Şimdi Ara

Ronark Base [Priest Yapılandırma]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ronark Land Base Str Priestir Char Yazıyorum Şuan.

Önce

Dual Old Platinum Earning
    1 x +0 Lupus pendant
    1 x Old Ske belt
    1 x +0 Foverin
    1 x +0 Diamond ring
    5 x +0 +8 fabric str set (kafalık hp)

Sonrası

1 x +0 İron Neck [Wp +1 Almayı Düşünüyorum.]
    2 X +1 Dual Lillime
    1 X +0 Foverin
    1 x +0 Foverin
    4 x +8 Chitin Set
    1 x +0 Glass Belt
    2 x +0 Dual Lillime

Server Ronark Bu Karakteri bu şekilde yapılandırmak istiyorum fiyatlarını bilmiyorum sonra yazdıgım listedeki yardımcı olursanız takı hakkında sevinirim uyumlumudur yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discordians -- 18 Kasım 2010; 7:35:23 >

• İn ve glass başlangıçta olsun onları almadan bp olarak baseye cıkma derim ha oto olcam diosan orası ayrı tabi
    Bu arada eline weapon ne alıcaksın yazmamışsın muhakkakki en kötü +7ds inventoryde bulundurman lazım.Dr falan yazmısın eğer Dual dr falan takıcaksan lupus pendant gibi 0hp itemler yazmısın buflu hp 3kyı görmez kancır olursun sonra

Minimum yapman gereken itemler
    +8ii +7hb
    +9 +8 fabric set
    wp +1 (ki bpde inin yerini hiçbişey tutmaz)
    Dual heros yapabilirsen buda +1
    glass
    küpeleri başlangıç için dual old w.e yapabilirsin sonrar lilimie ye geçersin
    Bende ronark base bp oynuyorum kendi görüşüme göre minimum bu hale getirmen lazım charı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 18 Kasım 2010; 9:40:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

İn ve glass başlangıçta olsun onları almadan bp olarak baseye cıkma derim ha oto olcam diosan orası ayrı tabi
    Bu arada eline weapon ne alıcaksın yazmamışsın muhakkakki en kötü +7ds inventoryde bulundurman lazım.Dr falan yazmısın eğer Dual dr falan takıcaksan lupus pendant gibi 0hp itemler yazmısın buflu hp 3kyı görmez kancır olursun sonra

+8ii +7hb
    +9 +8 fabric set
    glass
    Bende ronark base bp oynuyorum kendi görüşüme göre minimum bu hale getirmen lazım charı

Sizinkini Alıcam galiba

• Hazır 80 priest var ben statları +8 chitin set giyebilcek kadar vermiştim. Gayette uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Hazır 80 priest var ben statları +8 chitin set giyebilcek kadar vermiştim. Gayette uygun.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discordians

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

İn ve glass başlangıçta olsun onları almadan bp olarak baseye cıkma derim ha oto olcam diosan orası ayrı tabi

+8ii +7hb
    +9 +8 fabric set
    glass

Sizinkini Alıcam galiba

+7 hb cz char olmadıkça bence çok da gerekli degil çunku cz'deki kadar int vermiyor.ap si de düşük
    +8 ii'ye gelınce onun yerıne +8 ms alınırsa hem flame damage açısından hem hız açısından ms daha avantajlıdır.
    69 bp charımda +8 ii ve +8 ms yi birer hafta kadar kullandım combonuz iyiyse ms çok daha faydalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

+7 hb cz char olmadıkça bence çok da gerekli degil çunku cz'deki kadar int vermiyor.ap si de düşük
    +8 ii'ye gelınce onun yerıne +8 ms alınırsa hem flame damage açısından hem hız açısından ms daha avantajlıdır.
    69 bp charımda +8 ii ve +8 ms yi birer hafta kadar kullandım combonuz iyiyse ms çok daha faydalı bence

+8exc ms +8ii en son suanda +7hb war ms serilik acısından belki seri ama bendemi sorun war msde mi nedense çok failed veriyordum bu arada 69bpyi 2skill avantaj saglıyor hb yani 400 civarı mana getirisi war buda pek yabana atılcak gibi deil alana kadar bende soguktum hbye ama gerek damage olsun gerek fail gerek verdigi mana beni tatmin etti zaten 69 bp elinde +7iide olsa 3 aşşa 5 yukarı aynı damageleri vuruyor bizzat +7 +8 ii denedim maliceliyken +7iinin daha çok vurdugu bile oluyordu çok dengesiz damageler o yüzden bpnin elindeki waepondan bonus alabilmesi daha ön planda artık benim için.
    Ki zaten bu arkadasın waepondan önce çok çok fazla anti def ihtiyacı war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 18 Kasım 2010; 19:40:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkam senin bp nin tanitimi ne zaman :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.