Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 13000 liğin fiyatına bakmadım.Ondan öyle söyledim.Şu an evde deneme şarjında akşam ipad de deneyeceğim.
  • golgeee kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde aliexp. Almıştım 40 liraya, gayet memnunum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10400 olanı aliexpressden 19 dolara aldım. 14-15 dolara bile var şu anda. Gümrüğe falan takılmaz tüketiciyi yanıltmayın. Hikaye okumayın.
  • Normal usbyi çeviren kablo derken? Dişi girişimi var yoksa normal pc den şarj kablosu mu
  • 13000 mah fiyatı aliexpressten daha düşük gibi.
  • Bu cihazlarda PC'de bulunan usb girişleri var.Pc ye takabildiğiniz her şeyi bunlarada takabilirsiniz.Önemli olan tek şey Bir ucu bu cihaaza diğer ucu kendi cihazınıza girebilmesidir.
  • Celsa , mesaj gönderdim cevap verebilirseniz sevinirim.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Aynı şekilde aliexp. Almıştım 40 liraya, gayet memnunum...

Aynen bende gayet memnunum, güle güle kullan arkadaşım. Bence alabiliyorsa arkadaşlar yurtdışından alsınlar buradaki rakamlar uçuk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

sipariş numarası 3852

kargo adresini şirket olarak belirttim o nedenle yarın gün içerisinde ulaştırılmasını sağlamanızı rica ediyorum.

kargo firması yurtiçi mi sürat kargo mu?
  • 1 adet sailing 3 sipariş geçtim az önce.
    hangi kargo ile çalışıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 6 Mart 2014; 9:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

1 adet sailing 3 sişpariş geçtim az önce.

Günaydın

sürat kargo ile çalışıyoruz sparişleriniz bu gün kargoya teslim edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 7 Mart 2014; 9:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

quote:

Günaydın

sürat kargo ile çaloşıyoruz

Teşekkür ederim, iyi satışlar...
  • quote:

quote:

Günaydın

siparişleriniz dediğiniz için benim siparişte teslim edilecektir galiba? doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

quote:

Günaydın

siparişleriniz dediğiniz için benim siparişte teslim edilecektir galiba? doğru mudur?

Bu gün saat 17.00 kadar gelen bütün sparişler saat 17.45 kargoya teslim edilir.
    bütün sparişler bu gün teslim edilecektir.

• ürün fiyarı normal gibi ama yurt dışı fiyatları da oldukça uygun yurt dışı alışverişine hakim arkadaşlar bence değerlendirsin yurtdışı işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewusst

10400 olanı aliexpressden 19 dolara aldım. 14-15 dolara bile var şu anda. Gümrüğe falan takılmaz tüketiciyi yanıltmayın. Hikaye okumayın.

14-15 dolarligin linkini alabilir miyim acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celsa elektronik ten bir adet 8000 mah lik aldim,söylendigi gibi hızlı bir şekilde kargolandı ertesi gün elimde oldu.Fakat şunu söylemek isterim 8000 lik olan ürünü eger cebimde taşırım diye düşünüyorsanız sakın almayın daha ufak modellere yönelin cünkü gerçekten çok büyük ve agır; cebe koyupta dolaşmak işkence olur,onun dışında celsa elektronikle ilgili hiç bir problem yaşamadım gayet düzgün bir alışveriş oldu,teşekkürler.
  • siparişi şimdi teslim aldım, 2 sorum olacak,

1. sıfır ürünlerde ilk poşet açılmadığını gösteren yuvarlak etiket sökülmüş, belli etiket izi duruyor üzerinde, 2. el ürün mü gönderildi, belli ki paket açılmış?
    2. bu ürününü kutu içeriğinde taşıma kılıfı bulunmuyor muydu, forumdan bir arkadaşın yaptığı incelemede kılıf çıktığını belirtmişti,

cevaplamanızı rica ediyorum.

kendisi ile biraz önce telefonda konuştum, cevaplarını sizlerle de paylaşmak isterim,

1. ürünü kendilerinin açtığını ve hem ürüne hemde dış koruyucu kaba barkod yapıştırdıklarını ve bu barkodun bizim garantimiz olduğunu belirttiler, diğer satış yapan veya aliexpress ten alınan ürünler ile karışmaması için
    2. kılıf sense modelinde bulunduğunu belirtti.
    3. bataryaların full şarjlı geldiğini, pilin uzun üzere şarjsız bırakılmaması gerektiğini belirtti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 7 Mart 2014; 16:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

siparişi şimdi teslim aldım, 2 sorum olacak,

1. sıfır ürünlerde ilk poşet açılmadığını gösteren yuvarlak etiket sökülmüş, belli etiket izi duruyor üzerinde, 2. el ürün mü gönderildi, belli ki paket açılmış?
    2. bu ürününü kutu içeriğinde taşıma kılıfı bulunmuyor muydu, forumdan bir arkadaşın yaptığı incelemede kılıf çıktığını belirtmişti,

cevaplamanızı rica ediyorum.

Merhaba

ürünler alibaba,aliexpres ve Türkiye de başka firmalar tarafından satıldığından ürünlere kendi bar kodumuzu yapıştırmak için biz açıyoruz
    kutuda ve power bankta birer etiket var.ilerde garanti sorunu olmaması için ürünlerin karışmaması için tüketiciyi mağdur etmemek için firmamızın bar kodu yapıştırmak için açmak zorunda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 8 Mart 2014; 16:22:38 >

• Donnie.Brasco kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar 3 adet sense aldım fakat taşıma kılıfı cıkmadı.Siz sailing aldıysanız zaten yurt dışında sailing satışı yok karışması zor ama barkod sistemi iyidir.

Kullanmadığınızda cihaz %30 ile %40 arasında bırakmanız sağlıklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.