Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Eski gunlerin anisina bir girip bakayim dedim. Azicik pazar dolastim. Sonra gozum Anvil e takildi. Sonra bakin ne oldu :(

RONARK | DonanimHaber Clanı

Çok kötü örnek oluyorsunuz millete :DHayırlı olsun devamını bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eski gunlerin anisina bir girip bakayim dedim. Azicik pazar dolastim. Sonra gozum Anvil e takildi. Sonra bakin ne oldu :(

Haha hayırlı olsun hocam
  • quote:

Gürsel hocam hiç ama hiç değişmemişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Ben clanda olduğum sürece kimseyi kırmamaya çalıştım. Herkesle yakın dostluklar kurmak istedim.
    Sağolsun benim kendilerini sevdiğim kadar beni seven arkadaşlarım oldu. Halen görüştüğüm arkadaşlarım.
    Oyun süresi boyunca gruplaşma oldu diyen varsa, oyuna pek girmeyenlerdir.
    Şöyle düşünün. Bir süre bir ortamda bulunmuyorsunuz, e doğal olarak olan bitenden haberiniz olmaz.
    Bir clan dağılıp yeni ismiyle yeniden kuruluyorsa, bu çoğunluğun kabul etmesi ile gerçekleşir.
    Biz oyundan uzak kalanlara ulaşıp onların da onayını nasıl isteyebilelim ki?

oyuna pek girmeyenlerden değildim. 2-3 kişi gündüz pazara bırakıp akşam mesailerimiz bittikten sonra exp kasiyorduk.

@ultraslanharun
    eva'yı söyledim zaten.

@Göktürk.
    herkesle beraber başladım, herkes gibi mesai bitiminde char aktifti. aktif olmadığı zamanlarda (mesai saatleri) char pazardaydı.

hala üstüne basarak söylüyorum gruplaşma hat safhadaydı. herkes çatır çutur exp kasarken selam veriyorum, nedense hep aynı 3-4 kişi görüyor! o dereceydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Kaç gün moradondan çıkamadık ve gruplaşma diyorsun hocam. Ayıptır.

moradondan çıkmayan kişi sayısı 3-4 falandı. peki geri kalanı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 23 Mayıs 2012; 9:52:25 >
  • Ronarkda devam edecek olursa Staff imi denemek istiyorum :)
  • quote:

Ronarkda devam edecek olursa Staff imi denemek istiyorum :)

Devam edicez de sınavlar nedeniyle Haziran'ın 15 gibi başlayabiliriz.Yavaş yavaş eskilerde toplanmaya başlandı.Gecen sefer forum konusu biraz sorunlu olmuştu bu sefer en bastan sağlam tutucaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

Ronarkda devam edecek olursa Staff imi denemek istiyorum :)

Devam edicez de sınavlar nedeniyle Haziran'ın 15 gibi başlayabiliriz.Yavaş yavaş eskilerde toplanmaya başlandı.Gecen sefer forum konusu biraz sorunlu olmuştu bu sefer en bastan sağlam tutucaz.

Allahin izniyle Haziran ortası gibi donuyoruz.
  • Yavaş yavaş toparlanmaya basladik.Bu sefer forum konusuna biraz daha ağırlık vericez.

• Arkadaşlar kararımız kesin ise başlanıcaksa bende varım dediğim gibi eğer kesinse bikaç gb alıp başlanma gününe kadar ticaret yaparım kararlarınız kesinmi
  • Aslina bakarsaniz ben basladim bile. Moradonda tezgahi kurdum IN ve Scorc +8 satiyorum. Bunlardan elde edecegim gelir ile karaktere devam edecegim bir sure :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Bedirhan:

Arkadaşlar kararımız kesin ise başlanıcaksa bende varım dediğim gibi eğer kesinse bikaç gb alıp başlanma gününe kadar ticaret yaparım kararlarınız kesinmi

GB almanızı önermiyorum. Ben aldım da noldu, charlar duruyor ama hiç giresim yok. Sırf bu arkadaşlarım için girerim ancak...
  • İrfan hocam eğer başlanıcaksa güzel ortam varsa koxp az ise şuan herhangi bir swde değilim başlarım hiç sorun olmaz bu arada Gürsel hocam iron neck pazardamı :)
  • Başlanıkcaksa zaten forumun yarısında Ronark da char var bendee 58 asas 58 mage var :D aynı ıd de eskiden ronark mage topluluğu vardı yine ordan kalma
  • IN pazara konurmu hocam :) Buying kurdum tekliflere bakiyorum :)
  • Kesin olarak baslicaz ama aşırı derecede +9 + 10 item olması biraz canımı sıktı server olarak ronarkda bir düzenimiz olmasaydı Helios'ta baslayabilirdik

