Şimdi Ara

Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
7
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

Gelirse hayırlı olsun yıllık 6 milyon euro alıcakmıs, 2 yıllık 12 milyon yapar, cok degilmi sizce?

Sponsor veriyor yarısını yarısını da biz 3 milyon R10 için ideal bence üzüldüğüm nokta lig tv kazanıyor gene

3 milyon euro, o zaman iyiymis tek kötü tarafı senin de dedigin gibi lig tv ye de yarıyor

• ronaldinho iyidir gelmesini de çok isterim ama türk futbol tarihinin en büyük transferi demek cahilliktir bunun hagisi var drogbası var carlosu var sneijder i var var da var ama gelsin bjk yi izlemek için nedenimiz olur
  • Yok kardeş yanlış anlamadım. Bilet ayarlarız sizede gözünüz roncik görsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi transfer nedir?,Galatasarayın kadrosuna baktınız mı hiç,Drogba ve sneijder var.
  • Ben ne dedim zidan gelse mok atarlar hagi var derler
  • Kuşkumuz dünyanın sayılı yeteneklerinden biri hatta zamanında en iyisi oydu ,

Şuanda geçmişteki kadar etkili olmasa bile bahsettiğimiz oyuncu Ronaldinho , oyun anlamında etkisi olmasa bile marka değeri olarak müthiş bir isim ....

Ancak kafamda sadece şu soru var , bu adamı Türkiye'de medya rahat bırakır mı ? aldığı ücret sürekli gündem olacak başarısız geçen her an bu adam ortaya atılacak...

Umarım Beşiktaş'a yarardan çok zarar getirmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Gelmiş geçmiş en iyi transfer nedir?,Galatasarayın kadrosuna baktınız mı hiç,Drogba ve sneijder var.

Beşiktaşlı oldugum için yazmıyorum zaten beşiktaşlı değilimde komik oluyonuz böyle yazmayın ronaldinhonun yanında geri kalanların hepsi tırt. Futbolun belkide en efsane adamı
  • Hayırlı olsun quaresma size geldiğinde sevinmiştim kaç kerede bjk maçlarına gittim izlemek için başka bir hayranlıkla izlediğim futbolcuda gelirse ne butlu hepimize hayırlı olsun dostlar
  •  Ronaldinho Beşiktaş'ta! (Ana Konu)
  • Ronaldinho zamanın en iyi şimdi ise en yetenekli oyuncusu.
  • Hay,Allah'ım daha transfer bitmemiş adamlar Drogba,Sneijder daha iyi transfer muhabbetine girmişler.

Vereceği katkıyı ileride göreceğiz ama Ronaldinho bu.Kimi insanların aklına futbol deyince gelen isimdir Ronaldinho.

Bir nesile futbolu sevdiren isimdir,büyük idoldür.Sen daha gelmiş diğer futbolcularla kariyer kıyaslıyorsun.

Yapmayın etmeyin,gözünüzü seveyim.Hani transfer bitmedi ama ya iyi dileklerini dile,tebrik et yada bişey deme.
    Beyanat beklemiyoruz sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Gelmiş geçmiş en iyi transfer nedir?,Galatasarayın kadrosuna baktınız mı hiç,Drogba ve sneijder var.

blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho umarım gelir Beşiktaş'a. Ligimizde böyle kaliteli futbolcular görmek çok iyi olur. Şuan hani Ronaldo mu Suarez mi falan diyoruz ya o adam döneminde rakipsizdi. Şuan o yaşta olsa yine rakipsiz olurdu.
  • Bir drogba değil bence
  • Drogba, Sneijder diyen var yahu, gerçekten şaka gibi. Roberto Carlos'u eklerim buraya o da bu kadar sansasyonel, kariyerli ve dünyanın sayılı beklerinden olduğu için.

Fakat Ronaldinho hepsinden farklı. Gol var, çalım var, fizik var, pas var, frikik ve duran top var. Herşey var bu adamda. Kaldı ki bu kadar büyük bir oyuncunun ismi beni bile heyecanlandırıyor.
  • Gerçekleşirse hayırlı olsun.En kötü reklam olacak bir hamle.Emeği geçenleri tebrik etmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KANDIRMAYIN BEŞİKTAŞLILARI!!1!!11!
  • Beyler sizin adınıza çok sevindim, Türkiye bu türden yıldızı izleyecek. Daha niceleri gelir inşaallah da bizde futbol keyfine varırız.

Yeniden hayırlı olsun Beşiktaş'a ve Beşiktaş taraftarlarına.
  • Gelmes yi güzel de şu anki durumu nedir ? Kaç yaşına girdi bu adam drogba gibi kondisyonu vs var mı ? Mesajımı yanlış anlamayın, takip edenlerden yorum almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.