Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Suan forumda olan C-West faciası gibi yanlış yapılanmayalım.
    Bazı kural kaide leri herkez ogrensin oncelikle aramıza yeni katılanlardan.
    Irk karus mesela gidipte human acmayın.
    Aklıma geldikce yazarım..

sen clandayke her şey iyi hoş,çıkınca mı facia ? gayet güzel devam eden bi topluluğumuz var nesi facia biraz bahsetsene ?
  • Aksam Aksam beni zarara sokmayin :D
  • Bir kaç resim yükleyeyim bari eskilerden. Bende çok var. Halen duruyor hepsi
    DEDEEEEEE vardı, o olmadan oyunun tadı çıkmıyo ya

RONARK | DonanimHaber Clanı

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Bir kaç resim yükleyeyim bari eskilerden. Bende çok var. Halen duruyor hepsi
    DEDEEEEEE vardı, o olmadan oyunun tadı çıkmıyo ya

Süper ss ler özellikle Chat'te yazılanlar bitmeyen sw :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitmeyen SW DEDEEEEE
  • Resimler açılmadı İrfan.
  • Resimler açılmıyor.
    Şunlarıwww.hizliresim.com'a uplasan
  • Resimlere tıkladıktan sonra bir defa refresh yapın açılır. Bu şekilde açabilen biri başka yere yüklesin ben adliyedeyim başka siteye yükleyemem şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

sen clandayke her şey iyi hoş,çıkınca mı facia ? gayet güzel devam eden bi topluluğumuz var nesi facia biraz bahsetsene ?

Ben clandayken de hicbirsey iyi hos degildi.Polemik yaratmak niyetinde oldugun apacık belli bi kere.
    Ortam olsun ve bi kac arkadasla tanısıklıgım sebebiyle devam ettim oynamaya.
    Neden mi istiyosun?
    1-) Server oylanmadan C-West gecildi.
    2-)MAGE CLAN denildi clanın yarısı rogue veya warrior
    3-)Server'a başlamadan once başlıga vs. yazılır ornegin 25 mayıs aksam saat 21.00 da charları acıp kasacagız diye haber verilir ki birileri 59 digerleri 10lvl olmasın diye.
    4-)Koxp yasak diye ibare yokmuydu duyurularda (yanlıs gormusde olabilirim) bir cok k0xper arkadasın clanda olması.
    5-)K0xp az daha kirletilmemiş server dedin koxpa göz yumdun?
    6-)Aksam 9 gibi ardream a baktım ki girmemle beraber 8.nci oldum yani toplasan 1parti yok.
    7-)Yine aksam gibiydi saat base e baktım fakat yine hüsran.Toplasan 1pt yine en fazla iki ırkta da.
    8-)Cz bunlardan farklı degil.Hadi abartıyo 1pt adam mı olur koskoca serverda pk atan diyenler olabilir hadi en fazla 10kişi.
    9-)Pazar bu kadar ölü iken item yaparsan satmakta sıkıntı yasarsın yani ticaret "0".
    10-)Satmakta sıkıntı yasarsanda yaptıgın itemler ve charla sonsuza kadar oynayacak degilsin heralde?

Hadi iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

Resimlere tıkladıktan sonra bir defa refresh yapın açılır. Bu şekilde açabilen biri başka yere yüklesin ben adliyedeyim başka siteye yükleyemem şuan

Yok refresh ile de acılmıyor.
    Aksam düzeltirsin hocam sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

sen clandayken her şey iyi hoş,çıkınca mı facia ? gayet güzel devam eden bi topluluğumuz var nesi facia biraz bahsetsene ?

Ben clandayken de hicbirsey iyi hos degildi.Polemik yaratmak niyetinde oldugun apacık belli bi kere.
    Ortam olsun ve bi kac arkadasla tanısıklıgım sebebiyle devam ettim oynamaya.
    Neden mi istiyosun?
    1-) Server oylanmadan C-West gecildi.
    2-)MAGE CLAN denildi clanın yarısı rogue veya warrior
    3-)Server'a başlamadan once başlıga vs. yazılır ornegin 25 mayıs aksam saat 21.00 da charları acıp kasacagız diye haber verilir ki birileri 59 digerleri 10lvl olmasın diye.
    4-)Koxp yasak diye ibare yokmuydu duyurularda (yanlıs gormusde olabilirim) bir cok k0xper arkadasın clanda olması.
    5-)K0xp az daha kirletilmemiş server dedin koxpa göz yumdun?
    6-)Aksam 9 gibi ardream a baktım ki girmemle beraber 8.nci oldum yani toplasan 1parti yok.
    7-)Yine aksam gibiydi saat base e baktım fakat yine hüsran.Toplasan 1pt yine en fazla iki ırkta da.
    8-)Cz bunlardan farklı degil.Hadi abartıyo 1pt adam mı olur koskoca serverda pk atan diyenler olabilir hadi en fazla 10kişi.
    9-)Pazar bu kadar ölü iken item yaparsan satmakta sıkıntı yasarsın yani ticaret "0".
    10-)Satmakta sıkıntı yasarsanda yaptıgın itemler ve charla sonsuza kadar oynayacak degilsin heralde?

