Şimdi Ara

ROMOSS power bank harici batarya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
14
Favori
26.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    power kelimesini "pover" olarak yazmanız gözüme takıldı düzeltin isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zma kullanıcısına yanıt
    Test ettin mi? 10.400 mAh olduğuna dair test sonuçlarını yayınlarsan ben de alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

buradaki insanların bazılarını anlamak güç. adam konu açmış ürün satıyor. yurtdışı linkleri, pahalı mesajları doluyor ortalık. bakıyorum aman aman bi fark da yok. ne yapsın aynı fiyata mı versin.

1) ticari olduğu için Çevre Uyum Belgesi alması lazım. Aküder üyeliği, tareksi falan oraya masrafı var
    2) nakliyesi var, sigortası navlunu var
    3) gümrük vergisi + kdv'si var
    4) fatura kesecek gelir vergisi ödeyecek

illaki kendi kârınızı düşüneceksiniz ama şurda 3-5 kuruş kazanmaya çalışan insanların işini hevesini baltalamayın.

Not: ne demek istediğimi anlamayan, empati kuramayanlar lütfen cevap yazmasın bana

Kesinlikle katılıyorum. + yazdıklarına ek garantisi ve karşında bir muhatab olması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 5 Mart 2014; 9:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

buradaki insanların bazılarını anlamak güç. adam konu açmış ürün satıyor. yurtdışı linkleri, pahalı mesajları doluyor ortalık. bakıyorum aman aman bi fark da yok. ne yapsın aynı fiyata mı versin.

1) ticari olduğu için Çevre Uyum Belgesi alması lazım. Aküder üyeliği, tareksi falan oraya masrafı var
    2) nakliyesi var, sigortası navlunu var
    3) gümrük vergisi + kdv'si var
    4) fatura kesecek gelir vergisi ödeyecek

illaki kendi kârınızı düşüneceksiniz ama şurda 3-5 kuruş kazanmaya çalışan insanların işini hevesini baltalamayın.

Not: ne demek istediğimi anlamayan, empati kuramayanlar lütfen cevap yazmasın bana

Kesinlikle katılıyorum. + tazdıklarına ek garantisi ve karşında bir muhatab olması da cabası.

Günaydın

Bilgi ve destekleriniz için teşekkür ederim

http://www.hepsisat.com/catinfo.asp?mrk=32&cid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 6 Mart 2014; 9:45:16 >

• urun ıkı ay sonra elıme ulastı urun gercekten on numara bır urun benım sıparıs ettıgım urun 10400 mah olanlardan gercekten kutusu kutu ıcerıgı ve urun cok orjınal bır urun herkeze tavsıye edeblırım
  • Romoss bütün serilerdeki usb mini usb kablo resmi

http://www.hepsisat.com/catinfo.asp?mrk=32&cid=
     ROMOSS power bank harici batarya ROMOSS power bank harici batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 6 Mart 2014; 12:10:46 >

• Merhabalar,
    Sizi dünden beri 0 (312) 441 00 05 nolu telefondan arıyoruz fakat ulaşamıyoruz.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bugün aldık kendi yerinden discovery ile uyumlu. Ürün gayet şık biraz uzun sadece ama cep de şişkin durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Bugün aldık kendi yerinden discovery ile uyumlu. Ürün gayet şık biraz uzun sadece ama cep de şişkin durmuyor.

hocam kaç kere tam şarj ettiğini test edip yazar mısın buradan? bir de kaçlık aldın sen?
  • mivesa M kullanıcısına yanıt
    Hocam Sailing serisi en güncel ve samsung kullanan seridir.Firma ile iletişim kuramıyorsanız buradan mutlaka size yazacaktır.Tam olarak ne kadar ödem yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mivesa

hepsisat adlı siteden aldım üründen sailing 5 serisinden istedim ama gelen ürün solo serisinden dedim fark yoktur galiba dedim ama baya bir farklı çıktı solo 10 000 mah ama sailing serisi 13000 mah olarak geçiyor ve en büyük fark ise sailing serisinde samsung batarya kullanılmakta. büyük bir ihtimal yanlışlık olmuştur die düşündüm ama sitede yazan numaralara bakan olmadıgından geri dönüş yapılmadıgından kasıtlı yapıldıgını düşünmeye başladım artık . forumlardada incelediğim üzere hepsi sat deneyimim diye konular açılmış ve geneli şikayetçi bozuk ürünler almalar geri dönüş yapılmamalar vs. sizden aldığıma pişman oldum simdi saten tüketici haklarınada başvurdum artık ordan çözcem. celsa duyrulurrr.

