Şimdi Ara

RoMe SeRVeRiNDe 41 LvL BLaDeR SaTıLıK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ROME SERVERİNDE KaBuS71 SATILIKTIR GİZLİ CEVABI DAHİL A DAN Z YE HERŞEYİ TAMAM TAM 30 MİLYONA SATIYORUM CHAR ÇOK SAĞLAM 41 SKİLİ LVL ATLADIĞI ANDA AÇILMIŞTIR ALMAK İSTEYENLER BANA MSN DEN ULAŞABİLİR MSN: SheKiLL_1990@hotmail.com

• resim eklemelisin yoksa konu gidici
  • ben demeye bıktım usandım başkaları sölesin artık
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm

Konunuzu lütfen linkte istenilen bilgilere göre düzenleyiniz..
  • arkadaşım köpeğin varsa bana satabilirmisin irtibat için oyun nickim :tr_caner_tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: EasY_DeaD

ARKADAŞLAR ROME SERVERİNDE KaBuS71 SATILIKTIR GİZLİ CEVABI DAHİL A DAN Z YE HERŞEYİ TAMAM TAM 30 MİLYONA SATIYORUM CHAR ÇOK SAĞLAM 41 SKİLİ LVL ATLADIĞI ANDA AÇILMIŞTIR ALMAK İSTEYENLER BANA MSN DEN ULAŞABİLİR MSN: SheKiLL_1990@hotmail.com

sana 49 lvl nuker versem blader arıomda bende msnem akrepoglu@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm

Konunuzu lütfen linkte istenilen bilgilere göre düzenleyiniz..

uzmanlarımız iş başında bu arada resimleri koyda bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STReeT_ART -- 4 Ocak 2008; 18:57:44 >
  • lv 41 Full int charla takas yaparmısn Server Rome
  • quote:

ARKADAŞLAR ROME SERVERİNDE KaBuS71 SATILIKTIR GİZLİ CEVABI DAHİL A DAN Z YE HERŞEYİ TAMAM TAM 30 MİLYONA SATIYORUM CHAR ÇOK SAĞLAM 41 SKİLİ LVL ATLADIĞI ANDA AÇILMIŞTIR ALMAK İSTEYENLER BANA MSN DEN ULAŞABİLİR MSN: SheKiLL_1990@hotmail.com

ben buraya yazı bırakmıştım istersen 50 lvl glavierla takas yaparsan ...bide ss leri eklersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi26 -- 8 Ocak 2008; 19:04:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gececi26

quote:

ben buraya yazı bırakmıştım istersen 50 lvl glavierla takas yaparsan ...bide ss leri eklersen..

CHAR NECİ KARDEŞ SÖLERMİSİN ONA GÖRE

• quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

lv 41 Full int charla takas yaparmısn Server Rome

ARKADAŞLAR BEN BU 41 LVL NUKERLE DEĞİŞMEYE KARAR VERDİM BU KONU KAPATILSIN LÜTFEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.