Hadi iyi oyunlar.

Sen böyle şikayetçi olmaya devam ettiğin ve her şeyi abarttığın müddetçe bu oyundan zevk alamazsın arkadaşım, söylediklerinin yarısından çoğu abartı ve yalan. Hepsine tek tek cevap vermek isterdim,çok isterdim çünkü senin gibi ardreame veya czye veya pazara 1 kere uğramadım 10 günüm bunlarla geçti çok yanlış izlenimlere kapılmışsın ama uğraşmaya değmez ronarkta ve hayatta başarılar. (not: Clandaki 35 kişiden 26'sının jobu mage 4'ünün jobu priesttir yarısı warrior-asas yarısı mage değildir.)

• Neyse konuyu daha fazla kirletmezsen sevinirim "kendi adıma" zevk alamadım dedim daha neyi anlamıyorsun hala?
    İnşallah ben haksız cıkarım server daki pk zone lar dolar pazar hareketlenir de kendi adıma "sizin için" sevinirim.
    Belki bunlar olunca tekrar karşılaşırız C-West'te.
    Teşekkürler sanada hayatta ve oyunda başarılar dilerim.
    @İrfan
    SS lere bi el atsan artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 30 Mayıs 2012; 20:44:14 >
  • Arkadaşlar yeni başlayacam bende 8 aydır oynamıyorum aranıza almak isterseniz seve seve gelirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheRush

Arkadaşlar yeni başlayacam bende 8 aydır oynamıyorum aranıza almak isterseniz seve seve gelirim :)

Tabiki alırız karusuz bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :). Karakterimi açtım wr karus um :) şuan lv im düşük biraz kasınca rahatsız ederim sizi :) Bu arada sitede ki nick'im ile alamadım bende Itherael olarak açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_coskuun -- 31 Mayıs 2012; 12:53:59 >
  • sabah 6 gb çektim upgrade için 50m den +6 raptor 47m den +5 shard 85m den +6 helenid 3 parça +7 chitin aldım ve görev itemi olan +5 fp yi 7 yapmıştım aldım yanıma
    gittim anvile şuan +6 shard +7 raptor +8 fp +6 helenid 3 parça +7 chitin +3gb var

ve sabah ms girmiştim drop old elf belt dünde girmiştim onunda dropu old ruby earring
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

sabah 6 gb çektim upgrade için 50m den +6 raptor 47m den +5 shard 85m den +6 helenid 3 parça +7 chitin aldım ve görev itemi olan +5 fp yi 7 yapmıştım aldım yanıma
    gittim anvile şuan +6 shard +7 raptor +8 fp +6 helenid 3 parça +7 chitin +3gb var

ve sabah ms girmiştim drop old elf belt dünde girmiştim onunda dropu old ruby earring

Bayağı sanslısın :D sonu nereye gitcek merak ettim :D Bu arada gökay oyuna girersen bana pm at ViktorReznov
  • Eğer bu oluşum mage ağırlıklı ise ronarkta var 60 lvl flame magem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

sabah 6 gb çektim upgrade için 50m den +6 raptor 47m den +5 shard 85m den +6 helenid 3 parça +7 chitin aldım ve görev itemi olan +5 fp yi 7 yapmıştım aldım yanıma

Bayağı sanslısın :D sonu nereye gitcek merak ettim :D Bu arada gökay oyuna girersen bana pm at ViktorReznov

Raptoru 130 dan sattım gittim 55m den yine 6 aldım sonra 30m den 7 chitin aldım salladım yandı daha sonra 5x +7 chitin +6 shard salladım yandı son olarka helenid 7 geçti helenid + 25m vererek hb 0 aldım şuan elimde 2gb + hb +3 + +8 fp kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

Eğer bu oluşum mage ağırlıklı ise ronarkta var 60 lvl flame magem

Evet mage ağırlık ve karusuz bu arada bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.