Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: White Aura

Yüksek Fiattan almak istemeyen beklesin.Diğer Disbritör de stoklarına 1 hafta icerisinde girecek sanırım Sailing 5 ve fiatı suan icin sabit öyle görüşmüştük.

Evet, romoss türkiye perşembe gününden itibaren tekrar stoktan satışlara başlıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

BU arkadaş bildiğim kadarıyla disbritör.
    Romoss Türkiye yaklaşık 2-2.5 aydır 85 liradan satıyor.RomossTÜrkiye şikayet edilmiyorda sizi neden şikayet ediyorlar ? Siz Disbritör müsünüz yoksa Bayi mi ?

Nisan 25 disbritör kim olduğunu öğreneceğiz kimin sitesi kapanırsa disbritör o değil demektir

romossturkey.com.tr romoss tarafından güncelleniyor.Türk ticaret kanuna göre com.tr sadece yetki belgesi olan firmalar kulanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 10 Mart 2014; 17:56:49 >
  • bır bucuk ay once sıparıs verdım yenı geldı elıme bır hafta oldu ulasalı doların artmasına ragmen 42 lıraya mal oldu bılgınıze yurtdısından aldım
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    13000 modeli mi? aldığınız linki paylaşırsanız sevinirim. ayrıca içerisinden taşıma kılıfı çıktı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

13000 modeli mi? aldığınız linki paylaşırsanız sevinirim. ayrıca içerisinden taşıma kılıfı çıktı mı acaba?

10400 mha olan modelı urunu alıexpresten yetkılı satıcısı romoss tan aldım
  • ben bu
  • Sailing serisi power bank fiyatlarında indirim yaptık.

http://www.hepsisat.com/?urun-355-Romoss-Romoss-sailing3-power-bank-Mobil-sarj-cihazi-7800-mAh.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 12 Mart 2014; 17:59:42 >
  • celsa C kullanıcısına yanıt
    Romoss tr ile aynı fiyata çekmişsiniz sanırım

merhaba, iyi satışlar

motorola moto g kullanıyorum ve bilgisayardan şarj oluyor söylediğinize göre bu ürünle de sorunsuz şarj olması gerekiyor.

ama benim sorum cihazınızın şarj şekliyle ilgili. aldığımız romoss cihazı elektrik prizinden şarj etmek mümkün mü? telefonumun şarj aletiyle şarj edebilir miyşm yani?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Bugün aldık kendi yerinden discovery ile uyumlu. Ürün gayet şık biraz uzun sadece ama cep de şişkin durmuyor.

hocam kaç kere tam şarj ettiğini test edip yazar mısın buradan? bir de kaçlık aldın sen?

cevabı vermek ancak kısmet oldu.. 2 defa discovery tam sarj 1 s3 yarım bir l7 tam sarj ettim tek diş kaldı

şu an discovery sarj aleti ile prizden sarj ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

Merhaba hocam linki düzenleyebilir misiniz hatta veriyor. Bir de aletin kapasitesi nasıl? Hangi telefonu kaç defa şarj ediyor yazarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler :)

http://www.aliexpress.com/snapshot/6028260209.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

quote:

Orijinalden alıntı: zma

quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

Ertesi gün ürünü almak varken neden 1 aya yakın süre ürünün gelmesini bekliyor ki millet anlamıyorum.
    Öyle afaki bir farkta yok.
    Zaten dolar almış başını gitmiş.
    Fiyat uygun.

http://www.aliexpress.c...samsung/1607485719.html

tekrar ediyorum 35 tl ye 20 günde geldi orjinal 1.kalite 10 400 miliamper

ÜCRETSİZ KARGO

Linkte yazım eksikliği var.

quote:

Orijinalden alıntı: cipiares

quote:

Orijinalden alıntı: zma

quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

Ertesi gün ürünü almak varken neden 1 aya yakın süre ürünün gelmesini bekliyor ki millet anlamıyorum.
    Öyle afaki bir farkta yok.
    Zaten dolar almış başını gitmiş.
    Fiyat uygun.

http://www.aliexpress.c...samsung/1607485719.html

tekrar ediyorum 35 tl ye 20 günde geldi orjinal 1.kalite 10 400 miliamper

ÜCRETSİZ KARGO

Linkte yazım eksikliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Az önce Sailing 5 1300, siparişi geçtim, umarım memnun kalırım

Arkadaşlar üründen çok memnunum iyi ki almışım. Satıcı da çok ilgili ve dürüst birisi. Saygılarımı sunuyorum.
  • quote:

quote:

Az önce Sailing 5 1300, siparişi geçtim, umarım memnun kalırım

Arkadaşlar üründen çok memnunum iyi ki almışım. Satıcı da çok ilgili ve dürüst birisi. Saygılarımı sunuyorum.

Siz ne aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

merhaba, iyi satışlar

motorola moto g kullanıyorum ve bilgisayardan şarj oluyor söylediğinize göre bu ürünle de sorunsuz şarj olması gerekiyor.

ama benim sorum cihazınızın şarj şekliyle ilgili. aldığımız romoss cihazı elektrik prizinden şarj etmek mümkün mü? telefonumun şarj aletiyle şarj edebilir miyşm yani?

teşekkürler

evet sorunsuz edebilirsin

siz de ürünlere 2 yıl en sağlamından garanti veriyor musunuz?
    bir de sailing 5 almak istiyorum ama sanırım kutu muhteviyatında taşıma kılıfı yokmuş..
    yeni gelen seri vs mevcut mu?
    o taşıma kılıfı çok şık duruyor ve alırsam kutuda onun da olmasını isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

siz de ürünlere 2 yıl en sağlamından garanti veriyor musunuz?
    bir de sailing 5 almak istiyorum ama sanırım kutu muhteviyatında taşıma kılıfı yokmuş..
    yeni gelen seri vs mevcut mu?
    o taşıma kılıfı çok şık duruyor ve alırsam kutuda onun da olmasını isterim...

Merhaba

ürünlerimiz 2 yıl garantili bizdeki ürünlerde taşıma kılıfı yok
    sadece sense serisinden taşıma kılıfı olacak onunda gelmesi mayıs ayını bulur
    Bizde stok sorunu yoktur
    Eyv kılıfsız kullanacağız o zaman :)
    sitenizden 3861 nolu sipariş ile 2 adet romoss satın aldım umuyorum ürünler bugun kargolanırsa yarın elimde olur ve kullanabilirim.
    ilgilinz için şimdiden teşekkürler.
  • sailing ve sense serisinden hangisi daha iyi? ne farkları var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.