Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
7
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: NeverLover

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Şu yalancı yoneticiler olmasa daha iyi olacak.
    Daha 10 gun gecmedi, artık Ronaldinho ile ilgilenmiyoruz diyen o bjkli yonteci, haketmiyorsun o konumu.

https://www.ntvspor.net/haber/futbol/100282/ronaldinhodan-vazgectik

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/12/23/besiktas-ronaldinhodan-vazgecti

BU DEDİKLERİM HER TAKIM İÇİN GECERLİ.

İşte transfer zekası olmayınca böyle bir yorum gelir tabii.

33 yasındayım, merak etme benim zekamı..
    neyine ne oldugunu senden yi biliyorum genç..

benim orada demek istediğim şey başka, senin aklının ermediği konular bunlar.

Yorumunuza saygı duyuyorum zekanızla ilgili birşey demedim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler moral bozmak istemem ama sizin 10 numara Olcay değil mi? Sezon sonuna kadar forma numarası değiştirilemiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Hadi biz şampiyon oluyoruz ŞL'ye gidip kasamiza ekstra para koyup Drogba'ya yıllık 6 m eur veriyoruz. Beşiktaş daha yeni belini dogrulttu, bir oyuncuya nasıl bu parayı verecek.

Haber bence uudurmadır.

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu)

• Sahte ve homoseksuel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Beyler moral bozmak istemem ama sizin 10 numara Olcay değil mi? Sezon sonuna kadar forma numarası değiştirilemiyor sanırım.

R10 gelsin de isterse 0 numara ile oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Beyler moral bozmak istemem ama sizin 10 numara Olcay değil mi? Sezon sonuna kadar forma numarası değiştirilemiyor sanırım.

R10 gelsin de isterse 0 numara ile oynasın

Şimdi fernandes düşünsün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Hadi biz şampiyon oluyoruz ŞL'ye gidip kasamiza ekstra para koyup Drogba'ya yıllık 6 m eur veriyoruz. Beşiktaş daha yeni belini dogrulttu, bir oyuncuya nasıl bu parayı verecek.

Haber bence uudurmadır.

Sponsor ile Arçelik sponsor olucak büyük ihtimal veya beko yani Koç grubu karşılıyor büyük kısmını

Sen sponsorluk olayını çok yanlış anlamışsın. Kulüpte reklamlarını yaparlar ancak ücret olarak ronaldinho'nun parasını öderler yani bedavaya olmuyor o iş yine sizden çıkmış oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Haber bence uudurmadır.

Sponsor ile Arçelik sponsor olucak büyük ihtimal veya beko yani Koç grubu karşılıyor büyük kısmını

Sen sponsorluk olayını çok yanlış anlamışsın. Kulüpte reklamlarını yaparlar ancak ücret olarak ronaldinho'nun parasını öderler yani bedavaya olmuyor o iş yine sizden çıkmış oluyor

• siyah beyaz forma da yakısır reise
  • Kesin bilgi ise yayalım hemen
  • figencvn
    Ronaldinho'nun abisi Asiss ile beraber ..Anlaşmanın bitmesi için tek püruz kaldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Kesin bilgi ise yayalım hemen

Bunu..bunu alin disari..

• İnşallah gelir, izlemesi büyük keyif olur.
  • roberto carlos artık kahvede çayını tek başına içmeyecek

• İnşallah haber doğrudur, basına güven olmuyor biliyorsunuz. Gelirse yer yerinden oynar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'liyim ama hayatımda hiç gitmediğim Beşiktaş maçına bu adam geldiğinde sık sık gideceğim, yarı Beşiktaşlı yarı Fenerli yapar bu adam. Beşiktaşlı kardeşlerime söylüyorum öyle bir transfer yaptınız ki bu adam tek ayaklı bile şov yapar açık ve net. Kariyerinin zirvelerindeyken herkesin saygı duyduğu (Bizim Brezilyalı Ronaldo dahi, Zidane) anlatmaya gerek yok zaten. Robinho gibi tırt oyunculardan olmayan müthiş zekası, çevikliği her şeyi ile. Bu adam başka o Ronaldinho Gaucho de Asis! Keşke Fener'e gelseydi keşke... Ah be başkan bu adam her yerde oynar...
  • Pürüzü figen halleder artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım sana geliyorum

• Gelsin Beşiktaş maçına bile giderim.
  • ronaldinho la bu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.