Şimdi Ara

Rome: Total War [Türkçe Yama]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <MÜJDE!!!> Rome: Total War için Türkçe Yama hazırlamaları başladı.2-3 gün önce başlayan bu çalışmayı bir kaç günde bitirmeyi planlıyorum!!!

• Çok sağol dostum. Heyacanla bekliyorum. Ellerin ve ingilizcen dert görmesin.
  • Sağol bittiğinde sana yollarım hemen...
  • Kardeş bi zahmet banada yollarmısın thanks you........
  • Bütün isteyenlerin E-MAIL lerine yollayacağım.%30 gibi bir kısmı bitti merak etmeyin.
  • Sizce bu faydalı olacak mı???
  • Program ve Oyunları nasıl TR ye çeviriyorsun kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C:\Activision\Rome - Total War\Data\text bunun içindeki text dosyalarını türkçeye çevireceksin[mesela içinde menu_english diye bi text dosyası var bunu açıp içindeki yazıları türkçeye çeviriyorsunuz]...Herkese iyi geceler.Gelecek hafta sonuna herkes bu oyunu türkçe oynamaya başlayacak,ilk ve tek...
  • Şu an savaş içi yazılar ve menüler türkçeleştirildi(%95 filan) yarın bunun tamamını türkçeleştirip,hafta sonu ve önümüzdeki hafta da DİPLOMASİ ve benzeri uzun kısımları türkçeleştireceğim.Yani bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftaya İNŞAALLAH bitirmeye çalışacağım...Bittiğinde ya bi web sayfası açıp orada yayınlarım ya da isteyenlerin e-mail ine yollarım [INSTALL dosyası olarak].Siz seçin artık ne yapacağımı.
  • arkadaşım banada yollarsan sevinirim
  • ben ide sıraya al
    Janissary83@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzen® -- 16 Aralık 2004, 13:16:30 >
  • daha zevkli olur oyun, çıkarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 3 Aralık 2004, 11:50:52 >
  • valla helal olsun arkadaşım bravo.

ya arkadaşım banada yollarsan çok sevinirim.

aytekc@gmail.com
  • bence faideli bir çalışma hatta bence üretici firmaya da yolla ;)

adamlara burada da oyun oynandığını hatırlatır belki. hoş orjinal değil çoğu ama oynuyoruz kardeşim
  • Süpersin sbeqd
  • Sağolasın! Bana da yollarsan ikrama geçer.
  • OK!!!
  • Yamayı tam olarak ne zaman bitirirsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbeqd

<MÜJDE!!!> Rome: Total War için Türkçe Yama hazırlamaları başladı.2-3 gün önce başlayan bu çalışmayı bir kaç günde bitirmeyi planlıyorum!!!

Vay beaaaa
    Gerçekten helal olsunBi dene de bana?!:...:
  • quote:

Orjinalden alıntı: BATYUS

Yamayı tam olarak ne zaman bitirirsin?

Bilemiyorum,belli bir tarih vermiyim bir de aksilik çıkarsa...Ama aksilik olmazsa yakın zamanda bitirmeye çalışıcağım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.