Şimdi Ara

Rome: Total War [Türkçe Yama] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar bu ne iştir yaaa ben oyunu aldım bir haftadır duruyo öyle türkçe yama çıksın da oynayayım diye. Topici açan arkadaş 1-2 günde bitircem demiş ama sonra kaçmış ne iştir yaw...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tughan

yaw arkadaşlar bu ne iştir yaaa ben oyunu aldım bir haftadır duruyo öyle türkçe yama çıksın da oynayayım diye. Topici açan arkadaş 1-2 günde bitircem demiş ama sonra kaçmış ne iştir yaw...

aynen hiç bir şey anlayamadım.yapamadıysan en azından haber ver boşuna beklemeyelim.di mi?
  • Evet yaaa arkadaşlar artık çıksın ben oyunu çevirdim ama pekte güzel olmadı ingilizcesi ii olan birinin çevirmesi daha iyi olur........
  • bi türkçe yama lafı dolanıyo ama hala göremedik...
  • yalan oldu o galiba
  • Arkadaşlar birazdaha bekleyin çıkar heralde......
  • oyunu 100 defa bitirmişim bundan sonra çıksa ne fayda???
  • Beyler biras sabırrr lazımm... inşallah yakında sbeqd arkadaşımız bitirip hepimizin bu özlemine son verecekk HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZDE TÜRKÇE YAMA İÇİN :P
  • çıkarın şunu be artık lütfen.
  • Arkadaşlar ingilizcesi iyi olan birisi yapsın şunu.......
  • arkadaşlar ben dün akşam saatlerce campaign leri türkçeleştirmekle uğraştım ve sonunda campaignlerde bitti ama biraz süre istiyorum çünkü finaller iyice yaklaştı ve çalışmam gerek, yalan lafına katılmıyorum bitireceğime emin olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tughan

yaw arkadaşlar bu ne iştir yaaa ben oyunu aldım bir haftadır duruyo öyle türkçe yama çıksın da oynayayım diye. Topici açan arkadaş 1-2 günde bitircem demiş ama sonra kaçmış ne iştir yaw...

YALANA BAKIN HEPİMİZ SANIRIM KEKLENİYORUZ

• Mümkünse banada yollıyabilirmisin

bertanartan@turkswork.com

msn den veya direk maile atabilirsin
    şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşım bana da yollarsan sevinirim...
  • arkadaşlar ben bu topic i açmadım ilk sayfaya bakarsanız ben de istekte bulunmuştum fakat bende keklendiğimi düşündüm ama ister inanın ister inanmayın bitireceğimaytekcengize cevap...
  • cardeş ne kadar tr yaptıysan dosyaları bana yollarmısın?
  • bu akşam yaptığım kadarını sana (text dosyasını) yolluyorum şu an okuldayım ok mailine
  • Ok.Bekliyorum......
  • serhan_oduncu kardeş bana yollarmısın yapdığın kadarını
  • Serhan Arkadaşım Banada Yollarsan Sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.