Şimdi Ara

Rome: Total War [Türkçe Yama] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hoca eski medieval ın yamasına benzemesin yaw...adamlar direk "converter" programıyla çevirmişler ...cümlenin öznesi sonda yüklemi başta nesnesi bilmem nerdeydi yani...bişeye benzemiyodu anlıcann...yani güzel bişi yaparsan seviniriz...kolay gelsinn...
  • arkadaslar ben evde 56k modemle baglandigim için bir text dosyasini bile eklemeyi bitiremedi hepinizden özür diliyorum yollama isini yarina ertelemek zorunda kaldim kusura bakmayin
  • banada yollarsan sevinirim...
  • ya çevirsinde öznesi yüklemi önemli değil çözeriz bişekilde.bide tek tek yollama yerine nette biyere koy ordan indirelim senin açından daha kolay olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

oyunu 100 defa bitirmişim bundan sonra çıksa ne fayda???

• Ben ve kardeşim için gönderirseniz çok sevinirim.

hakanaydemir@hotmail.com
  • bune yaws NE COK ISTEYEN VAR. BILSEM BEN EL ATARDIM ZAMANINDA. HEHEHE AZ GTA ya el atmadık... MOD BILE CIKARTMISTIK ZAMANINDA PEH...

• şu arkadas başlamıs bi mail atın ıstersenız. belki bitmiştir...

"""Battousai
    arkadaşlar rome total war ı türkçeye çevirmeye başladım kendim için.(çünkü uzun sürebilir,sizi de telaşlandırmak istemem).3 haftaya kadar kesin bitiririm.Ama daha iyi ingilizce bilen arkadaşlar varsa oyunu türkçeleştirmek çok kolay Activision\Rome - Total War\Data\text içinde english dosyalarını türkçeye çeviriyoruz.Gönüllü olan ya da total war türkçe konusunda yardımlaşacak arkadaşlar buraya görüşlerimizi yazalım ya da Battousai_okan@hotmail.com batusaj@mynet.com """"""""
  • Bu oyun yapı itibarı ile Age Of a mı benziyor
  • arkadaşlar isteyen arkadaşlerın maillerine attım tabiki %100 değil bu topici açtıkları halde bitiremeyen arkadaşlarıda kınıyorum eğer yapmıyacaklarsa neden beni ve diğer arkadaşları beklettiler eğer onları beklemeseydim şimdiye kadar çoktan bitirmiştim %100 ü bitince hiçbir hata ve cümle devrikliği olmıyacak tebrikleri bekliyorum
  • Bitince biyere update edebilirsen indiririz..

Etmezsen burakduymaz@hotmail.com a da yollarsan sevinirim :)
  • türkçe yamayı internet üzerine sunup herkesin kolayca yararlanmasını sağlayabilirsiniz....Eğer böyle olmaz derseniz Bana da verebilirmisiniz..Verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 24 Aralık 2004, 12:10:57 >
  • Kardeş dosyayı bu adrese yollarmısın msn den alamadımda virüslü diyor indirmiyor....

batuhandok@mynet.com

bekliyorum teşekkürler.......
  • serhan ha gayret bitir şu türkçe olayını çatlıcam valla
  • ingilizcesi olayan bu arkadasinada yollarsan sevinirim. ender_yavuz@mynet.com
    ya bi arkadas şu yamayi sitesine koysa rahat rahat herkes alsa.
    bi zahmet...........................
    ve arkadasim seni tebrik ederim..............
  • Arkadaşlar size geldimi dosya eğer geldiyse bana yollarmısınız....

batuhandok@mynet.com buraya yollayın....

msn dosyaya virüs diyip siliyor ondan arkadaşın yolladığı dosyayı alamadım.....
  • Madem okadar istiyoruz hep beraber yapalım tek kişi cevirmek gercekten zor bolum bolum ayırırsak ortaya harika bişey cıkar ne dersiniz ingilizcesi iyi olan bi kaç kişi yapalım bu işi
  • Hatta bu sekilde olursa ileride baska oyunlarıda kolaylıkla cok kısa surede tr ye cevirebilriz belki ust baslık bile olur sıradaki tr yamaları felan. 5-6 kişi olsa yeter grup-tr
  • gerçektende güzel olur...
  • yahu bu oyun nasıl oynanıyor?
    biraz önce pazardan aldım geldim kurdum 2,7 gb yer kapladı öküz gibi.
    birisi sevabına anlatabilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.