Şimdi Ara

rome 2 turn ilerlemiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunda britonları alıp güzel güzel oynuyordum 75 turn ilerlemiştim cihan imparotorluğu yapıp rome imparatorunun diz çökmesini izleyecektim ki turn geçişi sırasında masesiler diye bir devlete kadar geliyor orda donuyor ve ilerlemiyor bu olay çok canımı sıktı. oyunda olsa bir emek bir alın teri var nasıl düzeltebilirim daha önce bu sorun başına gelmiş bir arkadaşımız varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurxv

beyler oyunda britonları alıp güzel güzel oynuyordum 75 turn ilerlemiştim cihan imparotorluğu yapıp rome imparatorunun diz çökmesini izleyecektim ki turn geçişi sırasında masesiler diye bir devlete kadar geliyor orda donuyor ve ilerlemiyor bu olay çok canımı sıktı. oyunda olsa bir emek bir alın teri var nasıl düzeltebilirim daha önce bu sorun başına gelmiş bir arkadaşımız varmı?

yıl tarihi olarak oyunun sonuna geldiğin için olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: buri957

quote:

Orijinalden alıntı: onurxv

beyler oyunda britonları alıp güzel güzel oynuyordum 75 turn ilerlemiştim cihan imparotorluğu yapıp rome imparatorunun diz çökmesini izleyecektim ki turn geçişi sırasında masesiler diye bir devlete kadar geliyor orda donuyor ve ilerlemiyor bu olay çok canımı sıktı. oyunda olsa bir emek bir alın teri var nasıl düzeltebilirim daha önce bu sorun başına gelmiş bir arkadaşımız varmı?

yıl tarihi olarak oyunun sonuna geldiğin için olabilir

yok daha oyunun başlarındayım zaten çözümü bulamayınca save ettiğim yerden tekrar başlatıp (yaklaşıp 25 tur önce ) bir daha oynadım 25 tur sonra tekrar aynı hatayı vermedi ilerledim bayağı gittim. sorun yok artk teşekkürler

• bilgi için teşşekkürler karşılaşırsam kullanırım ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.