Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
7
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • efsane,star,büyücü,idol ne dersen de vsvs her maçı izlerim Beşiktaşın artık
  • Gerçekse o 6 milyonu sayanlara yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Pürüzü figen halleder artık

Hayırlı olsun Önder. Beraber maça gideriz artık R10 geldiğine göre
  • bence faydali olamayacak
  • Saygı
  • e hadi gelsin artık yaw askerdeydim ucaga biniyordu aradan 7 yıl gecti hala ucaktan inecek ne kadar yıldız o kadar izleyesim gelir fernandes bende antipati yapmaya basladı
  • 12 tane R10 konusu acilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roncik olmasada gidiyorum ben elimden geldiğince

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Roncik olmasada gidiyorum ben elimden geldiğince

Kusura bakma kardeşim senin Beşiktaşlılığına laf etmiyorum yanlış anlama lütfen Beşiktaşlı olsam giderdim kardeşim. Ama bu adam için çok zor maç kaçırırım.
  • Olursa Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu olur.

• Haberi öğlen veren Figen Civan(Vatan Gaz.) aslında biten birşey yok ben haberi böyle girmeyin dememe rağmen bitti şeklinde girildi diyor.Radyospor'da konuştu az önce 8m euro fix para istemiş R10 bjk 6-6.5 veriyormuş şuan.Sponsor vs ile fark kapanırsa bitecek diye umuyorum dedi.
  • mart 80 dogumlu. 3 ay sonra 34 olacak. 35 yasindaki drogba 35 yasindaki carlos fark yarattiysa Ronaldinho anasini bile aglatir

• ispanyadan arkadaşım aradı ETO bitmiş
  • bu arada bazı arkadaşlar gelmiş geçmiş en iyi yabancı diyor da Hagi,Alex hele hele Roberto Carlos ve Drogbayı küçük transfer olarak görüyorlar galiba
    inşallah sizi yanıltmaz Ronaldinho...
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Hadi biz şampiyon oluyoruz ŞL'ye gidip kasamiza ekstra para koyup Drogba'ya yıllık 6 m eur veriyoruz. Beşiktaş daha yeni belini dogrulttu, bir oyuncuya nasıl bu parayı verecek.

Haber bence uudurmadır.

Sponsor ile Arçelik sponsor olucak büyük ihtimal veya beko yani Koç grubu karşılıyor büyük kısmını

Sen sponsorluk olayını çok yanlış anlamışsın. Kulüpte reklamlarını yaparlar ancak ücret olarak ronaldinho'nun parasını öderler yani bedavaya olmuyor o iş yine sizden çıkmış oluyor

bizden ne çıkıyor allah aşkına açıklasana

• Gelirse hayırlı olsun yıllık 6 milyon euro alıcakmıs, 2 yıllık 12 milyon yapar, cok degilmi sizce?
  • Gelirse keyifle izleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

12 tane R10 konusu acilmis

ve adaletli şekilde ilk açılan popüler şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Gelirse hayırlı olsun yıllık 6 milyon euro alıcakmıs, 2 yıllık 12 milyon yapar, cok degilmi sizce?

Sponsor veriyor yarısını yarısını da biz 3 milyon R10 için ideal bence üzüldüğüm nokta lig tv kazanıyor gene
  • Hadi lan o da transfer mi? onun eti kurudur onun..

Şaka bi yana ciddi para dönüyor ortada. Oynamaya geldiyse her maçta 90 kere orgazm eder adamı, yatarsa yükü ağır olacak. Yaşıyla ilgili hiçbir sıkıntı yok Brezilya'da hala dalga geçiyor rakiple. Tek soru işareti hevesi olacak. İnşallah yardırır...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.