Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpress vs de 10.400 Mah olan cihazda olması gereken el feneri yok + Sarj esnasında yeşil led yok.

Cihazın Sarj oldugunu gösteren 4 Kademeli led Bütün Romoss Ürünlerinde Mevcut.
  • Tamamdır, el feneri yok, yeşil led de yok. 4 kademeli dolumdan bahsediyordum ben.

Türkiye'de aldığımdan bir hayır görmedim, bundan da çok bir beklentim yok. 1 sene beni yolda bırakmasın, ipad'imi en azından %50 doldursun, orijinal olması mühim değil.
  • Hocam yani ne fark var? Sailing 5 daha mı iyi? @White Aura

7000 MAH üstü olsun bana yeter. @Robinson Crusoe
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Sailing 5 Solo'dan daha iyi'dir.

Sailing 5 almayacaksanız Sense 4 alabilirsiniz.Sense 4 satıyorum bu arada :) Ciddiyim Solo yaygın bir model değil.Ya Sense 4 yada Sailing 5 alın.
    istcool'a mesaj atıp performansını sorun isterseniz. Ne de olsa aynı ürünü bir süredir kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin ürününüz Solo 5 mi? Ürün performansı nasıl? Kaç bin mahlık performans veriyor? @istcool
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

amazonda satılan üründe 1 usb 1A 2 usb 2.1A

Amazon linkhttp://www.amazon.ca/Romoss-PH50-201-10400mAh-emergency-smartphone/dp/B00BXYYW24

High Capacity - Long Lasting:
    - Capacity: 10400mAh
    - Type: Lithium ion (Li-Ion)
    - Input Charging Time ~12 hrs
    - Life Cycle > 500 Times
    - Input: DC5V 3A MAX Max
    - Output: USB1:DC5V 1A USB2:DC5V 2.1A

Benim aldığım satıcıhttp://www.aliexpress.com/item/Romoss-Sense-4-10400mah-external-battery-pack-power-bank-charger-for-iphone-ipod-ipad-mini-samsung/1607485719.html

Bu gönderilen ürünün kodu sense 4 PH50-201

Bu arada ürün biraz büyük ve ağır :( biraz daha küçük ve hafif bir şey almak daha mantıklı sanırım..
    Üründe 4 diş dolu geliyor, sadece 1 diş doldurması (bilgisayardan) 4,5 saat falan sürdü. ilk şarj olduğu içinde olabilir.

Samsun S4'dü 2.1A olandan denediğimde tam zaman tutamadım fakat 45 dakika içinde %28'den %100 çıkardı.

Şarj ederken telefonun wifi si açıktı.

37 liraya bence gayet iyi ve iş görür bir ürün, umarım uzun süre sorun çıkarmadan kullanırım :)

bende aynı yerden aldım son durumu nedir hala düzgün çalışıyormu

birde sweeden post ile yollamışlar
    http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php
    şu linkten takip edebilceğimi söylediler ama tracking number girince görmüyor
    internette de sweeden post takip edilemiyor falan diye bir kaç şey gördüm bilginiz var mı siz takip edebildiniz mi?

ve de son olarak kaç günde geldi teşekkürler

Arkadaşlar bu ürün sense 4 PH50-201 olarak geçiyor.

şu ana kadar olan izlenimlerimi söyleyeyim.

Biraz zaman geçince insan durumu daha iyi anlıyor.

ürün 10400 Mah olarak geliyor. Bu şu anlama geliyor 10400 Mah toplamında 10 saat aralıksız şarj edebilirim.

Ben okuduğum açıklamalardan bunu anlıyorum.

ürün ile 24 saat içinde 10400 mah'in hakkını vererek tam 4 defa s4 sarj ediyor.

ama 24 saat geçtikten sonra pili hiç kullanmasanız dahi pil kendiliğinden azalıyor.

yani bu şu anlama geliyor.

24 saat içerisinde 4 tam sarj edebilirsiniz.

ama 24 saat geçtikten sonra ürün ile ancak 2 tam sarj edebilirsiniz.

mesela pili full sarj edip bıraktınız. ve 1 hafta sonra direk sarj edeyim dediniz maalesef hüsranla karşılaşırsınız .

ama ürün iyi değil anlamına gelmez.

eğer aynı gün veya ertesi gün yolda giderken sarj devam etmeniz gerekiyor..IPAD-S4-Kablosuz kulaklık,IPOD hepsini aynı anda sarj eder.

iş yerinde pili doldur eve gel her ürünü sarj et :D

eğer size söylediklerim mantıklı geliyor ise o zaman alın eğer mantıklı gelmiyorsa 10400 almanın bir mantığı yok demektir...

