Şimdi Ara

Rome Total War dan anlayan gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rome total warda oyunu bitirdim ve gene Yunanlı olarak tekrar başladım ama army upkeep diye birşey var onun yüzünden çok param gidiyor hazinede 5 kuruş altın kalmadı yunan ünitelerinin bakımını azaltacak bir öneriniz varsa lütfen gelin söyleyin ama saçma saçma konuşup post kasacaksanız gelmeyin

• Arkadaşım bildiğim kadarı ile askerlerin masraflarını azaltan bir bina yok. Eğer barbarian ek paketini yüklemişsen, duvarları büyüttükçe garnizonda kalan ünitelerinin masrafları sıfır oluyor. Ancak sınırlı sayıda asker 4 veya 5 asker. Medieval 2de de böyleydi. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Barbarian ek paketinde de böyle birşey vardı. Yüzde yüz emin değilim. Stratejik asker basarak bunu aşabilirsin. Atak yaptığın bir veya iki full dolu ordu olsun. Onlarla kaleleri alır alır geçersin.
  • bende barbarian ek paket yok normal rome t.w ama asker bakımını ucuzlatmazsam hazinem batacak başka çare varmı ?
  • gereksiz yerdeki orduları terhis et sürekli ordu basma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

gereksiz yerdeki orduları terhis et sürekli ordu basma.

arkadaşım bir yandan Sezar bir yandan scipii bir yandan mısır bir yandan spqr bir yandan da brütüs saldırıyor hangi kaledeki orduyu işten çıkartayım
  • bazı family memberarın özellikleri oluyor upkeep kısma için onlara bak.
  • Ben hala oynuyorum oyunu Greek Cities'lerde hiç para sorunu yaşamadım... Hermes'in sana katkısı ticareti geliştirir ; üstüne Rhodes elinde olduğu için deniz ticaretini % 40 arttırır. Yedi harikadan biri Heykel var adada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar ben Rome 2 ile ilgili bir soru soracaktım oyun büyük bir savaşta aşırı donma oluyor oyun grafik özellikleri extreme'de bu özelliklerdeki bir bilgisayarda olmaması gereken bir sorun diye düşünüyorum yinede sormak istedik grafik özelliklerindenmidir oyunun donma olsaılığı

Bilgisayar özellikleri;

ANAKART - GIGABYTE Z170-HD3
    RAM - GSKILL 8 GB DDR4
    İŞLEMCİ - İNTEL İ5 6500 3.2GHZ 6MB
    EKRAN KART - MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128BİT
    İŞLEMCİ SOĞUTUCU - DARK KNIGHT LGA775
    SSD - KİNGSTON 120GB HYPERX 3.0
    HDD - WD3.5 2TB 3.0 5400 RPM 64MB HARDDİSK
  • Total war Turkiye den macedon modu oynayabilirsiniz en iyi modlardan Turk yapimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.