Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QRX
    Hocam sonucu bildirir misin? Ben de ona göre sipariş vereceğim.Bir de ürünün boyutları (özellikle kalınlığı) nasıl.Sol cepte taşımak için çok mu büyük?

Ürünün boyutları bence ideal. Ben çantada taşımak için aldım ama cepte de taşınır. Fırsat olursa telefonla yan yana bir fotoğraf çeker gönderirim. Sağlayıcı firma neden paylaşmıyor bu fotoğrafları anlamak mümkün değil.

ipad şarjında denedim, bir taraftan kullanıyordum ipad'i şarj artmadı, kesin rakam veremiyorum ama onda da %30'u geçmez ettiği şarj. Şimdi tekrar şarj ediyorum harici şarj cihazını, yarına telefonun şarjı bitince tekrar denerim. Pek umudum yok ama. Diğer satın alanların yorumuna göre alın alacaksanız derim. Bana gelen ürün hatalı ya da iddia edildiği gibi sağlam bir ürün değil. Garanti vs. uğraşamam yarın son bir şans verip almadım sayacağım gerekirse.

• ya arkadaşlar bende iphone4 var hangisini almayılım kaç amperlik

patlatmayalım cihazı elektronik bilgimde yok kusura bakmayın :D
  • Nokia 5800 kullanıyorum.Bataryası 1320 Mah bu cihazi 1 tam sarj ediyor.2. denememde ise 30-40 dakika kadar daha sarj ediyor.
    Sanırım sizin cihazınızda bir arıza var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Mart 2014; 1:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Nokia 5800 kullanıyorum.Bataryası 13200 Mah bu cihazi 1 tam sarj ediyor.2. denememde ise 30-40 dakika kadar daha sarj ediyor.
    Sanırım sizin cihazınızda bir arıza var.

13200 değil 1320 olsa gerek.

13200 çok fazla.:D
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz.Dalgınlıktan bir sıfır fazla koymuşum.
  • 5800 10 senelik bir telefon. Bende de Motorola Milestone var, 10 dakikada full şarj olur. Birkaç saatte de biter bataryası. Muhtemelen o pil teknolojisinde %70-80 vs. bir noktadan başlıyor ve şarjı çok hızlı oluyor gibi gösteriyor.

Neyse, yeni bir telefonda deneyen varsa sonuçları yazarsa iyi olur. Ben zaten parayı yaktım diye bakıyorum genel bir sorunsa en azından boyutu boşverip yüksek mah değerli ürünlere yönelsin herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Mart 2014; 12:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Siz ürünü hangi firmadan aldınız ?

Ürünü bir kac kere doldurun. Doldutan sonra 1-2 saat fazladan sarj olsun ve tekrar performansına bakın.
    Problemli bir cihazda gelmiş olabilir...

Hepsisat.com'dan aldım. 1-2 saat fazladan şarj oldu zaten. Şimdi takıp tekrar deneyeceğim, değişme olursa yazarım.

Hocam sonucu bildirir misin? Ben de ona göre sipariş vereceğim.Bir de ürünün boyutları (özellikle kalınlığı) nasıl.Sol cepte taşımak için çok mu büyük?

İlginç bir şey, ben bu üründen vazgeçmiştim ama o benden vazgeçmemiş gibi

3. ve 4. dolumlarda %70 civarı dolum yaptı telefona. Iddia edildiği gibi 2600 mah değil ama boyutu iyi, benim işimi görür.

Telefon 24 saat gittiği için günde 1 deneme yapabiliyorum. Zamanla performansında dalgalanmalar olursa yine buraya yazarım.

Edit: Az önce ipad'i şarj ettim, %11 doldurabildi. ipad'de 11500 mah batarya var biliyorsunuz. Yani performans dalgalı. Aliexpress'ten 10400 mah Sense 4 sipariş ettim ben de diğer arkadaşlar gibi.Gelince onunla ilgili görüşlerimi de paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Mart 2014; 11:21:26 >

• http://www.buyincoins.com/item/31201.html

şu ürün nasıl arkadaşlar ? 12000'lik ve kargo dahil 30 tlye geliyor satıcı yorumları falan da olumlu görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13000 lik romoss ile iphone 5s 4 kez tam ve %30 lük dolum yapti. Yani neredeyse 4.5 defa sarj etti. Sizlerde durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Konuya hızlıca göz attım göremedim, 8000 mah olduğu söylenen batarya ile Iphone 5 veya 5S kaç kere şarj edilebiliyor ? Değer doğruysa, en az 4 kere %0'dan %100'e şarj etmesi gerekir, ki ben pek ihtimal vermiyorum.

4 veya 5 kere şarj ediyor 8000 mah modeli

13000 mah lik romoss 5s neredeyse 4.5 kere tam şarj etti. bana kalırsa bu kötü bir değer. açıkçası ürünün arızalı olabileceğini düşünüyorum.

