Şimdi Ara

RONARK | DonanimHaber Clanı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
1
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

MahsuluToplaKac

sen geçen yazda oynuyordun .dh de clan kurmuştuk hatta ordan hatırladım seni.
    ben ASPIEB belki hatırlarsın

Asipeb mi? Hatırlıyor gibiyim seni de.

Arkadaşlar bu günlerde çok yoğun olduğumdan giremiyorum. Bugün uğrarım oyuna. Hepinize selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

MahsuluToplaKac

sen geçen yazda oynuyordun .dh de clan kurmuştuk hatta ordan hatırladım seni.
    ben ASPIEB belki hatırlarsın

Asipeb mi? Hatırlıyor gibiyim seni de.

Arkadaşlar bu günlerde çok yoğun olduğumdan giremiyorum. Bugün uğrarım oyuna. Hepinize selamlar.

Girsende oyuna bi konuşsak.
    Harunla bekliyoruz seni oyunda aksam girebilirsen 11-12gibi ama daha erken degil.

• Tamam akşam 11'de görüşürüz
  • Dün gece 1'e kadar adliyede çalışıyordum. Söz verdim ama gelemedim. Bu öğle arası eve gidip 1 saatliğine oyunda olacam. Hasret gideririz oyundakilerle
  • Clanda ufak bi temizlik yapmayı dusunuyorum 34kişi olmuşuz herkezin 2ser 3er tane charı var mumkunse 1er tane char bulunduralım aktif arkadasların dısındakileri cıkaracagız gibi eger cıkarılan charınıza devam edecekseniz yine pm atarsınız alırım diger charınızı cıkartırız.
    İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho6

Clanda ufak bi temizlik yapmayı dusunuyorum 34kişi olmuşuz herkezin 2ser 3er tane charı var mumkunse 1er tane char bulunduralım aktif arkadasların dısındakileri cıkaracagız gibi eger cıkarılan charınıza devam edecekseniz yine pm atarsınız alırım diger charınızı cıkartırız.
    İyi oyunlar.

Hacı FemalePR, XeaZeaL ve Xmp kalsın clandan. İnan bişeyden değil, clandaki NP'lerine yazık
  • Yavaştan Geliyorum Aranıza yeni katıldım adım Enes 19 yaşındayım Nick: Player2Kill

RONARK | DonanimHaber Clanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesKlc -- 25 Haziran 2012; 23:35:29 >
  • quote:

quote:

Clanda ufak bi temizlik yapmayı dusunuyorum 34kişi olmuşuz herkezin 2ser 3er tane charı var mumkunse 1er tane char bulunduralım aktif arkadasların dısındakileri cıkaracagız gibi eger cıkarılan charınıza devam edecekseniz yine pm atarsınız alırım diger charınızı cıkartırız.
    İyi oyunlar.

Hacı FemalePR, XeaZeaL ve Xmp kalsın clandan. İnan bişeyden değil, clandaki NP'lerine yazık

Biliyorum İrfan onları merak etme.
    Harunun diger 2 charı cıkardık benım 1charı cıkarım.Simdilik 28-29olduk yer lazım olursa bakıcaz artık.

• GM coştu yine
  • Tamam biliyorum biliyorum. Ama napayim Ares daha ilgi cekici geldi bana :) Eskileri ozledim ilk clanima girdim yine takiliyorum ufaktan :)

RONARK | DonanimHaber Clanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 26 Haziran 2012; 22:04:56 >
  • quote:

quote:

quote:

İyi oyunlar.

Biliyorum İrfan onları merak etme.
    Harunun diger 2 charı cıkardık benım 1charı cıkarım.Simdilik 28-29olduk yer lazım olursa bakıcaz artık.

YER AÇIN ULEYYNNN!!!

• Ardream gerçekten berbat gerçi 1gun deneme sansım oldu ama hüsran diyebilirim.
    Aksam deniyicem bi de bakalım belki aksama k0xper olmaz.

Base de 14:00 gibi girdigimde Karus 17 kişi human 6-7 kişiydi.
  • Arkadaşlar level jump için level kasmakta zorlananlar bana ulaşabilir, yardım ederim.

Edit: Nick yazmayı unutmuşum, Reckoner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 30 Haziran 2012; 17:46:27 >
  • Herkese kolay gelsin. Yer varsa bende aranıza gelmek isterim. Daha yeni kasmaya başlayacağım. Nickim Kribensis
  • Suan oyunu indirmeye basladim yer varsa bende gelmek isterim yeni baslacagim!!

Eger yer varsa human misiniz yoksa karus mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CZ mi Base mi? Karar veremediniz mi hala?
  • Cevap verecek yok mu? R1 de yoksa R2 de mi oluyorsunuz?
  • Genelde R1 deyiz. Karusuz
  • Adamlar COk saglam bu adamlara yetismek zor arkadaslarim icinden ortak bulursam belki yetisirim baska turlu zor simdilik bir sure ara vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende para kasacak sermaye dahi olmadığı için, sermaye birikene kadar olan vaktimi Ardream'de geçiriyorum. +6 FP, Royal ve Troll chitinlerle 5K NP kastım bile. Üstelik M harfi bile çıkarttım Akşama KSC atarım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.