdiğiniz ROM'u telefonunuzun hafıza kartına atın.
    2- CWM Recovery'i açıyoruz. (Ses açma + güç tuşuna basılı tutarak telefonu açın.)
    3- Wipe data secenegini secip onay veriyoruz. (ÖNEMLİ YAPIN!) (Ses açma ve kısma tuşlarıyla aşağı yukarı, güç tuşu ile onay verilir.)
    4- Install zip from sdcard'ı seçiyoruz.
    5- "choose zip from sdcard"ı seçip GMDiscovery_MIUIv5_3.8.16.zip bulup seçiyoruz, onaylıyoruz ve YES diyoruz.

ÖNEMLİ!
    1.Xiaomi hesabı alırken E posta yı seçin yoksa uluslararası sms gönderilir ve SMS ücreti alınır!
    2.Mesajlarda veya başka bir yerde "Cloud mesajlaşmayı etkinleştir" Geldiğinde İPTAL tuşuna basın yoksa yine uluslararası sms atar ve SMS ücreti alınır!

Baştan söyliyeyim bakiyem gitti diye yazmayın.

İNDİRME LİNKLERİ

Sadece birini indirin.
    GMDiscovery_MIUIv5_3.8.16.zip
    GMDiscovery_MIUIv5_3.8.16.zip - Alternatif

Radyoyu sonradan kuruyoruz FM Radyo

NOTLAR

ROOT yetkileri nasıl aktif edilir?
    Güvenlik merkezi --> Yetkiler --> ROOT --> Yetki izlemeyi etkinleştir sonra root yetkilerini alacaksınız

.İyi günler dilerim.

Ya bisi sorucam bu muiu launcher ini bir telefona apk olarak falan yukleyebiliomuuuz

Google Play de MiHome adlı Launcher ı indirelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mihome launcher kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty_tux -- 13 Eylül 2013; 11:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scankurban

quote:

Orijinalden alıntı: frknkzlyl

quote:

miui değilde lewa yapabilirim ama oda türkçe değil malesef lewa ya bir göz atıyım hocam elimde çalışan lewa vardı geliştirip stabilleştirebilirsem paylaşırım.

Hocam bi yardım edin yaa.. Telefon için yapılmış custom romların hepsini deniyordum, hepsi sorunsuz oldu. En son xda'da gördüğüm infinity hd'yi denedim, beğenmeyince, diğerine geçeyim dedim ama ne kadar format atarsam atayım açılıştaki IncPAK (reklam gibi bişey) o gitmiyor ve diğer romlar sorun çıkarıyor. Az önce tesadüfen canvas 4 romu sorun çıkarmadı ama denemeye de korkuyorum tekrar sorun çıkarsa diye.. Telefonu ilk aldığım gibi yapmak için ne yapabilirim ??? Yani o IncPAK da gitsin, ne yaptıysam olmadı.. Yardım ederseniz çok sevinirim..

http://d-h.st/bWs
    linkteki dosyayı cwm ile yükle incpack logosu kalkacaktır

Hocam bu şekilde kendim yapamaz mıyım? Mesela o discovery yazısı gelsin ilk açıldığında. Mümkün mü bu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

miui değilde lewa yapabilirim ama oda türkçe değil malesef lewa ya bir göz atıyım hocam elimde çalışan lewa vardı geliştirip stabilleştirebilirsem paylaşırım.

Hocam bi yardım edin yaa.. Telefon için yapılmış custom romların hepsini deniyordum, hepsi sorunsuz oldu. En son xda'da gördüğüm infinity hd'yi denedim, beğenmeyince, diğerine geçeyim dedim ama ne kadar format atarsam atayım açılıştaki IncPAK (reklam gibi bişey) o gitmiyor ve diğer romlar sorun çıkarıyor. Az önce tesadüfen canvas 4 romu sorun çıkarmadı ama denemeye de korkuyorum tekrar sorun çıkarsa diye.. Telefonu ilk aldığım gibi yapmak için ne yapabilirim ??? Yani o IncPAK da gitsin, ne yaptıysam olmadı.. Yardım ederseniz çok sevinirim..

http://d-h.st/bWs
    linkteki dosyayı cwm ile yükle incpack logosu kalkacaktır

Hocam bu şekilde kendim yapamaz mıyım? Mesela o discovery yazısı gelsin ilk açıldığında. Mümkün mü bu?

