Şimdi Ara

Ronaldosuz daha iyiyiz diyen Real Madrid 4 maçtır gol atamıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta gördüğünüz gibi olay bundan ibarettir.Ronaldo ise son 5 maçta 4 gol 4 asist yaparak 8 gole katkıda bulundu.

Sizce Real Madrid neden gol atamıyor ?

• ronaldo alerjisi olanlar kabul etmeyecek olsa da ronaldo gittigi icin boyle oldu. real madrid en son ne zaman son 4 macinda gol atamadi? real madrid ronaldo gelmeden once kac kere 100+ gol atmisti? geldikten sonra? ronaldo olsa da iyi gidis olmazdi bu duzende, ama gol atardik en azindan.

juventus da tarihinin en iyi baslangicini yaptı. ronaldo 8 macta 9 gole katki yaptı. ama sevmeyenlere gore sorun yok, gecen sene en iyi kadro realdeydi, bu sene juvede olmustur kesin. ronaldo nerdeyse her sene en iyi kadro orda oluyor niye acaba
  • çünkü hocaları muhteşem bir teknik direktör bunun örneğini portoda ğörmüştük
  • Real geçen sene şampiyon oldu da haberimiz mi yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: offside

Real geçen sene şampiyon oldu da haberimiz mi yok?
    Adamlar daha önce üst üste 2 defa bile alınamayan Avrupanın en büyük kupasını 3 kere kazandılar daha ne yapsınlar.
  • -Bale dışında son 5 sezonda 15 golün üstüne çıkabilen adam yok.(Benzema'yı adamdan saymıyorum.)

-Yedekler kötü.

-TD çöp.

• td çöp
    hakemler eskisi gibi kayırmıyor
    bunun dışında ronaldo yeri dolmadı (yerine adam dahi almadılar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

td çöp
    hakemler eskisi gibi kayırmıyor
    bunun dışında ronaldo yeri dolmadı (yerine adam dahi almadılar)
    Harbiden hocam siz Avrupa futboluylada baya ilgileniyorsunuz bu Başkan Perez niye Ronaldo yerine adam almadı egomu yaptı ne yaptı veya benim anladığım açıklamalardan gördüğüm kadarıyla Ronaldo bize değil biz Ronaldoya kattık gibi birşeymi kanıtlamaya çalıştılar.

Baksanıza Ronaldo bi gitti Realde üst üste 2 galibiyet alınca gelmiş hepsi yok Modric dünyanın en iyisi yok Ronaldosuz iyiyiz vs vs

Kısacası Perez ne hesapladıysa yanlış hesapladı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fazla alakası olduğunu düşünmüyorum, ronaldo varken zaten ligi 1 kere aldılar 2 de olabilir şuan tam emin değilim. Takım üstünde bi doymuşluk var takım resmen ramos un çiftliğine dönmüş durumda. Ronaldo dünya üzerindeki hiçbir takımda realde yaptığı istatistikleri yapamazdı, win win durumu yani. Ronaldoyu gönderip yerine adam almamak büyük fiyasko, benzema alan açmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Eskiden bu alanları ronaldo kullanır takır takır atardı artık bu alanları kullanacak topçuda yok. Ronaldoyu göndermek hataydı ama yerine birini almamak daha büyük hataydı.

• Her takımda işler kötü gittiğinde sahneye çıkıp maç kazandıracak bir lider lazım Ronaldo'da böyle bir oyuncu. Tüm sezon boyunca bir çok maç var ve her maçı iyi oynayamazsın ama büyük takımsan o maçı sana kazandıracak oyuncuların olması lazım.
  • ronaldo alerjisi olanlar kabul etmeyecek olsa da ronaldo gittigi icin boyle oldu. real madrid en son ne zaman son 4 macinda gol atamadi? real madrid ronaldo gelmeden once kac kere 100+ gol atmisti? geldikten sonra? ronaldo olsa da iyi gidis olmazdi bu duzende, ama gol atardik en azindan.