8000 mah lik ürünün öyle şarj etmesi imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

quote:

Konuya hızlıca göz attım göremedim, 8000 mah olduğu söylenen batarya ile Iphone 5 veya 5S kaç kere şarj edilebiliyor ? Değer doğruysa, en az 4 kere %0'dan %100'e şarj etmesi gerekir, ki ben pek ihtimal vermiyorum.

13000 mah lik romoss 5s neredeyse 4.5 kere tam şarj etti. bana kalırsa bu kötü bir değer. açıkçası ürünün arızalı olabileceğini düşünüyorum.

bataryanın sarj durumu çok önemli romoss powerbank tam dolu ise cihazınız mili amperini bölerek kaç defa şarj edeceğini bulursunuz

örnek 8000 mah power bank 2000 mah telefon 4 kez şarj eder %15 eksi artı

• quote:

quote:

quote:

quote:

bataryanın sarj durumu çok önemli romoss powerbank tam dolu ise cihazınız mili amperini bölerek kaç defa şarj edeceğini bulursunuz

o şekilde düşünürsek
    13000 mah lik bataryanın 1560 mah lik iphone 5s i 8,3 defa şarj etmesi gerekir.
    ben sizden aldığım romoss 5 ile 5s i 4,5 kere şarj edebildim. o halde benim sizden satın aldığım alette bir problem var. veya hadi %20 kayıp diyelim yine 6.5 kere şarj etmesi gerekirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o şekilde düşünürsek
    ben sizden aldığım romoss 5 ile 5s i 4,5 kere şarj edebildim. o halde benim sizden satın aldığım alette bir problem var. veya hadi %20 kayıp diyelim yine 6.5 kere şarj etmesi gerekirdi.

10 nisan gibi ürün stoklarımıza girecek faturası ile birlikte yolayın yeni ürün ile değiştirelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o şekilde düşünürsek

10 nisan gibi ürün stoklarımıza girecek faturası ile birlikte yolayın yeni ürün ile değiştirelim

ok stoklarınıza girdiği anda kargoya teslim edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Romoss Sailing 1 2600 mah sipariş etmiştim. Moto G kullanıcısıyım. İlk geldiğinde telefonumu şarj ettim, %30 doldurdu(%17'de şarja taktım %45 civarına kadar geldi). Belki dedikleri gibi full dolu gelmiyordur batarya dedim, bugün bataryayı şarj edip tekrar denedim, yine %30. Telefonun bataryası 2070 mah. Elimde Motorola'nın 550 mah 3 senelik harici bataryası var, o da aynı işi görüyordu. Bana hatalı ürün mü geldi bilmiyorum ama performansından memnun kalmadım.

Aynı sıkıntı bendeki Sailing 4 te de mevcut. Stoğa girince bende gönderip değiştiricem.
  • Romoss sailing serisi stoklarımıza girdi

• quote:

Romoss sailing serisi stoklarımıza girdi

romossturkiyeye gore ilk 3 urunde 1 lira ucuz 4. urunde aynı fiyatta satarken neden sailing5 te 5 lira fark koyup 90 yerine 95?
    guzel bir indirim yapsanız yine super olur.

• quote:

Merhaba
    Yukarıdaki konuştuğumuz gibi ürünü degistirilmesi icin sehir dışında olmamda ötürü cuma gunü kargoya teslim edeceğim. Stok durumunu bu degisiklige göre ayarlamanızı rica ediyorum zira bendeki üründe kesinlikle bir problem olduğu aşikar. Yine test ettim iphone 5s i 4 kere sarj edebildi.

Ürün 13000mah sailing 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhaba
    Yukarıdaki konuştuğumuz gibi ürünü degistirilmesi icin sehir dışında olmamda ötürü cuma gunü kargoya teslim edeceğim. Stok durumunu bu degisiklige göre ayarlamanızı rica ediyorum zira bendeki üründe kesinlikle bir problem olduğu aşikar. Yine test ettim iphone 5s i 4 kere sarj edebildi.

Ürün 13000mah sailing 5

merhaba ürün kargoya verip yolayın kutu üzerindeki bar kodu ile birlikte gerekli incelemeler yapıldıktan sonra yeni ürün size kargo ile ulaştırılacaktır

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Ürün 13000mah sailing 5

merhaba ürün kargoya verip yolayın kutu üzerindeki bar kodu ile birlikte gerekli incelemeler yapıldıktan sonra yeni ürün size kargo ile ulaştırılacaktır

tekrar merhaba,

ürünü bugün kargoya teslim ediyorum, içine gerekli açıklamayı içeren notu ekledim. iletişim bilgilerimde mevcut.

sizden ricam yeni ürünü iş adresime teslim edileceği için pazartesi kargoya teslim etmenizdir. faturanın aslını size gönderiyorum, fotokopisi bende mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.