• istcool kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 4 aydır Romoss ürünlerini kullanıyorum.Romoss Sense 4 var elimde En son 15 - 20 gün önce sarj ettim.Toplamda 3 kere kullandım.Hayla cihaz sarj'a hazır bekliyor.Güc kaybı yok daha doğrusu ben farkedemiyorum.Telefonum % göstermiyor fakat cihaz toplamda 4.5 - 5.5 kere sarj ediyor.Sizin üründe problem vardır.
  • Ben de bugün yaptım ilk şarjı. %40'tan biraz fazla dolum yaptı ipad'e, yani 5000 mah gibi bir şeye denk geliyor.

Ama Sailing 1'le ilk şarjımda telefona %30 dolum yapmıştı(600 mah eder, ürün 2600 mah), sonraki şarjlarda performansı arttı ve %70'te sabitlendi(1400 mah civarı, telefon 2070 mah). Bunun performansı da netleşince yine yazarım.

Başlığı açan satıcı arkadaş alınmasın bu arada, benim gibi tam performans alacağını düşünen arkadaşlar için bilgi mahiyetinde yazıyorum. Satın aldığınız ürün neyse %60 civarlarında bir performans bekleyin, alacağınız ürünü ona göre seçin.

Edit: Bu arada ürün 10400 mah hatta fazlası bile olabilir, hem bilgisayarın USB'sinden hem de direk prize takıp denedim, 12 saat sürüyor tam şarj olması Bir ara acaba yanıp sönen dolum ışığında arıza mı var diye düşündüm
    Yeni edit: 2. Şarj performansı da 5000 mah. Sonra telefonu deneyip ondaki performansı da paylaşacağım, ipad için %50 şarj istiyordum, %42 dolum yapıyor. Hayal kırıklığıyla birlikte işim görüldü diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Nisan 2014; 14:06:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Hocam ben yaklaşık 4 aydır Romoss ürünlerini kullanıyorum.Romoss Sense 4 var elimde En son 15 - 20 gün önce sarj ettim.Toplamda 3 kere kullandım.Hayla cihaz sarj'a hazır bekliyor.Güc kaybı yok daha doğrusu ben farkedemiyorum.Telefonum % göstermiyor fakat cihaz toplamda 4.5 - 5.5 kere sarj ediyor.Sizin üründe problem vardır.

sizdeki ürünün resimlerini falan atsanıza bi acaba bizimkiler sahte mi? el feneri var mı sizinkinde mesela ne kadara nerden aldınız bir de ?
  • Jan!ssaRy kullanıcısına yanıt
    Sense 4'de El Feneri yok.
    Sofun 1 'de El Feneri var.Ebay'da Icollpower'den aldım.Elimde acılmamış 2 kutu SOfun 1 var.Satıyorum aldıgım fiyata ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.
  • Ürünler orjinalmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben anlayamadım bu ürünün resmi distiribitörü kim? Şimdilerde Erpa da getiriyormuş bu ürünleri bilen varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Aliexpress Romoss Ofical ve Ebay'dan alındı.Ben kullanıyorum aynı ürünleri Türkiye'de satılan romoss ile hic bir farkı yok.

Aliexpress ve Ebay'daki Romos orjinaldir.

Piyasada 30 - 40 liraya sense 4 satanlar var sakın almayın.1 gün sarjı zor tutuyormuş.Forumdaki arkadaşlardan birisi alıp öyle demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

Romoss sailing serisi stoklarımıza girdi
     ROMOSS power bank harici batarya ROMOSS power bank harici batarya

romoss solo serisi ile sailing serisi arasındaki fark nedir şimdi ? ikisinde de samsung batarya var diye yazıyor sitenizde bunu doğrulayabilcek bi belge yazı bişey var mı solo 5 in içinde mesela aradaki fiyata göre fark nedir anlayamadım

ayrıca sizdeki ürünler kılıflımıdır
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 4 Mayıs 2014; 23:05:20 >

• hala cevap bekliyorum, ayrıca samsung pil üreticisi değil bildiğim kadarıyla samsung pili olayını biraz daha açar mısınız
  • sailing 5 i kadıköyde bulabilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Aliexpress Romoss Ofical ve Ebay'dan alındı.Ben kullanıyorum aynı ürünleri Türkiye'de satılan romoss ile hic bir farkı yok.

Aliexpress ve Ebay'daki Romos orjinaldir.

Piyasada 30 - 40 liraya sense 4 satanlar var sakın almayın.1 gün sarjı zor tutuyormuş.Forumdaki arkadaşlardan birisi alıp öyle demişti.

İyi günler
    link verebilirmisiniz satıcıyı bulamadım da.
    Birde kaç günde elinize ulastı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m5 -- 8 Haziran 2014; 16:08:21 >
  • sailing 5 modelinin güncel fiyatı nedir? kullanan arkadaşlar cihazın full şarjda bekleme süresini test edebilen var mı acaba. ben bir sefer sarj edip 1 hafta içinde belirli günlerde kullanabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.