Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Forumdan ve oyundan clana katilmak isteyenler var ama clan list tam olmadigi icin yer olup olmadigni bilemiyorum. Herkesi bu sayfaya yonlendiriyorum ama su clan listi daha guncel tutarsaniz inanin cok daha guzel olacaktir.

İlk mesajın güncellenmesi lazım.
  • güzel bir ortamınız var gibi. bozulmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

güzel bir ortamınız var gibi. bozulmaz inşallah

Teşekkür ederiz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Beni kimse dsvet etmiyo toplantilara

Bir Önceki Sayfalarda Büyük Puntolarla Yazdık :D.Keşke gelseydin koministsiz toplantı mı olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

Beni kimse dsvet etmiyo toplantilara

Bir Önceki Sayfalarda Büyük Puntolarla Yazdık :D.Keşke gelseydin koministsiz toplantı mı olur :D

Gominist nedir la ? Sosyalistim ben
    Bir dahakine gelmeye calısacağım. :))
  • @arseniCem

Teşekkür ederiz bazı bozulmalar kopmalar olsada Çekirdek sağlam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslanharun -- 18 Temmuz 2011; 17:52:47 >
  • Beyler toplantıyı kaçırdım bikaçgündür memleketteyim yarın online ım inş
  • şu anda karus charım var 50 lvl. size yetişmeye çalışacağım fakat zor gibi görünüyor. yarın gb alacağım inşallah

clana alım şartları nelerdir bunları sormak istemiştim 10k np mi istiyorsunuz falan filan

birkaç gün öncede burada yazmışdım human char var çıkmayın karşıma diye bunun içinde özür dilerim
  • Beyler +7 Pri chitin DD nin piyasası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glinz

şu anda karus charım var 50 lvl. size yetişmeye çalışacağım fakat zor gibi görünüyor. yarın gb alacağım inşallah

clana alım şartları nelerdir bunları sormak istemiştim 10k np mi istiyorsunuz falan filan

birkaç gün öncede burada yazmışdım human char var çıkmayın karşıma diye bunun içinde özür dilerim

Human charına noldu 5+3 combo mu tutmadı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

şu anda karus charım var 50 lvl. size yetişmeye çalışacağım fakat zor gibi görünüyor. yarın gb alacağım inşallah

Oyle Gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

quote:

quote:

Oyle Gorunuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle Gorunuyor.

hiçbiryerde party yok

eslant'a gidiyorum item yok diyorlar emc'de pek kasmıyor.

sizin clana girmeye çalışacağım eğer sizin kurul kabul ederse

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle Gorunuyor.

hiçbiryerde party yok

eslant'a gidiyorum item yok diyorlar emc'de pek kasmıyor.

sizin clana girmeye çalışacağım eğer sizin kurul kabul ederse

Bana kalırsa adam olan herkes gelmeli fazla kasmaya gerek yok , kurul , oy vsvs

• Clan listi güncellemek istiyorum fakat kimse yardımcı olmuyor. Clana bir girip günlerce online olmayanlar var. Forumla oyunla ilişkisini kesip bir kaç günde bir girip dolanıp uzun bir süre oyuna gelmeyenler var. E herkes böyle yaparken ben nasıl güncel bir clan listesi oluşturabilirim ki... Clandaki herkesin forum nickini de bilmiyorum onu da bir öğrenmek lazım. O yüzden herkes foruma yazmalı 1. mesajdaki formatta.

Bu arada ben level 69 oldum. Gold Pre gerçekten etkiliymiş
    Haydi gençlik çok geri kaldınız yetişin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

Clan listi güncellemek istiyorum fakat kimse yardımcı olmuyor. Clana bir girip günlerce online olmayanlar var. Forumla oyunla ilişkisini kesip bir kaç günde bir girip dolanıp uzun bir süre oyuna gelmeyenler var. E herkes böyle yaparken ben nasıl güncel bir clan listesi oluşturabilirim ki... Clandaki herkesin forum nickini de bilmiyorum onu da bir öğrenmek lazım. O yüzden herkes foruma yazmalı 1. mesajdaki formatta.

Bu arada ben level 69 oldum. Gold Pre gerçekten etkiliymiş
    Haydi gençlik çok geri kaldınız yetişin bana

99.99 yaptın mı?

• Tamam canim birkac gun girmedik diye hemen cikismayin. geziyorum tozuyorum hayatin akisina kendimi kaptirmis durumdayim. Tabi bu arada hizla item tamamlamakla ugrasiyorum o yuzden beni oyunda gormesenizde aslinda moradonda cirit attigimi bilin yeter :D
  • Senin magenin tamamlanmış halinden korkuyorum
  • Gürsel abi pazarda , Mehmet pazarda , ben pazardayım. :D
  • Sizin bu serverdada item bulmak ne kadar zormus ya. Istedigim itemlarin neredeyse tamami var biliyorum ama nedense kimse bende var demiyor. Bugun EP ararken FR buldum alsammi almasammi bilemedim. EP yok serverda cildirmak uzereyim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.