Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Bariscan biz o clanı tasfiye ettik. Oyunda amaçsızca dolaşan birine devrettik o patlatır derken o dediğin kişiye devretmiş
    Yeni clan KaybedenlerKulubu, clan bana ait, gelmek isteyen arkadaşlar geldiler, atı kestim, isilion bastım, 500k np bağışladım ve clan şu anda a4...
    Gelmek istersen kapımız açık sana :)
  • DH clanı nasıl gidiyor gençler
  • Bİ alt clan kuramadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

@Bariscan biz o clanı tasfiye ettik. Oyunda amaçsızca dolaşan birine devrettik o patlatır derken o dediğin kişiye devretmiş
    Yeni clan KaybedenlerKulubu, clan bana ait, gelmek isteyen arkadaşlar geldiler, atı kestim, isilion bastım, 500k np bağışladım ve clan şu anda a4...
    Gelmek istersen kapımız açık sana :)

Tamam, bende anladım zaten clanda bir değişiklik vardı, ben oyuna girdiğim zaman iletişime geçeriz, ilginize teşekkürler :)
  • Oyunda koxp durumu ne başlanırmı ?
    Kuzende gb var ucuza verirse alıcam eğer başlanır diyorsanız.Çarı felanda var base warrior.
  • Öhöm. EUKO'ya geçmek isteyen arkadaşlarım. Siz gelirseniz ben de geçmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Öhöm. EUKO'ya geçmek isteyen arkadaşlarım. Siz gelirseniz ben de geçmek istiyorum.

O iş nasıl oluyor birisi detaylı anlatım yaparsa koxp falanda yoksa gelebilirim.
    Ama proxy ile lag falan olmaz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Öhöm. EUKO'ya geçmek isteyen arkadaşlarım. Siz gelirseniz ben de geçmek istiyorum.

noldu ronark bıraktın mı ? :D
  • Bu yaza tekrar toplanmayı planlıyoruz kesinlesince yeni konu acicaz.Bu seferki kısa ömürlü olmaz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi bildim bileli Dh clanı oturmuş bir şekilde kurulamadı. Hepsi hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

kendimi bildim bileli Dh clanı oturmuş bir şekilde kurulamadı. Hepsi hüsran

Genelde öyle oluyor ama sağlam dostluklar kuruluyor.

• Ronarkta ne günlerdi onlar yav vallahi ne muhabbet ne exp ne pk ne bdw ler ne pazarlar of of
    İnşallah dönersek tekrar güzel olacagı kesin.
  • her zaman hazırım .. EvaAnastacia.
  • Yaz gelsin Heliosta toplanalım
  • Güzel olan bişey olmuyo. Herkeste bi gruplaşma, birbirini umursamama falan. Şu clanın dağıtılıp yeni clan açıldığından bile 1 ay sonra haberim oldu, birde "gelmek isteyenler geldi" dendi. Oyuna girdiğimde en fazla selam alan sayısı 4 oldu, gruplaşma her seferinde hat safhada oldu, yardım istedim kaç kere questlerde ama afedersiniz ... takan olmadı. Bir tek Gurcellonline ve Eva'lı bi nicki olan biri yardımsever, gruplaşmadan kaçanlar olarak hafızamda yer etti. Geri kalanı 5 para etmiyodu açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Güzel olan bişey olmuyo. Herkeste bi gruplaşma, birbirini umursamama falan. Şu clanın dağıtılıp yeni clan açıldığından bile 1 ay sonra haberim oldu, birde "gelmek isteyenler geldi" dendi. Oyuna girdiğimde en fazla selam alan sayısı 4 oldu, gruplaşma her seferinde hat safhada oldu, yardım istedim kaç kere questlerde ama afedersiniz ... takan olmadı. Bir tek Gurcellonline ve Eva'lı bi nicki olan biri yardımsever, gruplaşmadan kaçanlar olarak hafızamda yer etti. Geri kalanı 5 para etmiyodu açıkçası.

Sen bir odaya kendi teyzenleri halanları amcanları koy. Annenler geç geldiğinde orda gruplasmalar baslamıs olur.
    Bu oyundada böylee okuldada böyleee

bu arada ben d.b cooper, girakondayım bu sene yokum yolunuz açık olsun : )

• quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Güzel olan bişey olmuyo. Herkeste bi gruplaşma, birbirini umursamama falan. Şu clanın dağıtılıp yeni clan açıldığından bile 1 ay sonra haberim oldu, birde "gelmek isteyenler geldi" dendi. Oyuna girdiğimde en fazla selam alan sayısı 4 oldu, gruplaşma her seferinde hat safhada oldu, yardım istedim kaç kere questlerde ama afedersiniz ... takan olmadı. Bir tek Gurcellonline ve Eva'lı bi nicki olan biri yardımsever, gruplaşmadan kaçanlar olarak hafızamda yer etti. Geri kalanı 5 para etmiyodu açıkçası.

Gruplasmayi hiç anlamadım birbirini önceden tanıyan kimse yoktu,quest konusuna gelincede pazarda olmadıgımız sürece herkes yardım etti özellikle ismetle eva,ya bu konuda haksızlık yapma.

• Kaç gün moradondan çıkamadık ve gruplaşma diyorsun hocam. Ayıptır.
  • Ben clanda olduğum sürece kimseyi kırmamaya çalıştım. Herkesle yakın dostluklar kurmak istedim.
    Sağolsun benim kendilerini sevdiğim kadar beni seven arkadaşlarım oldu. Halen görüştüğüm arkadaşlarım.
    Oyun süresi boyunca gruplaşma oldu diyen varsa, oyuna pek girmeyenlerdir.
    Şöyle düşünün. Bir süre bir ortamda bulunmuyorsunuz, e doğal olarak olan bitenden haberiniz olmaz.
    Bir clan dağılıp yeni ismiyle yeniden kuruluyorsa, bu çoğunluğun kabul etmesi ile gerçekleşir.
    Biz oyundan uzak kalanlara ulaşıp onların da onayını nasıl isteyebilelim ki?
  • Eski gunlerin anisina bir girip bakayim dedim. Azicik pazar dolastim. Sonra gozum Anvil e takildi. Sonra bakin ne oldu :(

RONARK | DonanimHaber Clanı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.