Şimdi Ara

ROM root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gmd ye rom atmak istiyorum. Root olmadan ROM olmuyor herhalde. Arkadaşlar simdi root veya ROM atarsam telefona garantinin gitcegini biliyorum. Ama bu root ROM atinca google playde şuan desteklenmeyen oyunlar desteklermi ? Biliyorum çok soruldu bu sorular ama benim istediğim cevabi bulamadim. Kisaca atmamin ne gibi yararları olur. Zararları olurmu ? Tüm sorularim bunlar tesekkur ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google>Rom ve root nedir
    Bu kadar tembel olmayın, tanınmayan bir işletim sistemi falan olsa seve seve cevap vereceğim de googleda android hakkında bulunamayacak bir şey yok.
  • nasıl bulamadın istediğin soruların cevabını arkadaşım. ne aradın da bulamadın ? tembelliğe ne çok alışmış insanlarımız
  • ...
  • arkadaşı bir dövmediğiniz kalmış. burası yardım yeri değil mi zaten? (ben bilmediğim için yardımcı olamıyorum)
  • Onlar kendileri sorunca bisey olmaz biz sorunca kabahatli oluruz. Kardeş benim sorunum su root ROM nedir değil ona baktik herhalde. Mesela ben note 3 ROM atinca telefonun işletim sistemi note 3le aynimi oluyor ? Note 3 ornek. Google playde desteklenmeyen oyunlar destekliyomu bunu soruyorum ben sana. Aradik o kadar forumda yok. Yada ben bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgarslan

Arkadaşlar gmd ye rom atmak istiyorum. Root olmadan ROM olmuyor herhalde. Arkadaşlar simdi root veya ROM atarsam telefona garantinin gitcegini biliyorum. Ama bu root ROM atinca google playde şuan desteklenmeyen oyunlar desteklermi ? Biliyorum çok soruldu bu sorular ama benim istediğim cevabi bulamadim. Kisaca atmamin ne gibi yararları olur. Zararları olurmu ? Tüm sorularim bunlar tesekkur ediyorum

Rom atmak için

Root ve Custom recovery = CWM gerekir

Amacın Sadece Markette gözükmeyen Oyunları göstermek ise Forumda konusu olucaktı
    Build.prop Dosyası üzerinde model ve marka bilgilerini değiştirip cihazı Farklı bi cihaz olarak gösterip discovery e gözükmeyen oyun ve uygulamaları gösterebilirsin

custom romlarda build.prop ta model adı farklıysa yine tüm uygulamalar ve içerikleri markette görebilirsin ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROM yedekleme
    12 yıl önce açıldı
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolasin bi arastiriyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.