< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Roma'yı fareler ve yılanlar bastı
-
-
Biraz kedi köpek göndersinler biçarelere.
-
İtalya'da temizlik işleri mafyanın elinde, canları isterse çöp toplanıyor. Normaldir. Biraz daha takım tutar gibi parti tutarsak bizde de aynısının olması yakındır. (Bkz: Kimi kime şikayet edeceksin)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak köpeklerine yeni ev bulduk iste sarın abime 1 milyon sokak köpeği 2 milyonda suri gene lazım olursa yollariz geldigi yerde daha cok var :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Küresel ısınmanın sonuçları muhtemelen. Ankara'da oturuyorum, geceleri cırcır böceği sesi duyuyorum. 15 senedir aynı evdeyiz, geçen seneye kadar yoktu. Bu sene ki sivrisinek kadar olmuyordu hiç. Akşam ezanı okunmaya yakın saksağan ötmesini duyuyorum. Saksağan gündüz uyuyor, gece dolaşıyor. Anladığım kadarıyla güvercinleri avlamak için kendini geliştirmiş...
-
Ankara gercekten ısındı mı böyle klima falan calıstırmadan oturabiliyor musunuz?
-
Ankaralı arkadaşlarım sıcaktan şikayetçi baya. Kışları da soğuk geçtiği için merkezi ısıtma varken boşa para verip klima da almak istemiyorlar öyle ortada kalmış durumdalar.
-
Ben ankaradayken cok nadir sicak olurdu klima nedir bilmezdik neden oyle isinmis enteresan burada Antalya'da firin gibi sicak oluyor 1500 tl fatura odedim klima yuzunden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ağustos 2024; 21:20:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küresel ısınma yüzünden her yerde mevsimsel ortalamalar yükseliyor malesef. Marmara bölgesi de 10-20 seneye falan Antalya'nın eski halini alacak gibi.
Antalya da Avustralya gibi kavurucu sıcaklara döner o zamana. Sıcağı hiç sevmiyorum malesef, bir ara ben de uzaktan çalışıyorum diye Alanya'ya yerleşmeyi
düşünmüştüm ama sürekli sıcak işi benlik değil. Yoksa Türkiye'nin ideal bölgelerinden bence.
-
Yine de buralar kadar sıcak degildir mutlaka.. Burada sıcak aylar tam olarak 4 aydır.. Haziran basında deli eden sıcaklar baslar Ekim ayında sona erer.. Hazirandan önce ve ekimden sonra klima kullanımı gerekmiyor.. Fakat o 4 ay yeterli..
Orada nem oranı az oldugu icin, sıcaklık yükselse bile, hissedilen sıcak mutlaka daha az olur.. Bir de karasal iklimde, geceleri sıcaklık cok düser.. Gündüze göre 10 derece farklı olabilir..
Burada gece olunca sıcaklık düsmüyor.. Gündüz gibi aynı sekil devam ediyor en fazla birkac derece düsüyor ve nem de devam ediyor aynen.. Yani orada en fazla gündüz bunalırsınız..
Gecen sene internette, ankara cok sıcak falan diyenler vardı burada olsalar ne yaparlardı acaba diye cok düsünmüstüm.. Bence büyük bir kısmı ikinci sene geri dönerdi.. O yüzden oralardan buralara tasınılmasını tavsiye etmiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Ağustos 2024; 6:53:41 > -
Yapsinlar sigortasini, yollugunu, yemek ve yol parasini, 4 tane avci kedi gondereyim, evde zor tutuyoruz, sade antramanda, 10 fare kesin avlarlar, full mesaide, ortada gezen bi sey kalmaz. Eve sinek girsin zaten yasama sansi yok, aninda yutuyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 2 hafta Meksika' da yaşadıktan sonra Western Filmlerinde aktörlerin neden gündüz çöl sıcağında bile kalın ceket giydiklerini anladım:
Güneş vurduğu an ense pişiriyor ama terletmiyor. Gölgeye geçince üşüyebiliyorsun.
Bu yüzden Meksika başkentinden 400 km uzaklıktaki turistik Acapulco' ya kışlık kıyafetlerle gidince resepsiyon görevlisi bile şaşırmıştı...
-
roma belediyesi bir ara sokaklara kedi bırakmayı düşünüyordu, yeteri kadar kediyi sokağa salmamışlar.
-
Evet hava sıcaklıgı derece olarak cok anlam ifade etmiyor.. Nem daha önemli bir faktör..
-
Italyanin başına korkarım ki Slav kırması biri geldi ve bunun acısını yaşayacak gibi görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevremde klima çalıştıran yok gibi bir şey. Yalnız artık yağmur fıskiyeden akar gibi yağıyor.
-
Bizim köpekleri kayıklarla bindirip yollayalım bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fare yılan falan hep kedi eksikliğinden olur, kedi ithal etsinler romaya
-
Yerdeki ölü kuşun tüylerini yolup yiyemeyen kedi mi ? Bu zamanda sokak kedileri bile bebek gibi elde besleniyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sokak köpeklerine yeni ev bulduk iste sarın abime 1 milyon sokak köpeği 2 milyonda suri gene lazım olursa yollariz geldigi yerde daha cok var :D
|
Biraz kedi köpek göndersinler biçarelere. |
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- nur tuğba aktay boşandı
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- reisten sonra kim gelecek
- google maps bulanık giderme android
- 1 milyon tl eft ücreti
- bina yıkım kararı sorgulama
- togg kampanya
- disney plus üyelik iptali
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X