Şimdi Ara

Tayland / Pattaya'ya giderken 'faydalı bilgiler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- walking street te hemen girişte international polis masasında Türk polis var levent abi önce onun yanına gidiyorsunuz size kısa sureli bir brifing veriyor nelere dikkat etmeniz gerektiginden tutun ustunuzde max ne kadar para tasımanız gerektigine nerelere girip nerelere girmeyeceginize neyi nerde bulacagınıza jet ski mafyasından ickinize uyku ilacı koyan kadınlara ustunuzde ve odanızdaki kasanızda degerli esya bulundurmamanıza kısacası önleyici hizmet olarak her konuda size cok faydalı ve isinize yarıyacak bilgiler vermeye calısacak. basınıza birsey geldiginde ben simdi ne yapacam yaban ellerde diye dusunmeyin orda bile polisimiz var guvenli ellerdesiniz ordaki halk yani kotu niyetli insanlar onlardan korkar hatta ordaki polislerden bile yetkililer sizi dolandırmaya calısan sizi carpan basınıza kısacası ne turlu kotu bir olay gelirsse cekinmeden yardım talebinde bulunabilirsiniz. sahsen ben levent abiyle gecen yıl tanıssaydım jet ski mafyasına 1000 $ kaptırmazdım

2-otel bakarken 2. kisiye para alıp lalmadıklarını teyit ettirin kesinlestirin oyle rezervasyon yaptırın
    3-bilet almadan once gidip gelenlerden,bilet islerinde uzmanlasanlardan (bende dahil :D ) yardım isteyin en ucuz bilet nerden nasıl alınır ogrenin o sekilde satın alın tabi parayı kimseye vermiyor sadece yolunu ogreniyoruz :D
    4- mumkunse tek gitmeyin 2-3 kisilik (min 2 max 5) kisilik arkadas grubu halinde gidin
    5-arkadas grubu olmayanlar gitmeye niyetlenen uyelerle tanısıyor kaynasıyor ve ortak bir tarih belirleyip gidiyoruz hem guven hemde eglence oranı artmıs olur
    6-pattayada fiyatını soruyor 4 te 1 fiyatını teklif ediyoruz yani pazarlık sunnettir
    7-önce tedbir (okey mi :D ) yoksa acaba hastalık kaptımmı diye kendinizi yer bitirirsiniz (hovarda yasıyanlara tabi bu madde)
    8-illa rus goturcem diyorsanız sadece rusların takıldıgı mekanlar var orayı mutlaka gorursunuz diger yerlerden rus kaldırmak olimpiyatta koparma ve silk mede rekor kırmak gibi bisey
    9...
    10..
    11...
    bu maddeleri sizden gelecek mesajlarla dolduracam isteyen ekleyebilir siz yazın ben eklerim ve ortaya anonim bir pattaya rehberi cıksın

bu konuyuda ben yandım eller yanmasın atasozuyle tamamlıyorum. teomandan da o pattaya sesini kim duyacak ışıklar kapanınca benden cok uzakta sarkısıyla kapatıyorum

• Türklerden uzak durun.
    Ickiyi fazla abartmayin.
    Guesthouselarda kalin.
    Walking street de fazla takilmayin.
    Sahildeki kizlara yanasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi için teşekürler ocak da gidecegimiz için yararlı bilgi sen beni turuna kabul etmesende
  • kon211 K kullanıcısına yanıt
    dostum o tur isine bayram tatilinde bakabilecem daha 1 kisiyi bile ne aldım ne attım :) benim acıkogretim isi vardı sınav tarihlerini bekliyordum gecen gun acıklandı gidis tarihimiz 2 gun ileri kaydı . bu arada tura ilk seni alcam yazdım ilk sıraya phuket yolcusu kalmasınn
  • yaw bende gitmek istiyorum kasım aralık gibi ne yapsak acaba..
  • reko kullanıcısına yanıt
    ocak 26 gidiyoz biz isteyen gelsin
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    son bildirme tarihi ne zaman izin olaylarına da bakmak lazım kendi adıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reko kullanıcısına yanıt
    15 ocak
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    ok eger olurda ayarlarsam kendimi haber veririm avrupayada yılbasında gezi planım var bakalım kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 12 Ekim 2013; 14:49:21 >
  • Sağol yararlı bilgiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.