Beyler ben bir çeviri ekibi kuruyorum...Bu ekibe katılmak isteyen arkadaşlar msn üzerinde ahmetaga@gmail.com ,le temasa geçsin veya ahmetaga@gameturkey.com a mail atsın....Yapılacak bu çeviriler sadece burda değilwww.GaMeTuRKeY.com adresindede yayınlanacak..hadi başvurularınızı beklityorum...büyük biekip olup büyük işler yapmak için hadi hp birlikte.... MSN:ahmetaga@gmail.com
walla banada yollarsan cok sevinirim... erhanmj@hotmail.com simdiden tesekkurler...
Bende istiyorum arkadaşlar şu yama çıktığında bildiriverin
Çıktıysa hemen alim
beyler eğer rome:total war türkçede bana yardım ederseniz sevinirim!!!yardım etmek isteyenler azrailgm@hotmail.com adresine mail atabilir
Arkadaşlar merak etmeyin...Rome Total War tükçeleştirmeye yeniden başladım.Hiç merak etmeyin...
Bakalım ilk kim bitirecek.....
sbqed gel seninle anlaşalım dosyaların bazılarını sen bazılarını ben türkçeye çevireyim böylece daha hızlı çeviririz ne dersin
KARDEŞ BİR KEÇ GÜN DEDİN İKİ AY OLDU YAW. NE ZAMAN ÇIKICAK BU?
yaw beyler turkcelestirin de okunakli olsun yaw kelime kelime cevriliyor kimi yerlerde
i m eleven years old
"ben 11 yaş oldu" gibi oluyor
kardeş hazırladığın yama oyunda sorun çıkartabilir dikkat et
yamayi yapan cabuk olsun yapincada bizi bilgilendirsin...
arkadaş oyunun yaması multi ye izin vermiyoo
quote:
Orjinalden alıntı: abduaty
yaw beyler turkcelestirin de okunakli olsun yaw kelime kelime cevriliyor kimi yerlerde
i m eleven years old
"ben 11 yaş oldu" gibi oluyor
gercek ten dikkatli yaparsanis çok daha iyi olur kelime kelime cevrilince cok anlamsim oluyo msela su an beim kullandigim türkçe yama öle ama yine idare ediyo
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
allah razı olsun!!!!peki hazır olduğunda nerden indireceğim
Teşekkürlerrr....
öncelikle herkese selamlar ...arkadaşlar ya bunu samimi bir sitem olarak almanız dileğimle :::: yukrıda verilen adres ya banlanmış yada aldıkları alan uçmuş ki açılmıyor ve çeviriyoruz deniyor ama şubat bitiyor hala çevirilecek (tamam zor dur kesinlikle taktir ve teşekkür ediyorum ama yani artık sabrımız kalmadı arkadaşlar ya)..
ilginize thanks .-))
ne oluuuur bitsin artık ve bana da bi maille yolla yani beklemekten kafamızı duvarlara vuruyoruz beynimiz ateş aldı yani