Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Aura

Edge icin 350 lira aslında normal şöyleki Aliexpress'de edge 100 veya 135 dolar civarında bu da 300 lira gibi bir rakam.Siz 300 lira verip gümrüğe girme riski var,Gümrükten alamama ihtimaliniz var ayrıca ürün garantisiz olacaktır.Edge52 alacak arkadaşlar Türkiye Resmi Disbritörlerinden almaları bence önemlidir.

80$ civarı satışı bir çok sitede bu şekilde denk geliyor ama romoss un sanırım belli yerlerde belli fiyatların altına sattırmıyor ürünleri ama bu süzgeçten kurtulan yerler ucuza satanlar var tıpkı furumda 85 TL ye sailling satıldığı gibi.. Neyse bi fiyat öğrenelimde en son ne olacak bakalım.. 350 olursa şayet yurt dışından 2 tane alırım bozulursa diğerini kullanırım aynı fiyata gelir nerdeyse gümrükte takılma riski de yok denecek kadar az batarya sonuçta yasaklı ürün değil. ama tabiki 200-220 tl civarında olursa garantili olsun vs diyip tr den alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal_ozsoy

quote:

Edge icin 350 lira aslında normal şöyleki Aliexpress'de edge 100 veya 135 dolar civarında bu da 300 lira gibi bir rakam.Siz 300 lira verip gümrüğe girme riski var,Gümrükten alamama ihtimaliniz var ayrıca ürün garantisiz olacaktır.Edge52 alacak arkadaşlar Türkiye Resmi Disbritörlerinden almaları bence önemlidir.

80$ civarı satışı bir çok sitede bu şekilde denk geliyor ama romoss un sanırım belli yerlerde belli fiyatların altına sattırmıyor ürünleri ama bu süzgeçten kurtulan yerler ucuza satanlar var tıpkı furumda 85 TL ye sailling satıldığı gibi.. Neyse bi fiyat öğrenelimde en son ne olacak bakalım.. 350 olursa şayet yurt dışından 2 tane alırım bozulursa diğerini kullanırım aynı fiyata gelir nerdeyse gümrükte takılma riski de yok denecek kadar az batarya sonuçta yasaklı ürün değil. ama tabiki 200-220 tl civarında olursa garantili olsun vs diyip tr den alınabilir.

Hocam telefonda konuştuk keşke bir acı kahvemizi içmeye gelseydiniz bütün ürünleri firmamızda inceleyip yorum öyle yazardınız

ben kişi ve kurum olarak her türlü eleştriye açığım eleştri yapacaksınız ki biz eksiklerimizi bilelim

hocam maliyete gelince Türkiye de vergini vergisi var vergi vergi vergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 18 Mart 2014; 14:41:35 >

• Celsa'dan 1 adet Romoss Sailing 1 aldım yanımda taşımak için. Firma aynı gün faturası ile birlikte ürünü kargoladı. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim. Sailing 1 almak isteyen varsa yurtdışı falan uğraşmasın bence 3-5 lira için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

quote:

quote:

Hocam telefonda konuştuk keşke bir acı kahvemizi içmeye gelseydiniz bürün ürünleri firmamızda inceleyip yorum öyle yazardınız

ben kişi ve kurum olarak her türlü eleştriye açığım eleştri yapacaksınız ki biz eksiklerimizi bilelim

İnş. hocam zaman bulabilirsem gelirim bizim mekan biraz uzak Hadımköy tarafındayım o yüzden gelemedim bu cumartesi yoksa gelicektim gelemediğim için zaten bilgileri almak istedim ama yanıt alamadım :D Yukarda gene yazdım sorularımı inş bu sefer yanıt alabilirim. Est. hocam eleştiri demeyelim memnuniyetsizlik diyelim orta yolu bulalım :D tmm hocam sorularıma ve de fiyat konusunda yanıtlarınızı beklemekteyim PM de atabilirsiniz konuyu daha fazla yormamak adına :D Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Hocam telefonda konuştuk keşke bir acı kahvemizi içmeye gelseydiniz bütün ürünleri firmamızda inceleyip yorum öyle yazardınız