Bunu ben hazırlamıştım.Beyaz telefonda güzel duruyor
    Eğer beğenmediysen orjinali buradahttp://d-h.st/o2F

• Yok beğendim güzel olmuş ancak general Mobile yazmasa daha iyi olurdu :D Sadece discovery yazan bişey yapabilir misiniz? Ya da herhangi bir resmi ben nasıl boot logo yapabilirim?

• Ya da o logoyu tamamen nasıl kaldırabilirim??

• quote:

Yok beğendim güzel olmuş ancak general Mobile yazmasa daha iyi olurdu :D Sadece discovery yazan bişey yapabilir misiniz? Ya da herhangi bir resmi ben nasıl boot logo yapabilirim?

Program burada windows altında çalışıyor.Logo builder
    http://d-h.st/4KK

Create new project deyip logo.bin dosyasını (orjinal-logo.zip dosyasınını içindedir onu bir yere çıkar) gösteriyorsunuz.Size klasör soruyor boş bi klasörü gösterin.720x1280 iki tane dosya değişecek diğerlerine dokunmayın.Bu iki dosya zaten açılış reismleri,ayırt edebilirsiniz.Paintte bile hazırlayabilirsiniz kendi resminizi.Boyutu 720x1280 olmalı.

• quote:

quote:

Yok beğendim güzel olmuş ancak general Mobile yazmasa daha iyi olurdu :D Sadece discovery yazan bişey yapabilir misiniz? Ya da herhangi bir resmi ben nasıl boot logo yapabilirim?

Create new project deyip logo.bin dosyasını (orjinal-logo.zip dosyasınını içindedir onu bir yere çıkar) gösteriyorsunuz.Size klasör soruyor boş bi klasörü gösterin.720x1280 iki tane dosya değişecek diğerlerine dokunmayın.Bu iki dosya zaten açılış reismleri,ayırt edebilirsiniz.Paintte bile hazırlayabilirsiniz kendi resminizi.Boyutu 720x1280 olmalı.

Peki çok teşekkürler :) Pcye geçince uğraşırım. Son bi sorum olacak, bu logoyu tamamen kaldırma var mı? Yani zaten canvas 4 romun animasyonu var logoya pek gerek yok gibi

• quote:

quote:

quote:

Peki çok teşekkürler :) Pcye geçince uğraşırım. Son bi sorum olacak, bu logoyu tamamen kaldırma var mı? Yani zaten canvas 4 romun animasyonu var logoya pek gerek yok gibi

boot logo ile bootanimation farklı dosyalardır. bootanimation.zip system/media içerisinde bulunuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

boot logo ile bootanimation farklı dosyalardır. bootanimation.zip system/media içerisinde bulunuyor.

Onu biliyorum ama logoyu tamamen iptal edemez miyim? Yani hangi klasörde oluyor? Ordan silsem olmaz mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum ama logoyu tamamen iptal edemez miyim? Yani hangi klasörde oluyor? Ordan silsem olmaz mı?

Bir fikrim yok.Boot logo dosyası /dev klasörü içinde root yetkisi ile s manager programı(markette var) bu dosyayı silebilir yada adını değiştirebilir.Denemedim sonuç ne olur bilemiyorum

• Rom Çok beğendim Çok hoşuma gitti. Bir okadarda şuanda çok sinirlendim. Tam istediğim görsellikte. Fakat çok geç tepki veriyor tıklamalara. Uyuz oldum. Hız olarak iyi durumda değil yokmu bunun hızlı olan versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Rom Çok beğendim Çok hoşuma gitti. Bir okadarda şuanda çok sinirlendim. Tam istediğim görsellikte. Fakat çok geç tepki veriyor tıklamalara. Uyuz oldum. Hız olarak iyi durumda değil yokmu bunun hızlı olan versiyonu

birde bunu dene
  • Çok fazla ram kullandığından sıkıntı cıkarıyor bu rom. Mecbur başka romlara yöneleceğim.
  • Bu telefonu halen kullanan var mı 😄

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.