Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

yeni başladım ronark ta elinde sağlam bir bow olan verebilirmi yada kontör karşılı satabilirmi ?

Archer yok benden başka bendede bow yok

Senden başka ? :D 69'a kadar bende archerim.

Harun sen mage değilmiydin yua ?

Bir ara mage'dim 60 yaptım sıkıldım bir ara warriordum 64 yaptım sıkıldım özüme asasıma döndüm :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yeni başladım ronark ta elinde sağlam bir bow olan verebilirmi yada kontör karşılı satabilirmi ?

Archer yok benden başka bendede bow yok

Senden başka ? :D 69'a kadar bende archerim.

Harun sen mage değilmiydin yua ?

Bir ara mage'dim 60 yaptım sıkıldım bir ara warriordum 64 yaptım sıkıldım özüme asasıma döndüm :D

PM bak

• Fabric +9 set alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

2 gün önce söyleseydin, yakmamış olsaydım +7 Iron Bow'umu verebilirdim. Ama artık çok geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

2 gün önce söyleseydin, yakmamış olsaydım +7 Iron Bow'umu verebilirdim. Ama artık çok geç

Kontorle gb alabılınıyodu eskıden oyle bı arastır

• Offf of çok zor bu iş ya kafayı sıyırcam burada
    Yine mesaiye kalacam muhtemelen. Akşam oyuna geç saatlerde girecem muhtemelen
  • quote:

Çok sakat bu aralar o şekilde gb almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

quote:

Çok sakat bu aralar o şekilde gb almak.

En son girdigimde adamın bırı moradonta kontor karsılıgı pazardakı ıtemler satılır dıye flood yapıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bılemıyorum uzın zamandır almadım
  • 420m para var beyler ne alıp satarak parayı katlayabılırım ?
  • quote:

420m para var beyler ne alıp satarak parayı katlayabılırım ?

kutu al sat shard +1 veya +7 alıp satabilirsin

yada en çok kazandıran yada kaybettiren yöntem upgrade yap. bir ara 2 gb'den 18 gb yapmıştım bunun sayesinde. ve tabi o 18 gb'yide bitirdi
  • Upgradeden yana sansım hic yok . Hangi renk kutuları kactan alıp satayım ?
  • quote:

Upgradeden yana sansım hic yok . Hangi renk kutuları kactan alıp satayım ?

Herrenkden al. Oncelikle kirmizidan basla. Tam fiyat degil ama ornek olarak ortalama 1m ye satilan kirmizi kutuya 750 den buy kur ve 950 ye sat. Bu sekilde hem hizli hemde guzel kar birakan bir is yapmis olursun. Kirmizi kutu elinde kalmaz merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Upgradeden yana sansım hic yok . Hangi renk kutuları kactan alıp satayım ?

Herrenkden al. Oncelikle kirmizidan basla. Tam fiyat degil ama ornek olarak ortalama 1m ye satilan kirmizi kutuya 750 den buy kur ve 950 ye sat. Bu sekilde hem hizli hemde guzel kar birakan bir is yapmis olursun. Kirmizi kutu elinde kalmaz merak etme.

Tamam hocam sağolunda her kutudan 200k kar biraz az değil mi ? Yoksa birden 420m'lik kutu alıp mı satayım ?

• Az olabilir ama o kutulardan 100 tane alip sattigni dusun? (200.000x100=20.000.000) 100 kutu 1 gunde rahatlikla alinip satilir
  • Beyler bir süredir aranizda yoktum. İstanbula geldim staja basladim 3hafta falan oldu. Burda işler rayina oturdu. Pazara yanlis fiyata koyduğum item yüzünden oyuna kaptigim soğuklukta gecti:) şimdi hangardan yaziyorum akşam iş çıkışı devam edicem kaldığım yerden inşallah oyunda düzelir artık:)
  • Eyvallah gursel hocam baslıyorum bu ıse
  • Ben WhiteMen Orda beni tanımayan yok testemani,FlyToStay Hepsi tanırlar benm char banlandı bende kronosa geçtim lv 61 uğraşıoruz nasılsınız bide ben oraya gelmek istiyoum tekrardan
  • Anvile bulaşmayın.... cok kötü bi akşam geçirdim ne basmaya kalktıysam yandı en sonunda elixeri +5reb den +6 rebe attm, tek tesellim bu oldu .. hiç yoktan 4gb zararım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightMare0fDewiL

Anvile bulaşmayın.... cok kötü bi akşam geçirdim ne basmaya kalktıysam yandı en sonunda elixeri +5reb den +6 rebe attm, tek tesellim bu oldu .. hiç yoktan 4gb zararım var

Benide pesindensurukledi bu adam. Sakin bunun gazina gelip anvil e bulasmayim :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.