Hocam biliyoruz verginin vergisi falan varda siz satış fiyatınızı söyleseniz iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

quote:

quote:

Hocam biliyoruz verginin vergisi falan varda siz satış fiyatınızı söyleseniz iyi olacak.

ed 52 fiyatı 129 usd +kdv

• edge 52 sailing 5 stok bitti
  • Ben aliexpress de 1 tane buldum oda 129.99 dolar gibi bir fiyatı vardı.Ben o yüzden öyle dedim.Ne kadar ucuza bulunur bilemem tabiki araştırmak lazım.
  • Telefon ile iletişime geçince ikinci çalmada arkadaş telefonu açtı. Sorduğum sorulara cevap verdi.

Pazar günü sipariş verdim bugün kargoya verilmiş. Kargo süreci gayet iyi. İlgi alaka da gayet iyi.

Yalnız sisteme kargo takip numarası girilmemiş. Ya girilmiyor, ya da bende unutulmuş. Burası eleştirilecek bir nokta.

Elime ulaştığında da ürün ile ilgili fikirlerimi yazarım.

edit: kargo takip numarası giridi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.Ferik -- 17 Mart 2014; 22:02:15 >
  • hocam ben hala 5 adet sailing serisinin yan yana foto veya videolarının olduğu içeriği yayınlamanızı bekliyorum.madem yetkiliyim diyosunuz sizin için foto çekmek 5-10 dk lık vaktinizi alacaktır.bu 3. defa yazışım oldu cevap bile vermediniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.Ferik

Telefon ile iletişime geçince ikinci çalmada arkadaş telefonu açtı. Sorduğum sorulara cevap verdi.

Pazar günü sipariş verdim bugün kargoya verilmiş. Kargo süreci gayet iyi. İlgi alaka da gayet iyi.

Yalnız sisteme kargo takip numarası girilmemiş. Ya girilmiyor, ya da bende unutulmuş. Burası eleştirilecek bir nokta.

Elime ulaştığında da ürün ile ilgili fikirlerimi yazarım.

edit: kargo takip numarası giridi.

Kargo numaralarınız sisteme girildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: birrr

hocam ben hala 5 adet sailing serisinin yan yana foto veya videolarının olduğu içeriği yayınlamanızı bekliyorum.madem yetkiliyim diyosunuz sizin için foto çekmek 5-10 dk lık vaktinizi alacaktır.bu 3. defa yazışım oldu cevap bile vermediniz....

5 adet sailing derken saling 5 serisi stok bitti salin 4 salin 3 salin2 salin 1
    stok var onların fotosu yayınlamamızı istiyorsanız yarın çeki senin için yayınlarız
  • evet mümkünse sailing 1-2-3-4-5 bu 5 adet ürünün yanyana olduğu fotoları istiyorum.boyutlarının daha iyi anlaşılabilmesi açısından.diğer bir konuda , ürünlerin içerisindeki şarjın bekleme süresi ne kadar _? bende sony cp-2l 4000 mah var.1 ay kullanmadım bu süre sonunda xperia s cihazıma 2 tam dolum yaptı.ve içerisinde hala güç var idi.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 17 Mart 2014; 22:36:23 >
  • sailing 5 gelirse 2 adet sipariş vermeyi düşünüyorum..
  • quote:

edge 52 sailing 5 stok bitti

Hocam halen memnuniyetsizliğim devam etmektedir.. Dün o kadar buradan yazıldı konuşuldu ama halen sorularımın sadece 1 tanesine cevap yazdınız o da fiyatı konusunda ve fiyatı yazdıktan 3 dkk sonrada stok bitti... İyi niyetliyiz eksiğimiz varsa gideririz eleştiriye açığız diyorsunuz ama müşterilerinizin isteklerini gidermede ve sorularını yanıtlama konusunda hiç bir gayret göstermiyorsunuz. Sorularımın cevabını bilmiyorsanız bilmiyoruz öğrenelim diyin bekleyelim ama cevap yazmamak geçiştirmek hiç doğru bir davranış değil. Halen bir şeylerin düzeleceğini ve sorularıma cevap alabileceğim umuduyla yazıyorum inş dünki gibi karalama olarak alğılamazsınız durumu zira ne konuşuldu kim ne yazdı yada yazmadı burdan görünüyor ısrarla sordum ısrarla cevap gelmedi. Saygılar iyi günler.

