Şimdi Ara

Rome 2 Total War CD key (Steam Activation Key) sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cumartesi günü bir mağzadan (Teknosa, D&R, electro world... ad vermek istemiyorum) Rome 2 Total War aldım ve bu ürünün Steam Key i çalışmadı, sonra Aral ile bağlantıya geçerek onların bana attığı geri değişim e-mail'inin çıktısını alarak mağaya gittim bana oyunun yenisini açılmamış olarak verdiler (bu mağza benim aldığım mağza değil başka bir yerdeki aynı zincir mağza). Sonra eve geldiğimde ise yeni kutudan çıkan kod yine çalışmadı, yine Dublicate Code (bu kod daha önce kullanılmış gibi bişey) hatası verdir. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ya ben aşırı şanssızım yada ortada ciddi bir problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: stormwindy

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü bir mağzadan (Teknosa, D&R, electro world... ad vermek istemiyorum) Rome 2 Total War aldım ve bu ürünün Steam Key i çalışmadı, sonra Aral ile bağlantıya geçerek onların bana attığı geri değişim e-mail'inin çıktısını alarak mağaya gittim bana oyunun yenisini açılmamış olarak verdiler (bu mağza benim aldığım mağza değil başka bir yerdeki aynı zincir mağza). Sonra eve geldiğimde ise yeni kutudan çıkan kod yine çalışmadı, yine Dublicate Code (bu kod daha önce kullanılmış gibi bişey) hatası verdir. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ya ben aşırı şanssızım yada ortada ciddi bir problem var.

Hocam cep telefonunuzdan girebilme imkanınız varsa steam'e girin ve aldığınız yerde bir görevli ile kodu deneyin. Olumsuz bir durum olursa tekrardan hatanın sizden kaynaklanmadığı görevli tarafında da onaylanacak böylece para iadesini istersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Merhaba arkadaşlar cumartesi günü bir mağzadan (Teknosa, D&R, electro world... ad vermek istemiyorum) Rome 2 Total War aldım ve bu ürünün Steam Key i çalışmadı, sonra Aral ile bağlantıya geçerek onların bana attığı geri değişim e-mail'inin çıktısını alarak mağaya gittim bana oyunun yenisini açılmamış olarak verdiler (bu mağza benim aldığım mağza değil başka bir yerdeki aynı zincir mağza). Sonra eve geldiğimde ise yeni kutudan çıkan kod yine çalışmadı, yine Dublicate Code (bu kod daha önce kullanılmış gibi bişey) hatası verdir. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ya ben aşırı şanssızım yada ortada ciddi bir problem var.

Hocam cep telefonunuzdan girebilme imkanınız varsa steam'e girin ve aldığınız yerde bir görevli ile kodu deneyin. Olumsuz bir durum olursa tekrardan hatanın sizden kaynaklanmadığı görevli tarafında da onaylanacak böylece para iadesini istersiniz.

Benimde aklıma geldi ama steam'in telefon uygulamasında nereden kod girilceğini bulamadım bi bilgin varsa sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Benimde aklıma geldi ama steam'in telefon uygulamasında nereden kod girilceğini bulamadım bi bilgin varsa sevinirim.

Uygulamadan değil direk tarayıcıdan girin.

• bendede aynı sorun var cd key ım calısmıyo vericekleri cd yede onlara sinirden ölüyorum şuan
  • Rome 2 kutulu almayin sakin. Benim arkadasimda bimeksten almisti ayni sorunla karsilasmisti. Para iadesini 2 hafta sonra yaptilar. Birsuru ugrasti aral zaten musteri hizmetini teyzelere verdiriyor derdini anlatamiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün kutulu aldım keşke daha önce okusaydm bunları bi araştırsaydm :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V Rising Steam Key Satılır
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SIFIR ROME 2 TOTAL WAR KEY 120 TL.

KEY SATIN ALMAK İSTEDİĞİNİZ OYUNUN İSMİNİ VERMENİZ YETERLİDİR.5 DK.ÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR. KEY' LER GARANTİLİDİR. ONLİNE KEY SATIŞINDA KUTU VE CD GÖNDERİMİ YOKTUR.OYUNLARI ORIGIN SERVIRINDAN SİZE VERİLECEK KEY İLE KENDİNİZ ÇEKECEKSİZİNİZ.KEYLER ORJİNAL, SORUNSUZ VE %100 GARANTİLİDİR.
  • Playstore da 45 lira mi ne su anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.