Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 69 çıkmıyor clandan. :) Ben , irfan , ismet sadece.Diğerleri de kassa güzel olacak . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Daha 69 çıkmıyor clandan. :) Ben , irfan , ismet sadece.Diğerleri de kassa güzel olacak . :)

Görende o charı bizle kastın sanacak panpa
  • 1.si istesem 3. 4. 69 u kasıyordum.
    2. si herkes +50 iken ben başladım clanın %80 inden fazlasını geçtim sonra bıraktım.
    3. sü daha 30 levelsin bana söylüyorsun bunu.
    4. sü panpa kelimesinden hiç haz etmem.
  • @D.B CoopeR Irfan sizle kasti

@Dr. James Wilson 5. Tartisma yok
  • 6. İstesem 2.69 ben olurdum ama kasmadım.
    7.Gereksiz yere tartışmayın.
  • quote:

1.si istesem 3. 4. 69 u kasıyordum.
    2. si herkes +50 iken ben başladım clanın %80 inden fazlasını geçtim sonra bıraktım.

1.si kassaydın o zaman herkes senin kadar boş değil , her dakika oyunda olsun
    2.si bizi bağlamaz bizimle başlasaydın ne yapalım yani?
    3.sü Charı verdiğimi sende biliyorsun , utanmadan bunu söylüyorsun.
    4.sü bu forumda takılıyorsan bu lafı fazla duyacaksın , şayet duymak istemiyorsan girmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 26 Temmuz 2011; 18:54:07 >
  • +7ib 5tl
    +7cb 10tl veririm (telefon kontör ü olarak )
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

4.sü bu forumda takılıyorsan bu lafı fazla duyacaksın , şayet duymak istemiyorsan girmezsin

Ben her zaman boş değilim dışarıda olurum bu 1 , 2. si sizle başlamamla ilgili bi sorun yok arkadan gelip sizi geçtim bu sizin sorununuz , 3. sü ben mi ver dedim charını niye utanıyım , 4. forumda bu aralar değişme olduğunu biliyorum bazı konular hakkında :) düzeni bozanlar girmesin.
    Tartışmayı da ben başlatmıyorum konuyu dikkatli okursanız kimin saptırmaya çalıştığı belli olur.Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Ben her zaman boş değilim dışarıda olurum bu 1 , 2. si sizle başlamamla ilgili bi sorun yok arkadan gelip sizi geçtim bu sizin sorununuz , 3. sü ben mi ver dedim charını niye utanıyım , 4. forumda bu aralar değişme olduğunu biliyorum bazı konular hakkında :) düzeni bozanlar girmesin.
    Tartışmayı da ben başlatmıyorum konuyu dikkatli okursanız kimin saptırmaya çalıştığı belli olur.Teşekkürler.

1.si bizde dışarıdayız demekki vaktimiz yok evde ASOSYAL gibi char kasmaya
    2.si geçmiş olabilirsin potansiyel bir ASOSYALLİK var sanırım , ben oyunu tiiye almıyorum açıkçası kasmaktanda hiç haz etmem maksat muhabbet zaten benim için 10 level olmuşum 5 level olmuşum çokta s..
    3.sü bildiğin halde bilmemezlikten gelip ezmeye calısmana utan
    4.sü Hahaha ben dalga amaçlı söyledim ama öyle bir gocunmuşsunki saldıracak yer aramışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 26 Temmuz 2011; 19:41:52 >

• Ikiniz de susun ulen
  • Asosyallik gibi problemim yok sürekli dışarıdayım geziyorum eğleniyorum.Vaktin yoksa oynamazsın olur biter.Biliyorum hiç de umrumda değil vermeseydin.Gocunacak birşey yok çoluk çocuğun uydurduğu kelimeyi de kullanmam.
  • Her dışarı çıkan sosyal bir birey olsaydı ohoooo , Vaktim yok evet oynamıyorum zaten uzun süreli farkındaysan. Verip vermeyeceğimi sana soracak değilim. Çoluk çocuk diyorsunda 15 yaşından büyük oldugunu düşünmüyorum.

O yüzdende daha cevap vermeyeceğim.
  • İrfan , İsmail , Harun gibi arkadaşlar tanıyor beni kaç yaşımda olduğumu da bilirler.Bana sor felan demiyorum umrumda değil kimsenin charı.
  • O zaman kimsenin charı hakkında yorum yapma
  • yeni başladım ronark ta elinde sağlam bir bow olan verebilirmi yada kontör karşılı satabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

yeni başladım ronark ta elinde sağlam bir bow olan verebilirmi yada kontör karşılı satabilirmi ?

Archer yok benden başka bendede bow yok
  • quote:

Tamam panpa, sakin ol şampuan
  • quote:

yeni başladım ronark ta elinde sağlam bir bow olan verebilirmi yada kontör karşılı satabilirmi ?

2 gün önce söyleseydin, yakmamış olsaydım +7 Iron Bow'umu verebilirdim. Ama artık çok geç
  • quote:

quote:

Senden başka ? :D 69'a kadar bende archerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

quote:

Senden başka ? :D 69'a kadar bende archerim.

Harun sen mage değilmiydin yua ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.