Merhaba telefonlarımız 212 249 55 22 249 56 38
    dir

• 122 tl ödedim ama şöyle birşeyde var bu saatten sonra telefonuma çıkmayan kişiler burdan yazsada bnm için fark etmez ben gerekli yerlere müracaat ettim artık kendi bildigim sekilde halledecem
  • quote:

122 tl ödedim ama şöyle birşeyde var bu saatten sonra telefonuma çıkmayan kişiler burdan yazsada bnm için fark etmez ben gerekli yerlere müracaat ettim artık kendi bildigim sekilde halledecem

bizim siteden 13.000 mah sizin yazdığınız fiyata satış yoktur siz telefonunuz verin sizi ben arıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celsa

quote:

122 tl ödedim ama şöyle birşeyde var bu saatten sonra telefonuma çıkmayan kişiler burdan yazsada bnm için fark etmez ben gerekli yerlere müracaat ettim artık kendi bildigim sekilde halledecem

bizim siteden 13.000 mah sizin yazdığınız fiyata satış yoktur siz telefonunuz verin sizi ben arıyım

mivesa kulanıcı arkadaşım telefonları yazdım cihazı bizden ne zaman aldın biz şu an salin 5 serici batarya hiç satmadık
    yazdığınız fiyatlarda bizde mevcut değil iftira atıyorsun biz ürünümüze sahip çıkarız.bir yanlışlık varsa düzeltmeye iade almaya hazırız

ama biz öyle bir ürün size satmadık

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    8000 mah aldığım. bugün aldım ilerleyen günlerde deneyip yazarım sonucu

• quote:

hepsisat adlı siteden aldım üründen sailing 5 serisinden istedim ama gelen ürün solo serisinden dedim fark yoktur galiba dedim ama baya bir farklı çıktı solo 10 000 mah ama sailing serisi 13000 mah olarak geçiyor ve en büyük fark ise sailing serisinde samsung batarya kullanılmakta. büyük bir ihtimal yanlışlık olmuştur die düşündüm ama sitede yazan numaralara bakan olmadıgından geri dönüş yapılmadıgından kasıtlı yapıldıgını düşünmeye başladım artık . forumlardada incelediğim üzere hepsi sat deneyimim diye konular açılmış ve geneli şikayetçi bozuk ürünler almalar geri dönüş yapılmamalar vs. sizden aldığıma pişman oldum simdi saten tüketici haklarınada başvurdum artık ordan çözcem. celsa duyrulurrr.

Mivesa bilinçli bir karalama yapıyorsun bizden sen ürün almadın. alsan 83 tl bir ürüne 122 tl yazmasın
    sitede yaptığım incelemelerde son 1 aydır 13000 mah satışımız yok. telefonlarımıza saat sabah 9.00 ile akşam 18.30 arası cevap verilir.

telefonları yazdım ararsın hangi tarihte hangi saat ürünü aldığını yazarsın bizde yapılan hatayı kabul eder BURAY DİKKATLİ OKU
    YANLIŞLIK VARSA 2 ÜRÜN SANA HEDİYE ÖZUR YERİNE BEDEVA VERİRİZ.Bizim için tüketicinin memnuniyet birinci sıradadır
    bir yanlışlık varsa. Tüketici hakem heyetine çözeriz.

1989 Yılından beri ticaret yapıyorum hiç tüketici haklarına gitmedim sen ilk olacaksın hadi hayırlısı(bizden 13000 mah almadın arkadaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celsa -- 6 Mart 2014; 16:48:21 >

• quote:

Çok ilginç insanlarsınız yahu. Herkes ekmeğinin peşinde neden iftira atıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 5 Mart 2014; 16:47:58 >

• Sailing model 5200 romoss aldım.
    Satıcı arkadas oldukca ilgili ve alakalı.

Her turlu sorununuzda telefonla ulaşabiliyorsunuz.

4 defa aradım her defasında telefona cikan birileri oldu.

2005 yılından beri forumdayim. Arkadasın referansıyim. (Telefonla ulaşım ve dürüstlük konusunda)

Tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 5 Mart 2014; 19:26:18 >
  • yurtdışı fiyatları ile çok aman aman fark yok

hem garantili ,hem faturalı,üstelik kargoda ücretsiz daha ne olsun...

umarım ilerki zamanlarda fiyat aynı kalır almayı düşünüyorum..
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 85 lira kargo dahil sailing 5 13.000 Mah :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.