Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba urunler kaliteli gorunuyor fakat hepsinin cikisi 1 amper gorunuyor. Lg g2 kullanicisi olarak 1 a cikisli sarj cihazlariyla sarj etmeye calisirken zirrt pirt yavas sarj uyarisi cikiyor ve insani hasta ediyor. cikisi 1,5 amper olan bi urun var mi acaba?
  • Hocam sailing 2 nin boyutlarini gorebilmek icin telefonunuzun yaninda vs. bir seyle fotograf cekip buraya koyabilme imkaniniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theturkish T kullanıcısına yanıt
    sailing 5 te 2 çıkış var
    biri 1.1
    diğeri 2.0
  • Yanlışlıkla solo 3 aldım arkadaşlar ama hiç memnun değilim 1570 mah lik iphone 5s i 2.5 defa ancak şarj ediyor 6000mah olduğu iddaa edilen alet ki ben bunu 2 defa denedim yeni olduğu için tam dolmamıştır batarya belki diye ama sonuç değişmiyor 6000 mah lık solo 3 ile 1570 mah lık iphone 5S 2.5 defa şarj oluyor

Alacaksanız da sailing serisi alın mutlaka...
  • Sayfanizda sailing 4 ve 5 tukenmis gozukuyor. Tekrar ne zaman stoga girecek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

ROMOSS power bank harici batarya

Nereden aldınız?

• EBAY den aldım. İsveçten geldi. Eğer gelen ürün sahteyse. BEn gerçeğini istemiyorum zaten, bu daha güzeldir.
  • PhotoTech P kullanıcısına yanıt
    ben de ebay'dan sipariş verdim 10 gün önce. kargo takibine göre benimki de isveç'ten geliyor :) sizinki kaç günde gelmişti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Nereden aldınız?

Romoss tr

• @asdfg112

hocam sipariş tarihim 03/03/14 , bugün ulaştı. 24/03/2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

EBAY den aldım. İsveçten geldi. Eğer gelen ürün sahteyse. BEn gerçeğini istemiyorum zaten, bu daha güzeldir.

Ebay linkini verseniz de bizde baksak.. ayrıca şarj performansı nasıl kaç defa şarj edebiliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 24 Mart 2014; 23:15:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @osmanak
    Hocam buyrun

Ebay- Link

Daha bugün geldi. İşyerinde bıraktım. Ama 1 defa etse yeter diye almıştım. Baktım üzerindeki lamba yanıyor. Sağlam dedim bir kenara koyup mesaiyi bitirdim. Yarın test etmeye çalışırım.

Edit: Neden burdan aldığımı da söyliyim. Hem samsung pil konusunda satıcı güven verdi hemde 2600 lük seçtim. Çok da araştırmadım daha ucuzu vardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 24 Mart 2014; 23:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturkish

merhaba urunler kaliteli gorunuyor fakat hepsinin cikisi 1 amper gorunuyor. Lg g2 kullanicisi olarak 1 a cikisli sarj cihazlariyla sarj etmeye calisirken zirrt pirt yavas sarj uyarisi cikiyor ve insani hasta ediyor. cikisi 1,5 amper olan bi urun var mi acaba?

hocam ben solo 5 aldım, 2 adet sarj çıkışı var, biri 1.0 diğeri 2.1 amper , ben 2.1 ile ediyorum, bayağıda hızlı sarj ediyor, kaç kere edecek daha ona bakmadım, güzel ama benim bayağı işime yaradı, solo ile sailing arasındaki farklara baktım , sailing daha hızlı sarj oluyor 5-6 saatte solu 10 saatte aralarındaki görebildiğim tek fark bu haberiniz olsun, solo 4-5 te var galiba sadece bu 2.1 amperlik ikinci çıkış sitesinden kontrol ederseniz göreceksiniz, solo5 benim xperia z ile neredfeyse aynı uzunlukta 5.0 inçlik telefon, bilgilerinize..

• quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

quote:

Orijinalden alıntı: theturkish

merhaba urunler kaliteli gorunuyor fakat hepsinin cikisi 1 amper gorunuyor. Lg g2 kullanicisi olarak 1 a cikisli sarj cihazlariyla sarj etmeye calisirken zirrt pirt yavas sarj uyarisi cikiyor ve insani hasta ediyor. cikisi 1,5 amper olan bi urun var mi acaba?

hocam ben solo 5 aldım, 2 adet sarj çıkışı var, biri 1.0 diğeri 2.1 amper , ben 2.1 ile ediyorum, bayağıda hızlı sarj ediyor, kaç kere edecek daha ona bakmadım, güzel ama benim bayağı işime yaradı, solo ile sailing arasındaki farklara baktım , sailing daha hızlı sarj oluyor 5-6 saatte solu 10 saatte aralarındaki görebildiğim tek fark bu haberiniz olsun, solo 4-5 te var galiba sadece bu 2.1 amperlik ikinci çıkış sitesinden kontrol ederseniz göreceksiniz, solo5 benim xperia z ile neredfeyse aynı uzunlukta 5.0 inçlik telefon, bilgilerinize..

2.1 ve 1 amperlik çıkışlar, ikisi de bende 1100mah ile şarj ediyor...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=tr

bu program aracılığıyla baktığımda...

• osmanak kullanıcısına yanıt
    dostum US $11.99 verene kadar 10400 olanı al bence oda 17.80 $ Ali express link
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

dostum US $11.99 verene kadar 10400 olanı al bence oda 17.80 $ Ali express link

@osmanak

Bencede. 11.99$ lık ürünün diğerinden tek avantajı cebe bile girecek boyutta olması. Fazla dolum öncelikliyse arkadaşın atvsiyesi güzele benziyor.

• Arkadaşlar küçük, ince, cebimde taşıyabileceğim bir power bank arıyorum. 3000 MAH olsa yeterli. Bu kriterlere göre öneriniz, tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar küçük, ince, cebimde taşıyabileceğim bir power bank arıyorum. 3000 MAH olsa yeterli. Bu kriterlere göre öneriniz, tavsiyeniz var mıdır?

Ben de eşim için araştırıyorum, fiyat önemli değil yeterki küçük ve kaliteli olsun.. .

• Bahsettiğiniz özelliklere en uygunu Sofun 1 - Sailing 1 2.600 Mah modelleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar küçük, ince, cebimde taşıyabileceğim bir power bank arıyorum. 3000 MAH olsa yeterli. Bu kriterlere göre öneriniz, tavsiyeniz var mıdır?

Romoss sailing 1 2600mah tam size göre
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.