Anvile bulaşmayın.... cok kötü bi akşam geçirdim ne basmaya kalktıysam yandı en sonunda elixeri +5reb den +6 rebe attm, tek tesellim bu oldu .. hiç yoktan 4gb zararım var
Benide pesindensurukledi bu adam. Sakin bunun gazina gelip anvil e bulasmayim :D
Sell +7rebirt Elixir
Dayanamadin bastin dimi :D Gaza getirme bak, basarim HB mi kalirim staffsiz senden bilirim ona gore:D
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Dayanamadin bastin dimi :D Gaza getirme bak, basarim HB mi kalirim staffsiz senden bilirim ona gore:D
bastm abi :D bunun gideri var +11reb olmak istiyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
Kontorle gb alabılınıyodu eskıden oyle bı arastır
Çok sakat bu aralar o şekilde gb almak.
En son girdigimde adamın bırı moradonta kontor karsılıgı pazardakı ıtemler satılır dıye flood yapıyordu.
İsmet PM atmışsın cevapladım ama forumda bug var mesaj görünmüyo sanırım sen bir gelen kutuna bak
Hapis Kaldim ya Nasıl cıkıcam
quote:
Eyvallah gursel hocam baslıyorum bu ıse
Undead Volkan duymasın
quote:
Orijinalden alıntı: irFaNLiNe
quote:
Eyvallah gursel hocam baslıyorum bu ıse
Undead Volkan duymasın
Görende server'da tek rakip benim sanacak
Gördüm de birşey yazmadım zaten serverda kimde biraz para olsa kutu işine giriyor :D
Hiç birşeyi tadında bırakmayı ögrenemedik... Elixir Staf +9rebirt +10rebirt e sallarken ellerimin arasından ucup gitti
quote:
Orijinalden alıntı: NightMare0fDewiL
Hiç birşeyi tadında bırakmayı ögrenemedik... Elixir Staf +9rebirt +10rebirt e sallarken ellerimin arasından ucup gitti
Azcik makul bir fiyat soyleseydin alacaktim o staffi
@D.B CoopeR harbiden gorunmuyor. Citizen alert
İsmet ne görünmüyor anlamadım
quote:
İsmet ne görünmüyor anlamadım
pm
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
quote:
Orijinalden alıntı: Yaheyya
dalgınlığın bu kadarı.. +8shardı 265m den koymuşum pazara mountaineagle diye biri çekmiş ne kadar dil döktüysem dinlemedi. şevk falan kalmadı heves sıfırlandı. çok kötüyüm :(
zamanında +8 mdyi 10 m ye koymuştum bir şey olmaz oyundur
+8 wood stafı 500k ya koymuştum çok pis koydu oyunu bıraktım 1 hafta ( ilk +8 yanan itemim oydu XD )
Base Bazen oluyor COK kalabalık olmadığı Zaman koxperlar CIRS atıyor.69 Olup dizeceğimiz Zamana Kadar in 80 itemleri kolayca dizeriz.Çünkü olup Daha once de 80 de yapmak belirttiğim Gibi Daha kolay voice COK olur.Ayrıca cz de charl damage otomatikman COK vuracağı için Daha kasmak np kolay olur savaşlar felan derken Tera OnlineTera ItemsRS GoldBuy RS Gold
quote:
Orijinalden alıntı: seniyajw
Base Bazen oluyor COK kalabalık olmadığı Zaman koxperlar CIRS atıyor.69 Olup dizeceğimiz Zamana Kadar in 80 itemleri kolayca dizeriz.Çünkü olup Daha once de 80 de yapmak belirttiğim Gibi Daha kolay voice COK olur.Ayrıca cz de charl damage otomatikman COK vuracağı için Daha kasmak np kolay olur savaşlar felan derken Tera OnlineTera ItemsRS GoldBuy RS Gold
Mesajini google translate yazdim ama oda cozemedi. Ne demek istedin ?
quote:
quote:
Mesajini google translate yazdim ama oda cozemedi. Ne demek istedin ?
ölü taklidi yap gider
diyorki 80 char dizmek 69 dizmekten daha kolaymış. ve cz charlar base chardan daha fazla vuruyormuş(bi zahmet). koxperlar base boşken cirit atıyormuş.
(çeviri tamamlandı)
Allah senden razi olsun. Inan varya yorumu yazdigimdan bu yana arkadasin yazdiklarini cozmeye calisiyordum :D
quote:
Allah senden razi olsun. Inan varya yorumu yazdigimdan bu yana arkadasin yazdiklarini cozmeye calisiyordum :D
Aynen.
quote:
sen demek istedi ne o dediğini ben anlamadi?
burada bir sorun var, Fir3Fly bizim clanda şu an başkan ve oto muhtemel.