• Evet arkadaşlar başlıyoruz. Öncelikle bazı düşüncelerimi aktarayım.
    Geçen sene oynadığımız sırada ilk clanı patlatıp, DonanimHaber clanını kurmuştuk.
    Clanın ismi DonanimHaber diye bazıları forumun resmi clanı sanıyordu.
    Belki yönetmeye hiç kabiliyeti olmayan kişiler clanı versene bir kaç gün falan diyordu.
    Ben de tamam, DonanimHaber resmi clanmış gibi olsun, ben kendime ayrıyetten bir clan kurayım demiştim.
    KaybedenlerKulubu adında bir clan kurdum... Diğer clanda işlerin yürümediğini düşünen bir çok arkadaş da bu yeni clana geçince
    diğer clanda kimse kalmadığından patladı. Şu an KaybedenlerKulubu halen duruyor ve A3 seviyesinde.

İsterseniz DonanimHaber adında yeni bir clan kurarız (Kurulursa kesinlikle yönetimde olmayacağım).
    Veya KaybedenlerKulubu üzerinden devam ederiz ve yönetimde (kendileri de isterse) Gürsel Hoca, Harun ile birlikte olurum.
    Geçen seneki arkadaşlarım, bu oyunda geçirdiğim yıllar boyunca oynadığım bu oyundaki en yakınlarım olmuştur.
    Yeniden gelirlerse çok sevinirim. Özellikle DEDEEE, Scarlet, İsmet, Harun ve nickini hatırlayamadığım bir çok arkadaşımı çok özledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Evet arkadaşlar başlıyoruz. Öncelikle bazı düşüncelerimi aktarayım.
    Geçen sene oynadığımız sırada ilk clanı patlatıp, DonanimHaber clanını kurmuştuk.
    Clanın ismi DonanimHaber diye bazıları forumun resmi clanı sanıyordu.
    Belki yönetmeye hiç kabiliyeti olmayan kişiler clanı versene bir kaç gün falan diyordu.
    Ben de tamam, DonanimHaber resmi clanmış gibi olsun, ben kendime ayrıyetten bir clan kurayım demiştim.
    KaybedenlerKulubu adında bir clan kurdum... Diğer clanda işlerin yürümediğini düşünen bir çok arkadaş da bu yeni clana geçince
    diğer clanda kimse kalmadığından patladı. Şu an KaybedenlerKulubu halen duruyor ve A3 seviyesinde.

İsterseniz DonanimHaber adında yeni bir clan kurarız (Kurulursa kesinlikle yönetimde olmayacağım).
    Veya KaybedenlerKulubu üzerinden devam ederiz ve yönetimde (kendileri de isterse) Gürsel Hoca, Harun ile birlikte olurum.
    Geçen seneki arkadaşlarım, bu oyunda geçirdiğim yıllar boyunca oynadığım bu oyundaki en yakınlarım olmuştur.
    Yeniden gelirlerse çok sevinirim. Özellikle DEDEEE, Scarlet, İsmet, Harun ve nickini hatırlayamadığım bir çok arkadaşımı çok özledim.

Teşşekür ederim abi.Dediklerinde haklısın zaten geçen seneden gelcek olsada almıcağımız 1 -2 kişi var .Clan ismi önemli değil KaybedenlerKulubunden devam edelim bence boşuna a3 clanı heba etmeyelim, isim farklı olsada donanımhaberden gelen herkese kapımız hala açık.Clan'a devam edip etmeme konusunda karar kesinleşirse yeni konu açıcaz.Herkes fikrini sölesin lütfen.

• Ismim gecmiyor.Suanda ne kadar uzuldum bilemezsin.
    DangerousLady "Gokay" i yani beni nasil hatirlamazsin..
    Onca ay kastik muhabbet ettik yardimlastik..
    Herneyse yapacak bisey yok geri baslaniyorsa seve seve sizinle tekrar oynarim.
    Clan yonetimini 2-3kisi aramizda paslasarak goturebiliriz bence.
    Clan iyi a3 olan.
    Pm den konusabiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Ismim gecmiyor.Suanda ne kadar uzuldum bilemezsin.
    DangerousLady "Gokay" i yani beni nasil hatirlamazsin..
    Onca ay kastik muhabbet ettik yardimlastik..
    Herneyse yapacak bisey yok geri baslaniyorsa seve seve sizinle tekrar oynarim.
    Clan yonetimini 2-3kisi aramizda paslasarak goturebiliriz bence.
    Clan iyi a3 olan.
    Pm den konusabiliriz..

Gökay seni hiç unutur muyum
    Hani bazıları vardır ki böyle doğuştan yönetici gibidirler.
    Clan yönetimi onun üzerinde olması lazım.
    Gürsel hoca yaş itibarı, oyun tecrübesi ve anvil ile olan dostluğu sebebiyle benim gözümdeki en büyük aday
    Kendisi kabul ederse Baş yönetici o olsun diyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.