In a shock report from Barcelona F.C. yesterday night Joan La Porta in a press conference said "We have been in contact with Fenerbahçe over the last few days over the possiblity of Ronaldinho moving to Turkey. A sum of €56 million (Euros), half to be paid after teh World Cup, and the other half in 2 installments over the next two seasons. It is unfortunate that Ronaldinho has to move, but he has been struggling to fit in with other players regretably."
valla arkadaşın dediği gibi ön protokol imzalanmış felan diyor..
bende gördüüğümde inanılmaz şaşırdım
euheuhe
ne dio bu ya yabancı basında başladı...56milyon euroya veririmi barcelona ve ötesinde ronaldinho gelir mi
Gencfb.com'da bir arkadaş bir de konu altına "haberi biz değil İspanya basını yapmış" demiş :) Bugün en çok güldüğüm cümle buydu sanırım. Aynı haber sitesinin Galatasaray haberlerini yapan gazeteci de Dominic Iorfa :) Oy oy oy ...
insanın gördüünde inanası gelioda en azından ilgilenio fln deselerdi ya nu bu 10 dakika güldüm anca yazıorum
bence gereksiz bir transfer onun yerine daha iyilerini alabilirz o paraya
alex varken ronaldinho ya ne gerek var yaww... etoo yu alın...
semih etodan daha iyi
quote:
Orjinalden alıntı: Findecáno
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
semih etodan daha iyi
quote:
etoo yla semih i takas yapın üstüne roni yi alın..
ahahahaha
haklısın semihi verip guily i de almak lazım tek eto ve roni ile olmaz iş
quote:
quote:
semih etodan daha iyi
quote:
evet Ronaldinho en sevdiği yemeğin kebap olduğunu yanına ayranın çok iyi gittiğini söyledi. AYRICA yeni sezonda bıyık bırakarak top oynayacak.
(BÖYLE DESELERDİ DAHA İNANDIRICI OLURDU.)
quote:
quote:
semih etodan daha iyi
quote:
gereksiz bir transfer olur bence yönetimin vazgeçmesi gerek
off off yarıldım ya gülmekten
quote:
Orjinalden alıntı: comennias
evet Ronaldinho en sevdiği yemeğin kebap olduğunu yanına ayranın çok iyi gittiğini söyledi. AYRICA yeni sezonda bıyık bırakarak top oynayacak.
(BÖYLE DESELERDİ DAHA İNANDIRICI OLURDU.)
Zaten sakız reklamında Türkçe replik söyletilmesinden anlamıştım ben durumu. Zaten Sergen bilmemnespor'a transfer oldu ya Ronaldinho da gelir TÜrkiye'ye Henry de
bence o site ronaldinho nun kız kardeşi için yazmıştır, bildiğim kadarıyla kız kardeşide futbolcuydu zaten fenerbahçe alsa alsa ronaldinho nun kız kardeşini alır.
heyy allahm yorumlara bak ya
quote:
Orjinalden alıntı: tunama
bence o site ronaldinho nun kız kardeşi için yazmıştır, bildiğim kadarıyla kız kardeşide futbolcuydu zaten fenerbahçe alsa alsa ronaldinho nun kız kardeşini alır.