Bu durumu ben aşacağım size öncülük edecem. Anvili yenip o +8 Shard'ı basacağım
Önce +7 yapmayı unutma :D
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Anvilzedeler Dernegine bir uye daha :D
/>
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
quote:
Anvilzedeler Dernegine bir uye daha :D
/>
Bu pek şişe kapağını içerir mesajını alıntı yaparak kayıt altında tutuyorum. Bastığım gün size geri döneceğim
5-6 saat oyunda kaldıktan sonra tpt yiyen varmı aranızda? Benim bildigim oyuna girer girmez olur tpt. Herneyse yarın tekrar aranızdayım.
@irFaNLiNe Istemeyenin cani ciksin. Ama cok hosuma gitti idae nin yazdigi mesaj buna kayitsiz kalamazdim :D
quote:
@irFaNLiNe Istemeyenin cani ciksin. Ama cok hosuma gitti idae nin yazdigi mesaj buna kayitsiz kalamazdim :D
idae FAIL !
Beyler 100 puanlık soru geliyor, hazır olun.
Şimdi bir miktar nakit var elimde. Hedefim FR dual olarak, EP ve LKP alabildiğim en yüksek upgradede. Ama bunların hepsi uzun zaman alır çünkü GB almıyorum. Şimdilik EP, FR ve Ske belt'i old olarak almalı mıyım? Çünkü alıp kullanırsam ileride bunları satamamak benim için çok büyük bir dezavantaj.
Can alıcı nokta ise şu, malum kışa doğru okullar açılınca clandaki atkivitede gerileme olacak. Kalanlarda kendini pazara verecek benim gibi. Az önce söylediğim gibi old item'ların satılamaması benim için dezavantaj. Elimde ki nakit azalacak. Almadığım vakit büyük itemlar ile ticaret yapmaya daha çabuk yaklaşacağım. Ama bu sefer item olarak sizden geri kalacağım için sizlere faydam daha az olacak.
Özet: NAPAYIM LAN?! ÇIKAR YOL GÖSTERİN BANA
hayırlısı olsun. ama knight online bitti türkler için. bence başka oyunlara sıçrama zamanınız geldi. ben Gods War Online oynuyorum artıks.
beyler :( 30 Level charımla 3 monstere girdim iki tane old ske bi wp düşürdüm. Az ticaretle +8 md aldım no reb ve yakmalık item vsvs. Az önce R2'de yalan oldu +9 denerken. Bi soğuk su verin içim yandı
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
beyler :( 30 Level charımla 3 monstere girdim iki tane old ske bi wp düşürdüm. Az ticaretle +8 md aldım no reb ve yakmalık item vsvs. Az önce R2'de yalan oldu +9 denerken. Bi soğuk su verin içim yandı
bu akşam 25 gb yiyecem edanada. 9 deneyecem. benimde için büyük ihtimal yanıcak ama olsun
quote:
Yeni başlıyorsun , daha 30 levelsin gram itemin yok +9 a item mi deniyorsun.
50m param vardı gittim 1 tane bot krowaz denedim çıktı. kalan paraylada gittim +7ye bastım
zuahaha içim içime sığmıyor 7krowaz bot 13 gb fln
quote:
Orijinalden alıntı: Frankz
50m param vardı gittim 1 tane bot krowaz denedim çıktı. kalan paraylada gittim +7ye bastım
Eğer bizim serverdaysan ( ronark ) +7 krowaz itemin en pahalı olanı pauldron olur ki warrior ve asasınkiler pahalı oluyor o bile 950m. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson
quote:
Orijinalden alıntı: Frankz
Eğer bizim serverdaysan ( ronark ) +7 krowaz itemin en pahalı olanı pauldron olur ki warrior ve asasınkiler pahalı oluyor o bile 950m. :)
edana hocam server sevinçten yazdım biryerlere işte
quote:
Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor
Beyler 100 puanlık soru geliyor, hazır olun.
Şimdi bir miktar nakit var elimde. Hedefim FR dual olarak, EP ve LKP alabildiğim en yüksek upgradede. Ama bunların hepsi uzun zaman alır çünkü GB almıyorum. Şimdilik EP, FR ve Ske belt'i old olarak almalı mıyım? Çünkü alıp kullanırsam ileride bunları satamamak benim için çok büyük bir dezavantaj.
Can alıcı nokta ise şu, malum kışa doğru okullar açılınca clandaki atkivitede gerileme olacak. Kalanlarda kendini pazara verecek benim gibi. Az önce söylediğim gibi old item'ların satılamaması benim için dezavantaj. Elimde ki nakit azalacak. Almadığım vakit büyük itemlar ile ticaret yapmaya daha çabuk yaklaşacağım. Ama bu sefer item olarak sizden geri kalacağım için sizlere faydam daha az olacak.
Özet: NAPAYIM LAN?! ÇIKAR YOL GÖSTERİN BANA
FR Bronze Belt Goddess neck al.
quote:
Oha o şans ne öyle premium mu aldın?
quote:
Bu arkadasida Anvilzedeler Dernegine kaydedin !...
@Dr.James ne olacak olm hor görme 30 leveliz diye @iade Pre falan yok balıma @Gurcellonline Sağolun hocam
quote:
@Dr.James ne olacak olm hor görme 30 leveliz diye @iade Pre falan yok balıma @Gurcellonline Sağolun hocam
Balını yiyim ne balı o
Sohbet muhabbet amacıyla ben de aranıza katıldım. İtemim yok diye dışlamayın beni yani.