• quote:

quote:

Hocam halen memnuniyetsizliğim devam etmektedir.. Dün o kadar buradan yazıldı konuşuldu ama halen sorularımın sadece 1 tanesine cevap yazdınız o da fiyatı konusunda ve fiyatı yazdıktan 3 dkk sonrada stok bitti... İyi niyetliyiz eksiğimiz varsa gideririz eleştiriye açığız diyorsunuz ama müşterilerinizin isteklerini gidermede ve sorularını yanıtlama konusunda hiç bir gayret göstermiyorsunuz. Sorularımın cevabını bilmiyorsanız bilmiyoruz öğrenelim diyin bekleyelim ama cevap yazmamak geçiştirmek hiç doğru bir davranış değil. Halen bir şeylerin düzeleceğini ve sorularıma cevap alabileceğim umuduyla yazıyorum inş dünki gibi karalama olarak alğılamazsınız durumu zira ne konuşuldu kim ne yazdı yada yazmadı burdan görünüyor ısrarla sordum ısrarla cevap gelmedi. Saygılar iyi günler.

Merhaba

ürün beklediğimizden fazla talep gördü ilk sipariş ürün fazla adet sipariş geçmedik örnek edge 52 serisi bilmediğimiz bir ürün olduğundan 50 adet getirdik
    ürün bir firma toplu aldı ve stok bitti nisan ayında yeterli sailing ve solo serisi ürün stoklarımıza girecek edge serisinde yine yeterli stok olmayacak bu ürünü çeşit olsun diye getiriyoruz

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

ürün beklediğimizden fazla talep gördü ilk sipariş ürün fazla adet sipariş geçmedik örnek edge 52 serisi bilmediğimiz bir ürün olduğundan 50 adet getirdik
    ürün bir firma toplu aldı ve stok bitti nisan ayında yeterli sailing ve solo serisi ürün stoklarımıza girecek edge serisinde yine yeterli stok olmayacak bu ürünü çeşit olsun diye getiriyoruz

Halen ve ısrarla sorularıma cevap vermiyorsunuz !

Yukarıdaki yazımda sorduğum soruları tekrar yazıyorum ve bir cevap rica ediyorum. Lütfen sadece aşağıdaki soruların cevabını yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

1. Kutu içeriğinde neler var ? ( şarj adaptörü varmı mesela ? )
    2. Notebook şarjı yaparken voltajı kendi mi ayarlıyor yoksa standart bir voltajmı veriyor ?
    3. Kaç saatte şarj oluyor ?
    4. Notebook şarjı yaparken usb den de başka bir cihazı şarj edebiliyormu?
    5. Aynı anda hem şarj olup hem notebooku çalıştırabiliyormu? ( yani e52 prize bağlı notebook e52 ye bağlı bu durumda sadece tek taraflı besleme mi yapıyor yoksa hem alım hem besleme yapabiliyormu? )

• SOLO serisinde indirim yaptık stok sınırlıdır
  • cemal_ozsoy kullanıcısına yanıt
    1-Kutu içeriğinde adaptörü var
    2-Notbook şar yaparken 15-20 v çıkışını kulanıyorsunuz(bilgisayarlar 15-20v arası destekler)
    3-Tahmini şarj süresi 7 saat güvenli dolum için
    4-12v çıkışı veya 5 v çıkışında başka bir cihazıda şarj edebilirsiniz
    5-aynı anda hem sarj hem notebook kulanabiliyorsunuz

• Kutu içeriklerini, ürün boyutlarını ve modeller arasındaki farkları yazarsanız çok daha fazla satış yapabilirsiniz bence.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.