yaw arkadaşlar bu ne iştir yaaa ben oyunu aldım bir haftadır duruyo öyle türkçe yama çıksın da oynayayım diye. Topici açan arkadaş 1-2 günde bitircem demiş ama sonra kaçmış ne iştir yaw...
quote:
Orjinalden alıntı: tughan
yaw arkadaşlar bu ne iştir yaaa ben oyunu aldım bir haftadır duruyo öyle türkçe yama çıksın da oynayayım diye. Topici açan arkadaş 1-2 günde bitircem demiş ama sonra kaçmış ne iştir yaw...
aynen hiç bir şey anlayamadım.yapamadıysan en azından haber ver boşuna beklemeyelim.di mi?
Evet yaaa arkadaşlar artık çıksın ben oyunu çevirdim ama pekte güzel olmadı ingilizcesi ii olan birinin çevirmesi daha iyi olur........
bi türkçe yama lafı dolanıyo ama hala göremedik...
yalan oldu o galiba
Arkadaşlar birazdaha bekleyin çıkar heralde......
oyunu 100 defa bitirmişim bundan sonra çıksa ne fayda???
Beyler biras sabırrr lazımm... inşallah yakında sbeqd arkadaşımız bitirip hepimizin bu özlemine son verecekk HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZDE TÜRKÇE YAMA İÇİN :P
çıkarın şunu be artık lütfen.
Arkadaşlar ingilizcesi iyi olan birisi yapsın şunu.......
arkadaşlar ben dün akşam saatlerce campaign leri türkçeleştirmekle uğraştım ve sonunda campaignlerde bitti ama biraz süre istiyorum çünkü finaller iyice yaklaştı ve çalışmam gerek, yalan lafına katılmıyorum bitireceğime emin olun
quote:
Orjinalden alıntı: tughan
msn den veya direk maile atabilirsin şimdiden teşekkürler
Arkadaşım bana da yollarsan sevinirim...
arkadaşlar ben bu topic i açmadım ilk sayfaya bakarsanız ben de istekte bulunmuştum fakat bende keklendiğimi düşündüm ama ister inanın ister inanmayın bitireceğimaytekcengize cevap...
cardeş ne kadar tr yaptıysan dosyaları bana yollarmısın?
bu akşam yaptığım kadarını sana (text dosyasını) yolluyorum şu an okuldayım ok mailine
Ok.Bekliyorum......
serhan_oduncu kardeş bana yollarmısın yapdığın kadarını