Şimdi Ara

ROMEDE LVL80 FULL STR GLAVİER fire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 79 LVL İSİMSİZ KURT VARDIR.20M PARA İLE VERİLECEKTİR.KASADA İTEM ELMENT VARDIR.GARMENTLERİN RESİMLERİ VAR.+3 ARMOR TAKIMIDA VARDIR.ÇAR SADECE İZMİR İÇİ ALICILARA ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.DEĞERİNİN ALTINDA Bİ FİYATA VERECEĞİM.SATMA SEBEBİM PARAYA SIKIŞMAMDIR.İZMİR DIŞNDA OLAN ARKDAŞLARIN 70 YTLYE KADAR YOL MASRFLARINI KARŞILARIM.LÜTFEN NE OLUR CİDDİ OLANLAR İLGİLENSİN.MAİLİM: buzdevri1986@hotmail.com. BURDAN YADA MSNDEN FİYAT VEYA ÖBÜR SORULARINIZI CVPLARIM.TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.TŞKLER. NOT:EL YAKMA SKİLİ FİREYE DÖNMÜŞTÜR.BUZUN LE YAKMASI KAPATILMIŞTIR.500YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzodiac -- 25 Mart 2007; 14:09:53 >

• 75 lvl int sword + 41 lvl pasifikte str glave e takas düşünür müsn
  • düşünmüyorum dedi yukarıda
  • Charın güzeL görünüyor... bütün arkadaşLara oLduğu gibi sana da bi sorum oLacak bu karakter pure str mi ?

ya da stat penceresinin ss lerini de koyarsan daha açık bilgi vermiş olursun...

Bol şans..
  • evet başlıkta demştim zaten yüzbaşım:).pure str
    str:339 int:125
    phy attack:2254-2715
    phy defance:837
    mag attack:1404-1643
    mag defance:1283
    phy ballance:98
    mag ballance:35
    hit ratio:270
    parry ratio:280 baflar(asist skiller) açılmamış değerlerdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Charın güzeL görünüyor... bütün arkadaşLara oLduğu gibi sana da bi sorum oLacak bu karakter pure str mi ?

ya da stat penceresinin ss lerini de koyarsan daha açık bilgi vermiş olursun...

Bol şans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzodiac -- 16 Mart 2007; 1:30:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.