Şimdi Ara

Romanya Gece Hayatı Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hazırlıktan bi arkadaşla romanyaya(bükreş) gideceğiz .Türk olduğunuzu belli etmeyin falan diyorlardı orda malum ülkemizin abazanları itibarın içine sıçıyor.Kiev'e gittiğimde Türk olduğumu öğrenince önyargıyla yaklaştmışlardı.Romanya'da aynı durum var mı?
    gezilecek yerleri internetten bulduk ama gece hayatıyla ilgili sadece Bamboo'yu falan duyduk da detaylı bilgimiz yok.Kız düşürmek için hangi mekanları önerirsiniz beyler?

• up
  • Kiz dusurmek icin kerhaneye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece kulübüne gittiğimde türk olduğumu duyunca baya yakın davranmışlardı. aksi bi tepki gelmedi.

4 tane ülkeye gittim belki 10 tane şehrine gitmişimdir belki 50 milletten insan görmüşümdür 1 kişi bile türk olmamdan rahatsız olmadı, bana önyargıyla yaklaşmadı. belki de bu benim şansıma denk geldi bilemiyorum.
  • eyv hocam ukraynada tam zıttı durumla karşılaştım ama belkli o da benim şansıma denk gelmiştir.Önerdigin bir mekan var mı ?
  • Efendi gibi davrandıktan sonra nereli olduğunun öneminin olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar Türkiye hariç 19 ülke gezdim ve hiçbirinde Türk'üm diye olumsuz bir tepki almadım.
  • hocam önerdiğin mekan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FunnyGuy F kullanıcısına yanıt
    "Ülkemizin abazanları itibarın içine sıçmış" deyip sonra da karılar nerede, hangi mekanlarda? diye sormak da efsane olmuş :)

10-12 sene önce bükreşteyken bazı gazetelerde ilanlarını görmüştüm, hala devam ediyor mu bilmem...ilanlarda hatunların fiziksel özellikleri, neler yapacakları, ücretleri falan yazıyor, arayıp adresi veriyorsun en geç yarım saatte geliyorlardı...
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    hocam gezilecek yerleri gezip biraz eğlenmek istiyoruz ne var bunda?,bu abazan olduğumu gösteriyorsa avrupanın tamamı abaza senin mantığına göre
  • Abazan ne lan ? Adamlar eşcinsel mi , tabii ki kız arkadaş arayacaklar.Saçma sapan yorumlar yapmayın...Gidenler de adam gibi Türk milletini temsil etsinler.
  • forumda beşiktaşlı bir arkadaş vardı romanya'da yaşayan. ona danışabilirsin belki.
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=481456
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam onun konusuna bakmıştım özel mesaj attım o arkadaşla konuştuk saolasın.
  • İnsanlara samimi-güleryüzlü yaklaştıktan sonra ve güven verdikten sonra sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum tek derdi cinsellik olan insanla bende muhabbet kurmam açıkcası isterse en üstün ırk olsun
  • FunnyGuy F kullanıcısına yanıt
    bu mantığa göre hareket ediyorsak, o zaman "itibarın içine sıçan abazanlar" cümlesindeki abazan olduğunu iddia ettiğin kişilerin senden farkının ne olduğunu da söyler misin? onlar da senin gibi biraz eğlenmek istiyor olabilirler mi??
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    abazan:bayanlara yenilecek et gibi bakmak,insanları taciz etmek huzursuzluk vermek ve bunun türevleri manasında kullanılır.Konuyu seninle tartışmak için açmadım kardeşim rica ediyorum baltalama bu son mesajım olacak açtığın tartışma ile ilgili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.