juventus da tarihinin en iyi baslangicini yaptı. ronaldo 8 macta 9 gole katki yaptı. ama sevmeyenlere gore sorun yok, gecen sene en iyi kadro realdeydi, bu sene juvede olmustur kesin. ronaldo nerdeyse her sene en iyi kadro orda oluyor niye acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Çok fazla alakası olduğunu düşünmüyorum, ronaldo varken zaten ligi 1 kere aldılar 2 de olabilir şuan tam emin değilim. Takım üstünde bi doymuşluk var takım resmen ramos un çiftliğine dönmüş durumda. Ronaldo dünya üzerindeki hiçbir takımda realde yaptığı istatistikleri yapamazdı, win win durumu yani. Ronaldoyu gönderip yerine adam almamak büyük fiyasko, benzema alan açmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Eskiden bu alanları ronaldo kullanır takır takır atardı artık bu alanları kullanacak topçuda yok. Ronaldoyu göndermek hataydı ama yerine birini almamak daha büyük hataydı.
    Hocam zaten burada olay Real Madrid'in yenilmesi değilki takım gol bile atamıyor sorun orada.Benzema gibi adam nasıl yıllardır bu takımın as forveti orasınıda anlamadım gitti.

• Zidane hocam gitti diye böyle oldu 3 sene 3 cl 1 lig

CL başarısı muazzam barça dan da ligi almak en büyük zorluktu onu da başardı

Onsuz çöküşün büyük olması normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Segefendi

Hocam zaten burada olay Real Madrid'in yenilmesi değilki takım gol bile atamıyor sorun orada.Benzema gibi adam nasıl yıllardır bu takımın as forveti orasınıda anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    Benzema yatsın kalksın ronaldoya dua etsin, ronaldo ile aynı dönemde gelmese bu takıma değil 7-8 sene kalmak 2 sezon tamamlayamazdı. Bu sezon büyük ihtimalle gönderilir çünkü hiçbir şey oynadığı yok. Ronaldo ile oynamak kolay asıl marifet ronaldosuz takıma bir şeyler verebilmek. Bu vazquez benzema falan ronaldo sayesinde topçu oldular, yakında hepsinin foyası çıkar ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Benzema yatsın kalksın ronaldoya dua etsin, ronaldo ile aynı dönemde gelmese bu takıma değil 7-8 sene kalmak 2 sezon tamamlayamazdı. Bu sezon büyük ihtimalle gönderilir çünkü hiçbir şey oynadığı yok. Ronaldo ile oynamak kolay asıl marifet ronaldosuz takıma bir şeyler verebilmek. Bu vazquez benzema falan ronaldo sayesinde topçu oldular, yakında hepsinin foyası çıkar ortaya.

Alıntıları Göster
    Hocam benim zaten nefret ettiğim bunlar nasıl oynuyor dediğim topçuların başında Vazquez 2. sırada ise Lingard gelir bu ikisine nedense hiç ısınamadım

• Takımda forvet yok ki düzgün parayı basıp harry kane yi ya da benzer iyi forvetlerden birini alsaydı bu duruma düşmezdi tabi hoca da bayağı sorunlu.

• Bence juve de Ronaldo suz daha iyi

• Kıvırmaya gerek yok takım 4 maçtır gol atamıyor. Ronaldo yoksa partide yok.

• Vazquez gibi saçma sapan adamlar oynuyor koskoca Real Madridde olacak iş değil. Forvette bomboş Benzema senelerdir niye forvet almadılar gerçekten ilginç. Zaten Real Madrid ve Barcelona eskiden dünyanın en iyilerini alır oynatırdı artık premire lig ve PSG alıyor. Real Madridin Eden Hazardı almaya gücü yetmedi mesela.
  • Ben bunu geçen de söyledim sadece Benzema değil Vazquez gereksizi de Ronaldo sayesinde futbolcu göründü diye takımda kim varsa Ronaldo sayesinde futbolcu göründü bekleri hücuma taşıyan Ronaldo'ydu sırf topu ayağına alması bile ceza sahasında tehditti ve ceza sahasına dikine yaptığı koşular bekler için alan oluşturuyordu. Şimdi hepsi leş gibi görünüyor.

Marcelo iyi ama o kadar etkisi yok Ronaldo yokken mesela Milli Takımda 0. Modric işte Perisic ve Subasic sayesinde Dünya Kupasında finale geldi onu da görüyoruz. Kroos güvenilir bir futbolcu olsa da saha da ruh gibi hayaleti dolanıyor. Bale çöpüne değinmeye gerek yok sağlam kalacak mı belli değil çalım atmayı bilmez zaten. Benzema'yı adamdan saymıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Ekim 2018; 22:59:9 >
  • real i alt yapı takımına çevirirsen olacağı bu ne kadar ekmek o kadar köfte..

Parayı kıyıp E.Hazard'ı bu yaz alacaktılar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.