Şimdi Ara

** RON'S STAFF **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi sey meraq ediorum +2 rebirth ron staff iimidir ardream charecteri icin car lr glacier yoksa baska bi staff mı onerirsiniz _?

• +8 ELİXİR ALAYINA GIDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon4089 -- 19 Şubat 2008; 22:22:59 >
  • +8 elixir dies piasasına gore kac gb bi fikri olan warmı _?
  • wrath of erenion +7 veya +8 elixir derim bu arada ne kdr oldugunu bilmiyorum ben edanada oynuyorum
  • half papersen +7 erenionlardan biri (skilini göre) pet mageysen +8 elixir papersen +9wizard veya +7lycaon staf

ron's staff bana göre resmen çöp item ne ap var ne elemental damega var
  • Öncelikle Türkçe'ni düzelt.Ron staff hiçbir işe yaramayan nadir silahlardan biridir (çok ezik olanları saymıyorum).
  • baran nasıl işe yaramıyo +60lar için güzel bi staff çift nowa açcaklar için çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

baran nasıl işe yaramıyo +60lar için güzel bi staff çift nowa açcaklar için çok güzel

aynen 70+ mage in olur. 2 çeşit novan açık olur gayette güzel bi staff olur. ama dedikleri gibi ardream charda pek işe yaramaz. +7 elixir 2 yle çarpar anlıyacağın ..
  • +7 elixer bile ondan iyi vurur

al bi +7 weo ortalığı yık
  • quote:

Orjinalden alıntı: scream1907II

quote:

baran nasıl işe yaramıyo +60lar için güzel bi staff çift nowa açcaklar için çok güzel

aynen 70+ mage in olur. 2 çeşit novan açık olur gayette güzel bi staff olur. ama dedikleri gibi ardream charda pek işe yaramaz. +7 elixir 2 yle çarpar anlıyacağın ..

70+da ron la kıyaslanmayacak kadar güzel Staff of Player geliyor.
  • staff of playeri +7nası basacan çok zor + basması bide tek oldugundan hadi 2 3tane filan olsa rahat +7 yaparsın 1tanesini +7 yapnmak çok zor
    quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

quote:

• quote:

staff of playeri +7nası basacan çok zor + basması bide tek oldugundan hadi 2 3tane filan olsa rahat +7 yaparsın 1tanesini +7 yapnmak çok zor
    quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

quote:

2 nova açmak zaten çok iyi bir şey değil,80 olup pk yapmaya başlayacağınız zaman skill sıfırlatmanız gerekir ki onun için tonlarca para harcanır.Ayrıca staff of player +6 ron staff'dan daha iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.